Βρετανικά ΜΜΕ: Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε όλο το συμβόλαιο του Μπάλντοκ στη σύζυγό του για να μεγαλώσει το παιδί τους
Σε μία σπουδαία κίνηση προέβη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς σύμφωνα με βρετανική ιστοσελίδα, πλήρωσε όλο το συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ στη σύζυγό του
Δημοσίευση 5/1/2025 | 20:16

Οπως αναφέρει το «Football Factly», ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την 1η του Γενάρη το σύνολο του συμβολαίου του Τζορτζ Μπάλντοκ στην οικογένειά του με σκοπό να βοηθήσει την σύζυγό του στην ανατροφή του παιδιού τους.
Μάλιστα, αναμένεται μέσα στη χρονιά να διοργανωθεί και φιλικός αγώνας στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, όπου κι εκεί τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά στην οικονομική βοήθεια της οικογένειάς του.
Ο Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 9 Οκτωβρίου, με τον σύλλογο να είχε ανακοινώσει λίγες ημέρες μετά πως θα «τιμήσει» το συμβόλαιό του, κάτι που σύμφωνα με τους Αγγλους, έκανε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.
Panathinaikos decided to pay the entire salary of George Baldock's contract to his wife on the 1st of January to help raise their 1-year-old and child.
— Football Factly (@FootballFactly) January 4, 2025
There is also a charity match for the Baldock family in 2025 planned to bring in additional income for the child.
That is… pic.twitter.com/ejWhOYXaBI
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.
Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.
Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.
Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.
Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.
Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.
Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.
Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές
E-Daily 3.Left
17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.
Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.
Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.
Τροχαίο στη Χαλκιδική: Ποια είναι η κατάσταση της 7χρονης που παλεύει μόνη της στη ΜΕΘ
E-Daily 2.TopNews
17.07.2026
Η μικρή κόρη της οικογένειας που αποδεκατίστηκε στο τροχαίο με το βυτιοφόρο παραμένει διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο, χωρίς κανέναν συγγενή στο πλευρό της.






