E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστυνομικός της Βουλής: Στον εισαγγελέα Τρίπολης ο 45χρονος έπειτα από μήνυση της μητέρας του

Τα όσα υποστηρίζει η 35χρονη αποτελούν παραβίαση δικαστικής απόφασης από την πλευρά του αστυνομικού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/12/2024 | 12:22

Αστυνομικός της Βουλής: Στον εισαγγελέα Τρίπολης ο 45χρονος έπειτα από μήνυση της μητέρας του

Στον εισαγγελέα Τρίπολης οδηγήθηκε ο αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή και κατηγορείται για κακοποίηση τόσο των παιδιών του όσο και της γυναίκας του.

Ο 45χρονος αστυνομικός συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που του έκανε η σύζυγός του, τον οποίο κατηγόρησε για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς της τηλεφώνησε με απόκρυψη από τη φυλακή με απόκρυψη και την απειλούσε.

Η καταγγελία της γυναίκας για το τηλεφώνημα του συζύγου της μέσα από τη φυλακή
Τα όσα υποστηρίζει η 35χρονη αποτελούν παραβίαση δικαστικής απόφασης από την πλευρά του αστυνομικού, καθώς κατά την προφυλάκισή του τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας με τη γυναίκα του.

Μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη φυλακή, η γυναίκα φέρεται να επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, και τον ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο οποίος με τη σειρά του την συμβούλευσε να το αναφέρει αμέσως στην Αστυνομία, κάτι το οποίο κι έκανε.

«Είπα τρεις φορές σε γιατρούς ότι μας κακοποιούσε, αλλά κανείς δεν μίλησε»
Τουλάχιστον τρεις φορές η σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής είχε πει σε γιατρούς κατά τη νοσηλεία της πως είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με το Mega.

Η ίδια φοβόταν να το καταγγείλει και ήλπιζε πως θα τη βοηθούσαν όταν επισκέφθηκε ψυχιατρική κλινική, αλλά και το 414, όμως, παρά την προσπάθειά της, κανείς δεν μίλησε.

Η ίδια, πάντα κατά το ρεπορτάζ του Mega, εκμυστηρεύθηκε σε γιατρούς πως τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της έπεφταν θύματα συστηματικής ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο κανένας από τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύθηκε δεν προχώρησε σε αναφορά στις αρμόδιες αρχές.

Στα τέλη Ιανουαρίου, όταν εισήχθη στο Νοσοκομείο 414, όλοι οι ψυχίατροι που την εξέτασαν γνώριζαν πως μπροστά τους είχαν ένα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά κανείς δεν προχώρησε σε καταγγελία, αναφέρει το κανάλι.

«Επειδή δεν άντεχα άλλο την αρρωστημένη κατάσταση και τη σωματική βία, πήγα μόνη μου στο στρατιωτικό νοσοκομείο και ζήτησα από μόνη μου να εισαχθώ στο 414 και την ψυχιατρική κλινική» παραδέχθηκε η ίδια η 35χρονη, η οποία νοσηλεύθηκε επί ένα μήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 35χρονη φεύγει με άδεια στις 23 Φεβρουαρίου, κάνει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και επιστρέφει στο 414. Όμως οι γιατροί την ενημερώνουν πως δεν μπορεί να μείνει περισσότερο και πως ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε κάποια δομή φιλοξενίας.

«Στη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία είχα αναφέρει ότι δέρνει και τα παιδιά μας με το γκλοπ» φέρεται να είπε η 35χρονη.

Τέσσερις ημέρες μετά πήρε εξιτήριο και στις 28/2 εξετάστηκε από ψυχίατρο της ΕΛΑΣ, που επίσης φέρεται να ενημερώθηκε για όσα συνέβαιναν εντός της οικογένειας. Η διάγνωσή του ήταν «καταθλιπτική αγχώδης διαταραχή».

Την επομένη, όπως αναφέρει το Mega, περνά από τριμελή επιτροπή αστυνομικών γιατρών για να της δοθεί αναρρωτική άδεια, όπου αναφέρει ξανά πως απειλείται η ζωή της.

«Από τότε που πήρα εξιτήριο από το 414 με παρακολουθεί κανονικά ο ψυχίατρος στα Πολυιατρεία της Αστυνομίας. Η ψυχολόγος από τα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών που με παρακολουθεί, που ξέρει μόνο για την ενδοοικογενειακή βία, με παρακίνησε προκειμένου να μιλήσω, να καταγγείλω για ό,τι μου έχει συμβεί», δήλωσε η 35χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα 13.02.2026
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα 13.02.2026
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός 13.02.2026
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα 13.02.2026
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος 13.02.2026
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος 13.02.2026
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος 13.02.2026
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα 13.02.2026
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα 13.02.2026
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα 13.02.2026
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.