E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο Αρναούτογλου την έχει πάθει από γνωστούς του φίλους… Ρέμο, Κανάκη και Λάτσιο»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στα πρόσωπα που διατηρούσαν στο παρελθόν φιλικές σχέσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δημοσίευση 19/12/2024 | 09:30

«Ο Αρναούτογλου την έχει πάθει από γνωστούς του φίλους… Ρέμο, Κανάκη και Λάτσιο»

"Καλό είναι με ανθρώπους του χώρου που έχουν επιτελικές θέσεις -ειδικά όταν υπηρετείς ένα πόστο εκεί που οι άλλοι είναι διευθυντές- να έχεις μία ωραία σχέση σεβασμού μέχρι ενός σημείου, οριοθετημένη" απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με αφορμή τη συζήτηση ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις φιλίες που έχουν διακόψει με ανθρώπους του χώρου της τηλεόρασης, η ομάδα του Happy Day αναφέρθηκε στις παλιότερες φιλίες που είχε ο παρουσιαστής του The 2night Show με πρόσωπα της τηλεόρασης και που πλέον δεν υπάρχουν. Η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στα πρόσωπα που διατηρούσαν στο παρελθόν φιλικές σχέσεις με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


«Αυτό ότι δεν κάνει ο Γρηγόρης με ανθρώπους του χώρου, δεν το νομίζω. Στο κάλεσμα της γιορτής του οι μισοί άνθρωποι ήταν του χώρου. Είδα την Κουτσελίνη, τον Λεμπιδάκη. Δεν είπα να είναι κολλητός, ούτε να σου βαφτίσει το παιδί αν δεν προκύπτει αληθινή σχέση» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Γρηγόρης την έχει πάθει από γνωστούς του φίλους. Δηλαδή, με τον Ρέμο τώρα ήρθανε ξανά… Κανάκης, Λάτσιος, που ήταν ένα παρεάκι κι ήταν αυτοκόλλητοι.» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Μήπως κι ο Γρηγόρης πέρασε μία δύσκολη φάση και τσακώθηκε με όλους;» ρώτησε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις στις ανθρώπινες σχέσεις δεν φταίει πάντα ο ένας.» πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα να συνεχίζει:

«Αν ο κολλητός σου είναι ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού που εργάζεσαι και κάποια απόφαση πρέπει να πάρει, θα σκοτωθείς.»

«Άκου. Υπάρχει το γνωστό ρητό που ισχύει σε όλος τους χώρους: Μακριά από τη φωτιά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι. Καλό είναι με ανθρώπους του χώρου που έχουν επιτελικές θέσεις -ειδικά όταν υπηρετείς ένα πόστο εκεί που οι άλλοι είναι διευθυντές- να έχεις μία ωραία σχέση σεβασμού μέχρι ενός σημείου, οριοθετημένη» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επίσης, με τον Λιανό που κάνει παρέα κι είναι αυτοκόλλητοι, επίσης κάνουν ραδιόφωνο και συναναστρέφονται.» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντά με νόημα: «Εκεί είναι προϊστάμενος, όχι υφιστάμενος. Είναι άλλο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας