E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λίτσα Πατέρα: «Έσπασε» τη σιωπή της για το Πρωινό, τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1

Όσα δήλωσε στην κάμερα

Δημοσίευση 19/12/2024 | 11:40

Λίτσα Πατέρα: «Έσπασε» τη σιωπή της για το Πρωινό, τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τη Λίτσα Πατέρα στο αυτοκίνητό της και η ίδια στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Μίλησε για τα συναισθήματά της για τη νέα της εκπομπή στο διαδικτυακό κανάλι του ΑΝΤ1, για την αποχώρησή της από το Πρωινό και τη σχέση της με τους παλιούς της συνεργάτες.

«Είμαι καλά, είναι πάρα πολύ ωραία, γιατί έχω πολύ ώρα και θα μπορώ να δώσω αυτά που θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, πάει καλά, έχω ωραίους συνεργάτες. Να σκεφτόμαστε ότι ένα στενάχωρο μπορεί να βγει σε καλό. Τα 3-4 λεπτά δεν ήταν αρκετά. Ο κόσμος το χαίρεται αυτό, μπορεί να τα δει όποτε θέλει», είπε αρχικά, εξηγώντας πως ο χρόνος που είχε προηγουμένως στο Πρωινό δεν ήταν αρκετός για να μπορεί να πει όσα ήθελε στο κοινό της.

Για τις φήμες που την ήθελαν να περνάει από το κανάλι και να χαιρετάει τους παλιούς της συνεργάτες, επισήμανε, επιβεβαιώνοντας πως το στενάχωρο γεγονός για το οποίο μίλησε παραπάνω ήταν η αποχώρηση από την εκπομπή: «Είναι γνωστό αυτό. Μετά από τόσα χρόνια… δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Η καλημέρα είναι του Θεού. Πέρασα να δω τα παιδιά με τα οποία συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια, είναι άνθρωποι δικοί μου, τους αγαπώ όλους».

Και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά, ας μην το επαναφέρουμε, δεν έχει σημασία».

«Δεν έχω κλείσει το παράθυρο της τηλεόρασης. Παρόλο που στην αρχή προβληματίστηκα είναι περισσότερη ώρα και μπορεί ο καθένας να το βάλει ότι ώρα θέλει. Και επειδή εγώ υπηρετώ την αστρολογία, μου αρέσει περισσότερο πλέον», επισήμανε στη συνέχεια.

«Είμαι στη διάθεσή τους δε θα πω όχι αν με χρειαστούν», ανέφερε έπειτα για τον ΑΝΤ1.

Και έπειτα έκανε μία πρόβλεψη: «Από το ’26 και μετά πιστεύω ότι μία μετατόπιση κάποιων πλανητών θα αποδειχθεί 100% ότι η αστρολογία λειτουργεί και αυτό θα είναι η μεγαλύτερή μου ευτυχία».

Στο τέλος ρωτήθηκε και για την Ελένη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση και απάντησε: «Αυτές οι ερωτήσεις δε γίνονται στο πόδι αγάπη μου. Πρέπει να ρωτήσετε την ίδια και ξέρει και αστρολογία και η Ελένη».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρινέλλα: Βρέθηκε vεκρoς στο σπίτι του ο προσωπικός κομμωτής της, Δημήτρης Σουλελές

Tabloid 05.05.2025
Φίλοι του κάνουν λόγο για έναν ευαίσθητο άνθρωπο, γεμάτο αγάπη και δοτικότητα, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη βαθιά μοναξιά

Ξεκινά με την επιλογή των ενόρκων η δίκη του ράπερ Diddy

Tabloid 05.05.2025
Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες

Νίκος Κοκλώνης: Η αντίδρασή του στην είδηση του αρραβώνα της Κατερίνας Καινούργιου

Tabloid 05.05.2025
Ο παραγωγός της «Super Κατερίνας» αντέδρασε στην πρόταση γάμου στην αγαπημένη του φίλη με ένα μήνυμα στο Instagram.

Δήμος Βερύκιος για Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι λίγο ζηλιάρα, να το μαζέψει αν θέλει να προκόψει»

TV Buzz 05.05.2025
«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα παιδί με τα καλά και τα κακά ενός παιδιού» σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος.

Big Brother: Νέα παίκτρια στο σπίτι ‑ Ο Πέτρος Λαγούτης υποδέχτηκε τη Διονυσία Κουκίου

Media 05.05.2025
Από το My Style Rocks στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Big Brother ‑ Νάνσυ: Το ότι ο Θεός με έκανε όμορφη δεν σημαίνει ότι δεν έχω καρδιά

Media 05.05.2025
Η Νάνσυ θεωρεί ότι η εμφάνισή της έχει επηρεάσει αρνητικά τη θέση της στο Big Brother

Big Brother: Αποχώρησε η Μαίρη Χατζηπαύλου

Media 05.05.2025
Δεν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, ήμουν ο εαυτός μου, είπε κατά την έξοδό της από το ριάλιτι

Streamer σοκαρίστηκε όταν είδε πίσω του την Μπιάνκα Σενσόρι γυμνή ‑ Δείτε βίντεο

Media 05.05.2025
Η 39χρονη Σενσόρι εμφανίστηκε ξαφνικά μαζί με τον Κάνιε Γουέστ στο φόντο του live που έκανε ο Sneako

Eίπε «ναι» στον πιο πολυσυζητημένο αθλητή του NFL ‑ Μια ιστορία αγάπης σαν ρομαντική κομεντί

Celebrity Stories 05.05.2025
Ρίχνουμε φως στην πιο «χαμηλών τόνων» σχέση που κατέληξε σε viral αρραβώνα με φόντο τα κεριά