E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Πετράκος: «Εγώ δεν πιστεύω στην ύπαρξη εξωγήινων αλλά άλλων όντων»

«Αν δει κάποιος την Κυριακή το μεσημέρι τον Αττικό ουρανό...»

Δημοσίευση 3/1/2025 | 10:45

Γρηγόρης Πετράκος: «Εγώ δεν πιστεύω στην ύπαρξη εξωγήινων αλλά άλλων όντων»

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα και το κατά πόσο αυτά ελέγχονται από τους αρμόδιους επιστήμονες, ενώ δεν παραλείπει να τονίσει για ακόμη μία φορά την πίστη του στους ανεξήγητους και αμφιβόλου σκοπιμότητας αεροψεκασμούς.

«Σε μια εκπομπή είπα ότι υπάρχουν εταιρείες τροποποίησης καιρού. Όντως υπάρχουν στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο. Είδα μετά ότι οι εκπομπές έβγαλαν και κάποιους μετεωρολόγους και ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές τις εταιρίες και είπαν ότι ναι, εδώ και 30 χρόνια τροποποιούμε τον καιρό. Ραντίζουμε τα σύννεφα με διάφορα πράγματα για να βρέξει ή να μην βρέξει», δηλώνει ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι παρατηρούν τα φαινόμενα στον ουρανό και βλέπουν κάποια πράγματα ανησυχητικά. Έχουν ερωτήματα κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς», επισημαίνει ο τραγουδιστής σχετικά με το θέμα.

«Αν δει κάποιος την Κυριακή το μεσημέρι τον Αττικό ουρανό, αν δεν φυσάει, θα τον δει γεμάτο με γραμμές. Έχω ερωτήματα, τι είναι αυτά τα αεροσκάφη; Γιατί έχω και το application και δείχνει ανά πάσα στιγμή τι πετάει πάνω από τον ουρανό και αυτά τα αεροσκάφη δεν φαίνονται», αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκoς στο Happy Day της Παρασκευής (3/1).

«Προφανώς και πιστεύω στη μετά θάνατον ζωή. Η ζωή αποκλείεται να σταματάει, γιατί η ψυχή δεν πεθαίνει. […] Είναι φοβερό που άνθρωποι λένε ότι έχουν δει UFO και τους χλευάζουν, κάθε χρόνο καταγράφονται άπειρα τέτοια περιστατικά. Εγώ δεν πιστεύω στην ύπαρξη εξωγήινων αλλά άλλων όντων», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γρηγόρης Πετράκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 26.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid Χτες
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid Χτες
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid Χτες
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social Χτες
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid Χτες
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid Χτες
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid Χτες
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.

Όλγα Μιχαλοπούλου: «Με το τελευταίο δημοσίευμα για την προσωπική μου ζωή στην αρχή ξεκαρδίστηκα»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι ωραίο πατώντας το όνομα ενός ανθρώπου να συνδέεται με τέτοια δημοσιεύματα», δήλωσε η Όλγα Μιχαλοπούλου