E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλύβια: Προφυλακίζεται η 44χρονη Αζέρα DJ για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε πολυτελή βίλα

Αλλοι τρεις συγκατηγορούμενοί της που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Δημοσίευση 3/1/2025 | 16:30

Καλύβια: Προφυλακίζεται η 44χρονη Αζέρα DJ για το πάρτι με τα ναρκωτικά σε πολυτελή βίλα
Φωτογραφία από Patrick Case

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν αμέσως μετά τις απολογίες τους η 44χρονη Αζέρα dj και ένας συγκατηγορούμενός της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια πάρτι σε πολυτελή βίλα στα Καλύβια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 44χρονη γυναίκα υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν διοργάνωσε εκείνη το πάρτι με τα ναρκωτικά στη βίλα και πως δεν είχε στείλει προσκλήσεις μέσω διαδικτύου.

Αντίθετα, οι υπόλοιποι τρεις συγκατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και με εγγυοδοσίες έως 4.000 ευρώ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλοι οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι τα ναρκωτικά τα είχαν προς ιδία χρήση. Υπενθυμίζεται ότι χθες απολογίες έδωσαν πέντε άτομα για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος τα οποία και αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς όρους.

Τέλος, από την εισαγγελία διεξάγεται ποινική έρευνα για δυο εν ενεργεία αστυνομικούς και έναν άνδρα της δικαστικής αστυνομίας, οι οποίοι επίσης είχαν συλληφθεί για την υπόθεση.

Από κοκαΐνη μέχρι MDMA, LSD και κεταμίνη στο ναρκοπάρτι
Υπενθυμίζεται ότι στο πριβέ ναρκοπάρτι εντοπίστηκαν κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη, ecstasy, Xanax, κάνναβη, κεταμίνη, MDMA, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και σκόνες διαφόρων χρωμάτων άγνωστης χημικής ουσίας.

Το ελληνικό FBI προχώρησε σε 13 συλλήψεις, ανάμεσα στις οποίες ήταν και τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ρόλο σεκιούριτι.

Η εντυπωσιακή ξανθομαλλούσα DJ, η οποία, όπως έγινε γνωστό είναι και ξαδέρφη του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, μάζι με τον σύζυγό της, το 2021, είχαν μπει στο μικροσκόπιο των βρετανικών αρχών -και συγκεκριμένα της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA)- έπειτα από πληροφορίες ότι είχαν λάβει 13,9 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 19,6 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) από ύποπτη προέλευση.

Τελικά, το ζευγάρι συμφώνησε να καταβάλει περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια λίρες Αγγλίας, με αντάλλαγμα ότι η NCA δεν θα προβεί σε κατάσχεση οποιαδήποτε άλλης περιουσίας τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο transparency.org.uk, τα δικαστικά έγγραφα έδειξαν ότι το ζευγάρι αναγνώρισε ότι τα κεφάλαια έφτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του «Azerbaijan Laundromat», μιας επιχείρησης ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, που χρησιμοποιούνταν από την πολιτική ελίτ του Αζερμπαϊτζάν.

Ωστόσο, ως μέρος της συμφωνίας, οι ερευνητές αποδέχθηκαν επίσης την εξήγηση του ζευγαριού ότι δεν γνώριζαν ότι τα κεφάλαια είχαν περάσει από τραπεζικούς λογαριασμούς που συνδέονται με το πρόγραμμα ξεπλύματος χρήματος, το οποίο συνολικά είχε διοχετεύσει 2,2 δισεκατομμύρια λίρες από τη χώρα μεταξύ 2012 και 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ σε φούρνο στη Λάρισα: 49χρονη σκοτώθηκε όταν τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στο ζυμωτήριο

Ελλάδα 13.11.2025
Παρά την άμεση κινητοποίηση των συναδέλφων της και την επέμβαση του ΕΚΑΒ, η γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Αχαΐα: Σήμερα η κηδεία του 3χρονου Ανδρέα ‑ Συντετριμμένη η οικογένεια από τον χαμό του

Ελλάδα 13.11.2025
Η σοκαριστική περιγραφή του θείου του Ανδρέα στους αστυνομικούς σχετικά με το πώς συνέβη η τραγωδία

Κρίσιμη η κατάστασή του 22χρονου που προσπάθησε να καταπιεί αμάσητο μπέργκερ

Ελλάδα 13.11.2025
Έχει υποστεί βλάβη σε ζωτικά όργανα του, κυρίως στον εγκέφαλό του και τα νεφρά του

Τραγωδία στο Κιλκίς: Κρεοπώλης έκοψε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του και πέθανε

Ελλάδα 13.11.2025
Ο 40χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο του Κιλκίς και στη συνέχεια στο «Γεννηματάς», οπού παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε

Φωτιά στον Πειραιά: Στις φλόγες τέσσερα σκάφη στην Ακτή Θεμιστοκλέους

Ελλάδα 13.11.2025
Ένα σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς και βυθίστηκε, ενώ η φωτιά μαίνεται σε άλλα τρία

Η εφορία επιστρέφει φόρους ακινήτων από το 2014

Οικονομία 13.11.2025
Ποιοι ιδιοκτήτες θα λάβουν αναδρομικά και πώς

Τραγικό τέλος για 75χρονο αγνοούμενο στο Πήλιο

Ελλάδα 13.11.2025
Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του που έπεσε σε γκρεμό

Γυναίκα έβγαλε ματσέτα επειδή δεν της άρεσε το τραγούδι που διάλεξε ο ταξιτζής

Κόσμος 13.11.2025
Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης η γυναίκα είπε στον ταξιτζή ότι προορισμός της ήταν ένα νεκροταφείο

Βορίζια: Συνελήφθη 23χρονος ανιψιός του Καργάκη

Ελλάδα 13.11.2025
Κατηγορείται ότι έβαλε τη βόμβα στο σπίτι των Φραγκιαδάκηδων

Λήξη του shutdown στις ΗΠΑ μετά από 43 ημέρες

Κόσμος 13.11.2025
Ο Τραμπ υπέγραψε τη συμφωνία στο Οβάλ Γραφείο

Σουηδία: Η Amazon κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις «κούκλες του σeξ» με την παιδική εμφάνιση

Κόσμος Χτες
H σουηδική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών ChildX ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως κατέθεσε μήνυση