E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απόστολος Ρουβάς: Τα απίστευτα ευτράπελα στον γάμο του

Αργησε να γίνει ο γάμος μου, γιατί…

Δημοσίευση 18/12/2024 | 14:45

Απόστολος Ρουβάς: Τα απίστευτα ευτράπελα στον γάμο του

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε για τα ευτράπελα στον γάμο του με τη Φανή Γιαβδρίδου, τη νέα σελίδα στη ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του και την πιτσαρία που άνοιξε πρόσφατα.

Για τον γάμο του μίλησε ο Απόστολος Ρουβάς είπε: «Έγινε σχετικά πρόσφατα ο γάμος μου. Φοβηθήκαμε γιατί έπρεπε να αλλάξουμε την ημερομηνία. Φοβηθήκαμε για τον καιρό. Άργησε να γίνει ο γάμος μου γιατί άργησε η μητέρα μου. Περάσαμε πολύ όμορφα. Κάναμε και τη βάφτισή μαζί. Είναι λίγο δύσκολο όταν κάνεις και τα δυο μαζί, λίγο ταλαιπωρήθηκε ο μικρός. Είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για τη σύζυγο μου Φανή. Είχαμε γνωριστεί και σκέφτηκα να το κάνω και να πάω να βρω δουλειά εκεί. Είμαι πολύ της οικογένειας, στο τέλος μένει η οικογένεια, εσύ και οι δικοί σου. Δεν ξέρω αν είναι οικογενειακό μας, από κάποια στιγμή και μετά το ένιωσα πολύ έντονα».

Για την ενασχόλησή του με τη μαγειρική, ανέφερε: ««Με τη μαγειρική έμπλεκα κατά τύχη στα 18 μου σε ένα εστιατόριο στην Κέρκυρα. Μου έδειξαν το πόστο της κουζίνας, την παρασκευή πίτσας. Μετά έκανα και άλλες δουλειές, το έφερε όμως και ξαναδούλεψα στο κομμάτι της πίτσας και είπα πως θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Πήρα το πτυχίο μου και εδώ και 4-5 χρόνια έχω ξεκινήσει επαγγελματικά. Δεν έχω μετανιώσει την παρουσία μου σε εκπομπές μαγειρικής. Μοιράζεσαι, εκτίθεσαι. Θα το ξαναέκανα αλλά είναι δύσκολη απόφαση δεν ξέρω αν θα το ξαναέκανα».

Για τα σχόλια που έχει δεχθεί καθώς είναι ο αδερφός του Σάκη Ρουβά, ο Απόστολος Ρουβάς υπογράμμισε πως, «Δε με φόβισε το ότι είμαι ο αδερφός του Σάκη Ρουβά. Το έχω ξεπεράσει χρόνια αυτό. Όταν είσαι παιδί σου περνούν διάφορα στο από το μυαλό, ότι μου μιλάνε επειδή είμαι ο αδερφός του Σάκη. Κάποια στιγμή καταλάβαν πως σημασία έχει εσύ ποιος είσαι και όταν σε γνωρίζουν σε αποδέχονται, δεν το σκέφτομαι ότι θα με αντιμετωπίσουν επειδή είμαι ο αδερφός του Σάκη. Άρχισα να βλέπω τα πράγματα πιο χαλαρά και να εστιάζω σε μένα».

Για τα επαγγελματικά του: «Έχω ανοίξει μία πιτσαρία με συνεργάτες μου. Μου αρέσει που έρχεται ο κόσμος και με τιμά με την παρουσία του. Θα ήθελα να συνεχίσω να πηγαίνω καλά στην επιχείρησή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity σκάνδαλα από τα 00s που εχετε ξεχάσει (αλλά όχι εμείς)

Celebrity Stories 10.02.2026
Συλλήψεις, διαζύγια, ατυχήματα

Κάθριν Ο` Χάρα: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2026, σε ηλικία 71 ετών

Ιωάννα Τούνη: «Επιτέλους πάω ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ»

Tabloid Χτες
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok και όσα δήλωσε για τα έξοδα του ταξιδιού

Ο Bad Bunny διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram και έκανε unfollow τους πάντες μετά το Super Bowl

Tabloid Χτες
Ο 31χρονος τραγουδιστής δεν εξήγησε τον λόγο πίσω από την απόφασή του

Light: Η σύντροφός του αποκάλυψε ότι έχουν παντρευτεί

Tabloid Χτες
Το μεγάλο πάρτι δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαστε παντρεμένοι, δήλωσε η Αννα Θεοδωρίδη

Οδυσσέας Σταμούλης για το γάμο του: «Ήταν η ολοκλήρωση της προσωπικής μας ζωής»

Tabloid Χτες
«Εδώ και ένα χρόνο ζω μια φοβερή αγκαλιά από τον κόσμο, ακόμα και από άγνωστους ανθρώπους», είπε ο ηθοποιός

Γιάννης Σμαραγδής: «Συναντήθηκα με τη Μαρία Καρυστιανού, της ξεκαθάρισα πως είμαι μοναχικός λύκος»

TV Buzz Χτες
«Ο πατέρας μου μού είχε πει να μην ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είναι βρώμικο πράγμα, και αυτό θα κάνω», είπε ο σκηνοθέτης

Κώστας Μπακογιάννης: Ποια είναι η 17χρονη κόρη του που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στον στίβο

Tabloid Χτες
Ποια είναι η μεγάλη κόρη του πρώην δημάρχου Αθηναίων

Αλεξάνδρα Νίκα: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της; Η αινιγματική δήλωση της Γκίλφοϊλ

Tabloid Χτες
Όσα δήλωσε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην κάμερα του Πρωινού