E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε σε κλάματα στο Buongiorno – Δεν μπορούσε να συνέλθει

Τι συνέβη

Δημοσίευση 20/12/2024 | 14:30

Φαίη Σκορδά: Ξέσπασε σε κλάματα στο Buongiorno – Δεν μπορούσε να συνέλθει

Η σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Buongiorno ήταν αφιερωμένη στο Make a Wish, στο έργο των ανθρώπων που βρίσκονται στον οργανισμό, αλλά και στις ιστορίες των μικρών ηρώων που δίνουν τη δική τους μάχη κάθε μέρα. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, βρέθηκαν στο πλατό και έκαναν την παρουσιάστρια να “λυγίσει”.

Τη στιγμή, δε, που πρόβαλλαν στον αέρα ένα αφιερωματικό βίντεο που έκαναν για εκείνοι, καθώς είναι πρέσβειρα του οργανισμού και εμφανίστηκε στο πλευρό της ένα κορίτσι με μία ανθοδέσμη στα χέρια, έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να συνέλθει από την συγκίνηση – δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγες μέρες για την εκπομπή της.

«Μια φορά κι έναν καιρό, στον μαγικό κόσμο του Make a Wish Ελλάδος μπήκε μια υπέροχη νεράιδα, η Φαίη», ακουγόταν στην αρχή του βίντεο, ενώ στο τέλος αυτού: «Ευχαριστούμε Φαίη μας, τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα!».

Και αφού της έδωσαν την ανθοδέσμη, η ίδια είπε με δάκρυα στα μάτια: «Κορίτσι μου! Ήρθατε από τόσο μακριά; Είσαι η δύναμη της ζωής! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες» και πήρε το κορίτσι αγκαλιά.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που η Φαίη Σκορδά πληροφορήθηκε πως ένα από τα παιδιά του Make a wish, το οποίο πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, είχε στη λίστα επιθυμιών του να βρεθεί στην εκπομπή της.

«Δε σου κρύβω, ότι η πρώτη ευχή του Γιωργάκη ήταν να έρθει σε εσένα», είπε στην παρουσιάστρια η μητέρα του μικρού αυτού αγοριού.

«Τι εννοείς;», αποκρίθηκε εκείνη “παγωμένη”, με την πρώτη να συμπληρώνει: «Ήθελε να έρθει εδώ. Δεν εκπληρώθηκε για προσωπικούς λόγους, οπότε πήγαμε στη δεύτερη επιθυμία του, να πάει στο θέατρο στον Μάρκο Σεφερλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας