E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Η Αλεξάνδρα μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος όταν…» – Ο γιος του και η αλήθεια για το σπίτι του

«Εγώ είμαι υπηρέτης της γυναίκας»

Δημοσίευση 20/12/2024 | 13:23

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Η Αλεξάνδρα μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος όταν…» – Ο γιος του και η αλήθεια για το σπίτι του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγο μετά την έναρξη των εμφανίσεων του, άνοιξε την καρδιά του στην Κατερίνα Καινούργιου, παραχωρώντας μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη νέα του αυτή και ιδιότητα, αυτή του μπαμπά και αναφέρθηκε στο γάμο με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα.

«Ο κόσμος κάνει το μαγαζί να είναι σοκ. Νιώθω πολύ ωραία. Έχουν γίνει πράγματα που έχουν γίνει πράξη. Έχουμε γίνει μια παρέα μια ομάδα. Ήθελα πολλά χρόνια να τραγουδήσει στο κέντρο της Αθήνας. Πάντα ήμουν σε πιο παραλιακά μαγαζιά. Θέλω να κάνει καινούργια τραγούδια μέσα εδώ. Έχω ήδη που θα τα βγάζω σιγά σιγά», ανέφερε για την έναρξη των εμφανίσεων του στο κέντρο της Αθήνα.

Και εξομολογήθηκε: «Το 2024 ήταν μια από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου. Το νούμερο 1 highlights είναι η οικογένεια μου και ο Μπίλι. Είναι μοναδικό αυτό το συναίσθημα. Ευχαριστώ για το δώρο που μου ήρθε, το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Η συναυλία στο Royal Albert Hall ήταν ένα παιδικό όνειρο. Δεν γινόταν να μην δρακύσω. Κοιτούσα πάνω για να κρατηθώ».

Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο γιος του, Μπίλι


Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την οικογένεια του που δημιούργησε με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα. Ο γιος τους ήρθε στη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες και οι πρώτες ημέρες στο σπίτι είναι οι καλύτερες για το ζευγάρι.

«Για εμένα ουσία έχει να είσαι καλά με την οικογένεια σου. Προέρχομαι από μια όμορφη κοινωνία και με μεγάλωσαν να ζω με απλά πράγματα. Τους ίδιους φίλους έχω και τα ίδια πράγματα. Οι γονείς μου είναι πολύτιμο πράγμα της ζωής μου. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το κομμάτι της δημοσιότητας και τις ερωτήσεις για τα προσωπικά του, είπε: «Παλεύω ακόμα να το συνηθίσω αυτό το κομμάτι. Θα τα καταφέρω. Δεν είναι ωραίο για ανθρώπους που ήθελαν να το προστατεύσουν. Προσπάθησα να το προστατεύσω. Από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια προσπαθώ να κρατάω τον πυρήνα ενωμένο χωρίς παράγοντες εξωτερικούς».

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πρώτη φορά αποκάλυψε τον τρόπο που η Αλεξάνδρα Νίκα του ανακοίνωσε πως είναι έγκυος: «Στην Αλεξάνδρα είδα έναν υπέροχο άνθρωπο με καρδιά εκτός από την ομορφιά της. Μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από το τηλέφωνο. Ήταν εξωτερικό και εγώ Αθήνα και ήμουν έξω και χαιρετούσα κάποιους ανθρώπους και μου το είπε και πάγωσα. Με την καλή έννοια αισθάνθηκα άβολα γιατί δεν ήξερα αν είναι και σίγουρο. Μετά οδηγήθηκαν τα πράγματα όπως θα έπρεπε»

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού, είπε πως «Αυτά καλύτερα να τα αφήσουμε ή να τα πει η Αλεξάνδρα».

«Το συναίσθημα όταν πήρα αγκαλιά το γιο μου ήταν μοναδικό, είναι το καλύτερο δώρο. Κοιμάται, τρώει τώρα στο σπίτι είναι μικρό ακόμα. Χρησιμοποιώ το γιο μου τη μέθοδο “Tomatis” που κάνει καλό στο νευρικό σύστημα των νεογέννητων», είπε στη συνέχεια για το γιο του και συμπλήρωσε: «Θα αφιέρωνα στο γιο μου το τραγούδι “Θα μαι δώ”. Μου βγάζει μια περηφάνια. Ίσως να γράψω ένα τραγούδι στο γιο μου. Στην Αλεξάνδρα αφιερώνω όποιο τραγούδι και να γράψω από τη στιγμή που υπάρχουν συναισθήματα».

«Τον γιο μου τον αλλάζω, τον κάνω μπάνιο μόνος μου. Στην αρχή φοβόμουν. Αγάπη θέλει το παιδί», εξομολογήθηκε για τις τις όμορφες στιγμές που ζουν στο σπίτι τους.

«Από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια. Μεγάλωσα σε μια πολύ καλή οικογένεια, την αγάπη που πήρα θέλω να την μοιράσω. Προσπαθούσαν να κάνουν οικογένεια. Η μητέρα μου αντιμετώπισε διάφορες δυσκολίες. Η μητέρα μου είχε αποβολές κλπ και είμαστε τα πρώτα τρίδυμα στην Ελλάδα με εξωσωματική. Έκαναν διπλές δουλειές για να ανταπεξέλθουν και με τρίδυμα. Δουλεύω πολύ γιατί αυτό έμαθα από τους γονείς μου», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να δηλώσει πως «Εγώ είμαι υπηρέτης της γυναίκας, την έχω στα ύψη».

Επίσης ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει μετακομίσει με την Αλεξάνδρα και το γιο τους σε μεγαλύτερο σπίτι: «Δεν άλλαξα σπίτι. Εξακολουθώ να μένω στο σπίτι μου με την Αλεξάνδρα στο κέντρο της Αθήνα. Δεν θέλω να το αφήσω είναι γουρλίδικο. Εκεί γράφτηκαν όλες οι επιτυχίες μου».

Τελικά πότε θα γίνει ο γάμος του με την Αλεξάνδρα Νίκα και θα βαφτιστεί ο γιος τους;: «Το γιο μου δεν ξέρω πότε θα τον βαφτίσω. Και ο γάμος θα γίνει την σωστή στιγμή. Θα ήθελα να είναι απλός ο γάμος, εκεί βρίσκεται η ουσία».

«Μακάρι να ζούσε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος και να τραγουδούσε στο γάμο μου. Δεν έχω δει την ταινία. Ο Χρήστος Μάστορας μου είχε πει ότι θα πρωταγωνιστήσει πριν ανακοινωθεί», συμπλήρωσε.

Η σχέση με τους γονείς του


Στη συνέχει αναφέρθηκε στην οικογένεια του. Οι γονείς του είναι από τις μεγάλες του αδυναμίες.

«Προστάτης της οικογένειας μου είναι ο Άγιος Εφραίμ. Ήμασταν τα τελευταία παιδιά που βαφτίστηκαν εκεί. Στο βιβλίο της Ηγουμένης που βρήκε τον Άγιο Εφραίμ, υπάρχει φωτογραφία από τα βαφτίσια μας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας