E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φαίη Σκορδά – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις της Ειρήνης Στεριανού: «Γλυκιά μου, αν δεν έχεις εικόνα, καλό είναι να μην απαντάμε»

«Ο ίδιος έχει πει συγγνώμη, έχει βγει και το έχει παραδεχθε»

Δημοσίευση 18/12/2024 | 13:01

Φαίη Σκορδά – Ενοχλημένη με τις δηλώσεις της Ειρήνης Στεριανού: «Γλυκιά μου, αν δεν έχεις εικόνα, καλό είναι να μην απαντάμε»

Τις δικές της επισημάνσεις θέλησε να κάνει η Φαίη Σκορδά, μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα της εκπομπής της. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο, σε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, απάντησε μεταξύ άλλων πως «δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται σε μία οικογένεια πίσω από κλειστές πόρτες».

«Δικηγόρος της ήταν ο κύριος Λύτρας, τη ρωτάει ο Στέργιος για αυτό (σ.σ για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον δικηγόρο) και λέει: δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Γλυκιά μου Ειρήνη, ο ίδιος έχει πει συγγνώμη, έχει βγει και το έχει παραδεχθεί», σχολίασε η Φαίη Σκορδά, εμφανώς ενοχλημένη με την τοποθέτηση της νεαρής ηθοποιού.

«Αν δεν θέλεις να τοποθετηθείς, γιατί έχεις μία καλή σχέση, λογικό είναι, κανείς δεν σου το στερεί. Το δεχόμαστε, γιατί είναι ευγνώμων απέναντί του που ήταν δικηγόρος στην υπόθεσή της. Το να λες όμως ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα στις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού, ενώ για τη Χριστοπούλου λες «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»; Και μιλάμε για κάτι υποδεέστερο, γιατί στη μία περίπτωση έχουμε να κάνουμε με κακοποίηση», επισήμανε χαρακτηριστικά η οικοδέσποινα του Buongiorno το πρωινό της Τετάρτης (18/12).

«Η λογική του να μην ασχολούμαστε με το τι συμβαίνει πίσω από μια κλειστή πόρτα μας έχει φτάσει εδώ που μας έχει φτάσει ως κοινωνία», τόνισε από την πλευρά της η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Σε αυτή την περίπτωση η πόρτα έχει ανοίξει διάπλατα. Μάλλον χωρίς να θέλω να τη δικαιολογήσω, δεν έχει απόλυτη εικόνα για πράγματα και καταστάσεις και καλό είναι να μην απαντάμε καθόλου», ανέφερε σε άλλο σημείο η Φαίη Σκορδά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρινέλλα: Βρέθηκε vεκρoς στο σπίτι του ο προσωπικός κομμωτής της, Δημήτρης Σουλελές

Tabloid 05.05.2025
Φίλοι του κάνουν λόγο για έναν ευαίσθητο άνθρωπο, γεμάτο αγάπη και δοτικότητα, που τα τελευταία χρόνια ζούσε στη βαθιά μοναξιά

Ξεκινά με την επιλογή των ενόρκων η δίκη του ράπερ Diddy

Tabloid 05.05.2025
Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες

Νίκος Κοκλώνης: Η αντίδρασή του στην είδηση του αρραβώνα της Κατερίνας Καινούργιου

Tabloid 05.05.2025
Ο παραγωγός της «Super Κατερίνας» αντέδρασε στην πρόταση γάμου στην αγαπημένη του φίλη με ένα μήνυμα στο Instagram.

Δήμος Βερύκιος για Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι λίγο ζηλιάρα, να το μαζέψει αν θέλει να προκόψει»

TV Buzz 05.05.2025
«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα παιδί με τα καλά και τα κακά ενός παιδιού» σχολίασε ο Δήμος Βερύκιος.

Big Brother: Νέα παίκτρια στο σπίτι ‑ Ο Πέτρος Λαγούτης υποδέχτηκε τη Διονυσία Κουκίου

Media 05.05.2025
Από το My Style Rocks στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»

Big Brother ‑ Νάνσυ: Το ότι ο Θεός με έκανε όμορφη δεν σημαίνει ότι δεν έχω καρδιά

Media 05.05.2025
Η Νάνσυ θεωρεί ότι η εμφάνισή της έχει επηρεάσει αρνητικά τη θέση της στο Big Brother

Big Brother: Αποχώρησε η Μαίρη Χατζηπαύλου

Media 05.05.2025
Δεν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, ήμουν ο εαυτός μου, είπε κατά την έξοδό της από το ριάλιτι

Streamer σοκαρίστηκε όταν είδε πίσω του την Μπιάνκα Σενσόρι γυμνή ‑ Δείτε βίντεο

Media 05.05.2025
Η 39χρονη Σενσόρι εμφανίστηκε ξαφνικά μαζί με τον Κάνιε Γουέστ στο φόντο του live που έκανε ο Sneako

Eίπε «ναι» στον πιο πολυσυζητημένο αθλητή του NFL ‑ Μια ιστορία αγάπης σαν ρομαντική κομεντί

Celebrity Stories 05.05.2025
Ρίχνουμε φως στην πιο «χαμηλών τόνων» σχέση που κατέληξε σε viral αρραβώνα με φόντο τα κεριά