E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη 63χρονη σύζυγος για τη δολοφονία του 62χρονου άντρα της στο σπίτι τους ‑ Είχε προηγηθεί καβγάς

Πληροφορίες ότι είχαν καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ

Δημοσίευση 28/12/2024 | 10:47

Συνελήφθη 63χρονη σύζυγος για τη δολοφονία του 62χρονου άντρα της στο σπίτι τους ‑ Είχε προηγηθεί καβγάς

Στη σύλληψη της 63χρονης συζύγου του 62χρονου Vitaly Shostak που βρέθηκε χθες, Παρασκευή, νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού του στην περιοχή Γερμασόγεια στη Λεμεσό της Κύπρου, προχώρησε η κυπριακή αστυνομία.

Μετά την αυτοψία που έγινε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και τη συλλογή στοιχείων στη σκηνή του εγκλήματος, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στη 63χρονη γυναίκα, η οποία αν και αρχικώς είχε αναφέρει ότι μαχαίρωσε τον 62χρονο, στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι το θύμα αυτοτραυματίστηκε.

Ο 62χρονος βρέθηκε στο πάτωμα του σαλονιού του σπιτιού του, έχοντας τραύμα στο στήθος και δίπλα του υπήρχε ένα μαχαίρι.

Το ζευγάρι βρίσκεται πολλά χρόνια στην Κύπρο, όπου διαμένει μόνιμα. Κατάγονται και οι δύο από την κατεχόμενη Μαριούπολη της Ουκρανίας.

Η γυναίκα, χθες βράδυ, λίγο πριν τις 10, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ζήτησε βοήθεια και ασθενοφόρο, λέγοντας πως είχε μαχαιρώσει τον σύζυγο της. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν το πτώμα του 62χρονου με την γυναίκα να ισχυρίζεται ότι δεν τον μαχαίρωσε η ίδια.

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ των δύο οι οποίοι είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησης της ώστε να ολοκληρωθούν οι αστυνομικές ανακρίσεις. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά κατά τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος 13.02.2026
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα 13.02.2026
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα 13.02.2026
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα 13.02.2026
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.

Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Στουρνάρα: Κομπάρσος στο μαύρο θέατρο της προπαγάνδας – Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο

Πολιτική 13.02.2026
«Η αλήθεια επίσης είναι ότι ο κος Στουρνάρας δεν υπήρξε ποτέ ένας αντικειμενικός τεχνοκράτης Διοικητής της Τράπεζας»

Ποια είναι η Φιλιππινέζα influencer που έφαγε το καβούρι του διαβόλου και πέθανε

Κόσμος 13.02.2026
Η ίδια και ο σύζυγός της ήταν έμπειροι ψαράδες στις Φιλιππίνες και προκαλεί εντύπωση το ότι δεν αντιλήφθηκαν το τοξικό μαλακόστρακο

Οι αγρότες φτάνουν στην Αθήνα: Μεταφέρουν τα τρακτέρ με φορτηγά, έρχονται με λεωφορεία, πλοία και ΙΧ

Ελλάδα 13.02.2026
Η άφιξη τους στην Αθήνα αναμένεται στις 15:00 το μεσημέρι - Σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα

Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ` Παγκόσμιος Πόλεμος

Κόσμος 13.02.2026
Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία