E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξάνθη: Ο εφιάλτης της 40χρονης Ευγενίας πριν ξεψυχήσει – «Της έσπασε σπόνδυλους από τον αυχένα με κλωτσιά»

Ο 42χρονος σύντροφός της, την κλείδωνε στο σπίτι και για μήνες την ξυλοκοπούσε άγρια

Δημοσίευση 5/1/2025 | 13:57

Ξάνθη: Ο εφιάλτης της 40χρονης Ευγενίας πριν ξεψυχήσει – «Της έσπασε σπόνδυλους από τον αυχένα με κλωτσιά»

Πάλεψε γενναία αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 40χρονη Ευγενία, η οποία στα τέλη του Οκτωβρίου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στην Ξάνθη.

Η άτυχη Ευγενία, μετά τον σκληρό ξυλοδαρμό που υπέστη, μεταφέρθηκε από την Ξάνθη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και από εκεί σε ειδικό νοσοκομείο της Βουλγαρίας.

Το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου η 40χρονη Ευγενία ξεψύχησε.

Η οικογένειά της καταγγέλλει πως η Ευγενία δεχόταν κακοποιητική συμπεριφορά από τον σύντροφό της για μήνες. Ο 42χρονος την απομάκρυνε με τρόπο από το περιβάλλον της, τη μετέφερε στο χωριό του και στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά και να την απειλεί ώστε να μη μιλήσει.

Ο άνδρας, μάλιστα, φέρεται να την είχε κλειδώσει μέσα στο σπίτι…

Το χρονικό

Το ζευγάρι φέρεται πως να είχε γνωριστεί τον Οκτώβριο του 2024 στην Ξάνθη, όπου η άτυχη γυναίκα από τη Βουλγαρία εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης. Σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή, ο άνδρας άρχισε να γίνεται βίαιος από τις πρώτες εβδομάδες της γνωριμίας τους.

Στις 23 Οκτωβρίου η 40χρονη μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής με σπασμένους αυχενικούς σπόνδυλους και ιδιαίτερα σοβαρά τραύματα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ο 42χρονος ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε σε μια τρύπα στο δρόμο, καθώς περπατούσαν…

Οι ισχυρισμοί του, ωστόσο, δεν έπεισαν τους γιατρούς, καθώς τα εκτεταμένα τραύματά της έδιναν την εικόνα μιας βαριά κακοποιημένης γυναίκας.

Ο ιατροδικαστής που συνέταξε την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την έρευνα διαπίστωσε ότι οι αυχενικοί σπόνδυλοι της γυναίκας έσπασαν από μια δυνατή κλωτσιά και όχι από πτώση σε τρύπα, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης. «Είχε σπασμένο λαιμό και δεν ήταν από πτώση, αλλά από χτύπημα. Το κορίτσι κλωτσήθηκε με το πόδι της. Υπήρχαν πληγές σε όλο του το σώμα. Είδαμε ότι υπήρχαν και άλλα χτυπήματα και γι’αυτό κάλεσα την αστυνομία και είπα ότι δεν ήταν η πτώση στο κανάλι», δήλωσε ο ιατροδικαστής καθηγητής Παύλος Παυλίδης.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και ο 42χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για πέντε κακουργήματα, περιλαμβανομένης της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Παρά τις δικαιολογίες του δεν κατάφερε να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι διέταξαν την προφυλάκισή του με τον ίδιο να μεταφέρεται στις φυλακές Κομοτηνής.

H 40χρονη εδώ και δύο μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βουλγαρίας, όπου της είχαν τοποθετήσει ακόμα και σίδερα στο κρανίο, για να μην κινείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Δεδομένου ότι σε ορισμένους Δήμους οι αποφάσεις αναστολής μπορεί να λαμβάνονται οποιαδήποτε ώρα, η τηλεκπαίδευση ενεργοποιείται άμεσα

Απίστευτο συμβάν στη Σύρο: Αντρας με μαχαίρι κυνηγούσε να σφάξει νοσηλεύτρια

Ελλάδα Χτες
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη βία σε βάρος υγειονομικών

Ο πόλεμος στο Ιράν «κόβει» το ήλιο: Παγκόσμιος πανικός για τα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης και τα νοσοκομεία

Κόσμος Χτες
Ο πόλεμος με το Ιράν χτυπά το Κατάρ, στραγγαλίζει την παγκόσμια αγορά ηλίου και απειλεί chip τεχνητής νοημοσύνης, MRI και διαστημικές αποστολές, ανοίγοντας μια νέα γεωπολιτική κρίση υψηλής τεχνολογίας

Σάντσεθ: «Βήμα προς το απαρτχάιντ» η θανατική ποινή μόνο για Παλαιστίνιους από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν χαρακτηρίσει σε πολλές περιπτώσεις τη στάση της Ισπανίας αντισημιτική

Αμπελόκηποι: Βρήκαν κότες και κατσίκες στον 16ο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα Χτες
Τα πουλερικά έχουν ήδη μεταφερθεί στον Εθνικό Κήπο

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή

Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πέσει από μέσα – Έχουμε ξεπεράσει τα μισά του δρόμου»

Κόσμος Χτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκρινε πως έχουν επιτευχθεί οι μισοί και πλέον στόχοι τ

Πρωτοφανής καταγγελία στο Δήμο Αθηναίων: Ταράτσα στους Αμπελόκηπους είχε...κότες και κατσίκες

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει ο δήμος Αθηναίων για την καταγγελία που έλαβε σχετικά με την παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους.

Σοκ στην Ιταλία: Ανοιξαν τον τάφο δολοφονημένου μοντέλου ‑ Αδιανόητο αυτό που ακολούθησε

Κόσμος Χτες
Αγνωστοι παραβίασαν τον τάφο της Πάμελα Τζενίνι

Η υπόθεση Επστάιν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Κόσμος Χτες
Στη μικρή οθόνη η έρευνα της Τζούλι Κ. Μπράουν