E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση γάμου στον αέρα: «Θα τρελαθώ, δεν είμαι καλά»

Μία ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή βίωσε στον αέρα της εκπομπής της παρουσιάστρια από την Αλεξανδρούπολη.

Δημοσίευση 4/1/2025 | 15:54

Παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση γάμου στον αέρα: «Θα τρελαθώ, δεν είμαι καλά»

Ο λόγος για τη Φένια Δούκογλου, η οποία κατά τη διάρκεια του προγράμματος στο ThrakiNet δέχθηκε πρόταση γάμου από τον επί χρόνια σύντροφό της.

Μάλιστα, εκείνος δεν δίστασε να «εισβάλει» στο πλατό της εκπομπής «Παρέα με τη Φένια», ενώ η παρουσιάστρια βρισκόταν ζωντανά στον αέρα, να γονατίσει μπροστά στα έκπληκτα μάτια της και να της προσφέρει ένα μονόπετρο, προκειμένου να τον παντρευτεί.

«Το μήνυμα της ημέρας θα το πω εγώ σήμερα. Ακούγομαι; Τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν χρειάζεται να τις ζει κανένας μόνος. Όλοι θέλουν παρέες και, επειδή εγώ επέλεξα να είμαι παρέα με τη Φένια, θέλω να το κάνω για μια ζωή αυτό. Θέλετε, κυρία μου;», είπε ο σύντροφος της παρουσιάστριας από την Αλεξανδρούπολη μπαίνοντας στο πλατό.

«Δεν το πιστεύω… θα τρελαθώ, δεν είμαι καλά. Φυσικά και θέλω! Σήμερα μου έβαλαν ένα μονόπετρο από τον χορηγό αλλά…», του απάντησε η Φένια Δούκογλου μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει στον αέρα της εκπομπής της.

«Παιδιά, ζούμε ιστορικές στιγμές. Δεν το ζω αυτό. Τι να πω, κυρίες και κύριοι; Εγώ διάλεξα αυτόν τον άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου, το σημερινό σήμερα δεν το περίμενα! Ευχαριστώ πάρα πολύ!», κατέληξε συγκινημένη η Φένια Δούκογλου από την Αλεξανδρούπολη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»