E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Πάρα πολύ σeξιστικό, δεν έλεγαν τα κορίτσια τα κάλαντα»

«Μόνο αγόρια έβγαιναν στο δρόμο, φαντάσου, προπολεμικά τώρα μιλάω», επισήμανε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Δημοσίευση 31/12/2024 | 18:52

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Πάρα πολύ σeξιστικό, δεν έλεγαν τα κορίτσια τα κάλαντα»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το Στούντιο 4 βρέθηκε πιστό στα ραντεβού με τους τηλεθεατές για να μοιραστούν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τις δικές τους ιστορίες από τα κάλαντα της παιδικής τους ηλικίας. Μάλιστα, ο παρουσιαστής επισήμανε ένα ιδιαιτέρως σeξιστικό φαινόμενο που λάμβανε χώρα εκείνα τα χρόνια.

«Θυμάμαι πως τώρα είναι η ώρα που μαζευόμασταν στο σπίτι, γιατί σου έλεγε και η μάνα σου «άντε, έξι η ώρα πήγε», για να μετρήσουμε τα λεφτά από τα κάλαντα. Μάζεψα τόσα», «μάζεψα τόσα» και τα απογεύματα πηγαίναμε στους συγγενείς. Το πρωί πηγαίναμε μόνοι μας, με δική μας πρωτοβουλία, στη γειτονιά, από δω και από εκεί όπου βρίσκαμε. Μετά γυρνάς στο σπίτι, για ανασύνταξη δυνάμεων, τρως κάτι και ξεκινάς να σε πηγαίνουν με το αυτοκίνητο πια στα πιο μακρινά, όπως σε μια θεία που ήξερες πως θα πάρεις πολύ καλό μεροκάματο» σημείωσε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στον αέρα της απογευματινής της εκπομπής στην ΕΡΤ.

«Εσείς έτσι το είχατε, δόξα τω Θεώ έβγαζες λεφτά. Εγώ ό,τι μάζευα μόνος μου, δεν ασχολιόταν κανένας μαζί μου το απόγευμα. Ακόμα, όταν ήμουν εγώ, εκείνη την εποχή, που είναι πάρα πολύ σεξιστικό, δεν έλεγαν τα κορίτσια τα κάλαντα».

«Μόνο αγόρια έβγαιναν στο δρόμο! Φαντάσου, προπολεμικά τώρα μιλάω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στον αέρα της καθημερινής εκπομπής. Ποιος ξέρει, ίσως αυτό συνέβαινε στις μικρές πόλεις. Τρομερά σeξιστικό, ελπίζω και φαντάζομαι πως το άλλαξαν πολύ γρήγορα»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι celebrities που τα έφτιαξαν όσο ήταν ακόμη και οι δυο σε σχέσεις

Tabloid 01.05.2025
Ο Nicolas Cage και η Lisa Marie Presley είχαν μια έντονη σχέση

Ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Eurovision: «Δεν μου αρέσει που είναι συνδεδεμένη με τους ΛΟΑΤΚΙ»

TV Buzz Χτες
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας τόνισε πως η μουσική θα έπρεπε να παραμένει στο επίκεντρο, χωρίς πολιτικούς συμβολισμούς ή κοινωνικά μηνύματα

«Σπάει» τη σιωπή της η αστυνομικός με τη χλιδάτη ζωή σε Μύκονο και Ντουμπάι: «Έχω διασυρθεί πανελληνίως χωρίς λόγο»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πως ξεκίνησε όλο αυτό, ποιος το έχει κάνει και για ποιο λόγο»

Eurovision: Αυτό το πρόσωπο ‑ έκπληξη θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Media Χτες
Όλα είναι έτοιμα για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Η Αμάλ Αλαμουντίν κινδυνεύει με απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ

Tabloid Χτες
Λόγω συνεργασίας της με το ΔΠΔ

Ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο»

TV Buzz Χτες
Δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα τη διάθεση να παίξω, είπε ο 26χρονος απόφοιτος της Νομικής Σχολής

Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η μεγάλη και μοναδική απάτη που κάναμε σε αυτή την εκπομπή»

Media Χτες
«Στην πρώτη-πρώτη εκπομπή, στις 28 Απριλίου του 1992...»