E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Πληροφορίες πως ο Βασίλης είναι ζωντανός ‑ Έρευνα σε συγκεκριμένο κλειστό σημείο

Αχτίδα ελπίδας στο θρίλερ της εξαφάνισης

Δημοσίευση 7/1/2025 | 12:25

Λάρισα: Πληροφορίες πως ο Βασίλης είναι ζωντανός ‑ Έρευνα σε συγκεκριμένο κλειστό σημείο

Μια πληροφορία που ανατρέπει τα δεδομένα στην εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη από τη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της «Γραμμής Ζωής», Γεράσιμος Κουρουκλής.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κύριου Κουρουκλή, ο οποίος μίλησε στο STAR, μεταφέρθηκε πληροφορία πως ο Βασίλης είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του και θα γίνει έρευνα σε «κλειστό χώρο», όπου λίγο αργότερα κατονόμασε ως κάποιο μοναστήρι.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση του 39χρονου

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν από 9 ημέρες στηΛάρισα, κοντά στον Πηνειό ποταμό.

«Υπάρχουν πάρα πολλά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Επειδή έχουν αποκλειστεί τα πάντα όσον αφορά την ιδία θέληση, δηλαδή να σηκωθεί να φύγει χωρίς να πάρει τίποτα, επειδή δεν είναι αυτός ο Βασίλης, επειδή είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα όσον αφορά την ψυχολογική του κατάσταση, την προσωπική του κατάσταση, τις κοινωνικές του σχέσεις, το 90% των ερευνών έχει επικεντρωθεί στον Πηνειό», λέει στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

«Έγινε ένα λάθος, πάνω από 12 ώρες έκαναν να κλείσουν το νερό, ο Πηνειός έχει ορμή και έχει και πολλά φερτά υλικά. Εκεί ψάχνουν και ελπίζουν να βρουν το παιδί. Η Αστυνομία ερευνά τα σενάρια. Την έρευνα την κάνει η ΕΜΑΚ», συμπληρώνει.

Όπως λέει ο ίδιος: «Έχουν ζητηθεί τα βίντεο από σιδηροδρομικούς σταθμούς, από τα ΚΤΕΛ, από εξόδους από την πόλη για να ερευνηθούν από μία ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. αν μπορεί να υπάρξει κάτι όσον αφορά το να έχει φύγει το παιδί από την πόλη, πράγμα το οποίο εύχονται όλοι, δηλαδή να είναι εν ζωή το παιδί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πιστεύω το κύριο σενάριο το οποίο είναι για κάποιον λόγο, είτε από εγκληματική ενέργεια ένας πήγε να τον ληστέψει, να τσακώθηκε με κάποιον, βρέθηκε σε μια συναλλαγή τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να γίνει κάτι και με κάθε τρόπο είναι μέσα στο ποτάμι. Αν είναι μέσα στο ποτάμι είναι σίγουρο ότι έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά και έχει μεταφερθεί πάρα πολύ μακριά».

«Το κινητό το άφηνε πάντα, δεν ήταν του κινητού», προσθέτει, επισημαίνοντας:

«Η οδυνηρή αλήθεια είναι ότι αν το παιδί είναι νεκρό μέσα στον Πηνειό, αν έχει καταπλακωθεί από φερτά, αν έχει μεταφερθεί με την ορμή του ποταμού πολύ πιο κάτω, αν έχει χάσει τη ζωή του πράγμα το οποίο ούτε καν να το σκεφτόμαστε, θα πρέπει να βρεθεί η σορός του για να μπορέσει να διαπιστωθεί ο λόγος ο οποίος οδήγησε αυτό το παιδί να είναι εκεί πέρα».

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου αναφέρει στο Mega:

«Δεν ξυπνάμε μία ωραία πρωία και αποφασίζουμε να εξαφανιστούμε. Ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ψυχική υγεία των άλλων, σε μεγάλο βαθμό ξέρει πάρα πολύ καλά να διαχειριστεί οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει στη δική του καθημερινότητα. Δεν ξυπνάει κανένας άνθρωπος ο οποίος βιώνει μια υγιή καθημερινότητα και να πει ότι εγώ σήμερα θα εξαφανιστώ».

«Αν εξαφανίστηκε θα είχε δώσει σημάδια, θα είχε προετοιμάσει κάποιες καταστάσεις», συμπληρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ σε φούρνο στη Λάρισα: 49χρονη σκοτώθηκε όταν τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στο ζυμωτήριο

Ελλάδα 13.11.2025
Παρά την άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων της και την επέμβαση του ΕΚΑΒ, η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Αχαΐα: Σήμερα η κηδεία του 3χρονου Ανδρέα ‑ Συντετριμμένη η οικογένεια από τον χαμό του

Ελλάδα 13.11.2025
Η σοκαριστική περιγραφή του θείου του Ανδρέα στους αστυνομικούς σχετικά με το πώς συνέβη η τραγωδία

Κρίσιμη η κατάστασή του 22χρονου που προσπάθησε να καταπιεί αμάσητο μπέργκερ

Ελλάδα 13.11.2025
Έχει υποστεί βλάβη σε ζωτικά όργανα του, κυρίως στον εγκέφαλό του και τα νεφρά του

Τραγωδία στο Κιλκίς: Κρεοπώλης έκοψε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του και πέθανε

Ελλάδα 13.11.2025
Ο 40χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς και στη συνέχεια στο «Γεννηματάς», οπού παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε

Φωτιά στον Πειραιά: Στις φλόγες τέσσερα σκάφη στην Ακτή Θεμιστοκλέους

Ελλάδα 13.11.2025
Ένα σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε, ενώ η φωτιά μαίνεται σε άλλα τρία

Η εφορία επιστρέφει φόρους ακινήτων από το 2014

Οικονομία 13.11.2025
Ποιοι ιδιοκτήτες θα λάβουν αναδρομικά και πώς

Τραγικό τέλος για 75χρονο αγνοούμενο στο Πήλιο

Ελλάδα 13.11.2025
Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του που έπεσε σε γκρεμό

Γυναίκα έβγαλε ματσέτα επειδή δεν της άρεσε το τραγούδι που διάλεξε ο ταξιτζής

Κόσμος 13.11.2025
Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα είπε στον ταξιτζή ότι προορισμός της ήταν ένα νεκροταφείο

Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Καργάκη

Ελλάδα 13.11.2025
Κατηγορείται ότι έβαλε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων

Λήξη του shutdown στις ΗΠΑ μετά από 43 ημέρες

Κόσμος 13.11.2025
Ο Τραμπ υπέγραψε τη συμφωνία στο Οβάλ Γραφείο

Σουηδία: Η Amazon κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις «κούκλες του σeξ» με την παιδική εμφάνιση

Κόσμος Χτες
H σουηδική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών ChildX ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως κατέθεσε μήνυση