E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Η αναφορά στην προσωπική μας ζωή ήταν κάτι το αναγκαστικό – Είπα παραπάνω απ’ όσα ήθελα»

Δημοσίευση 15/12/2024 | 10:45

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Η αναφορά στην προσωπική μας ζωή ήταν κάτι το αναγκαστικό – Είπα παραπάνω απ’ όσα ήθελα»

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης πρόσφατα γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.Τον περασμένο Δεκέμβριο του 2023 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα σε ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

Ακολούθησε ο προεκλογικός αγώνας του Πέτρου Κόκκαλη ο οποίος συμμετείχε στις Ευρωεκλογές με το κόμμα «Κόσμος». Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη για τον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε για την προσωπική της ζωή.

«Και εγώ και ο Πέτρος πιστεύουμε πολύ στην αξία της προσωπικής ζωής. Αν κάποιος δει τον λογαριασμό μου στο instagram, θα διαπιστώσει ότι δεν έχουμε ούτε μία φωτογραφία από τον γάμο μας.

Όχι ότι είναι κακό οι άνθρωποι να βάζουν φωτογραφίες από τον γάμο τους ή αν δεν είναι παντρεμένοι, τα ζευγάρια. Εμείς έχουμε αυτή τη στάση», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Ματσούκα.

«Αυτή η αναφορά στην προσωπική μας ζωή ήταν κάτι το αναγκαστικό προκειμένου να μιλήσω – εγώ που ήθελα, το αισθανόμουν ως δική μου ανάγκη – για κάτι που θεωρούσα ότι είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από τις δικές μου προσωπικές επιθυμίες, για τις Ευρωεκλογές που προηγήθηκαν. Και έτσι μίλησα για τον Πέτρο και τον “κόσμο”, το κόμμα που δημιούργησε εν όψει των Ευρωεκλογών, μίλησα για την σχέση μας. Αν με ρωτάς τώρα, έχω πει παραπάνω απ’ όσα ήθελα», είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Ματσούκα.

«Οι άνθρωποι είναι μαζί, παντρεύονται, χωρίζουν ή δεν χωρίζουν, κάνουν παιδιά, ή δεν κάνουν. Όπως και να έχει, δεν έχω τίποτα να προσθέσω άλλο, ούτε και να αφαιρέσω. Είναι ωραία να μοιράζεσαι τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που αγαπάς και που σου αρέσει», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός η οποία γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Πέτρο Κόκκαλη

Σε άλλο μέρος των δηλώσεών της στην εφημερίδα, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση με την αδελφή της, Μαρία η οποία πρόσφατα παρουσίασε το νέο της βιβλίο.

«Είναι δυνατή η σχέση μας. Παρά τη διαφορά της ηλικίας μας, την είχα πάντα κοντά μου. Όταν εγώ τελείωνα το σχολείο, εκείνη τελείωνε το δημοτικό και ήταν φίλη μου, ήμασταν δεμένες από παιδιά, παρά τη διαφορά μας, και τώρα είμαστε και πάντα θα είμαστε.

Εγώ, η μαμά μου και η φίλη της η Άννα είμαστε οι πρώτες που διαβάζουμε τα βιβλία της Μαρίας», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Ματσούκα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κάνιε Γουεστ μάλλον αποκάλυψε πως είναι γκέι

Tabloid Χτες
Η on line διαφωνία των fan του

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Τελείωνε τη χημειοθεραπεία της και πήγαινε να δει τον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε για την Σούζυ Καζαντζίδου η κόρη της

Media Χτες
Ήταν από το ίδιο χωριό, ήμασταν και συγγενείς, τρίτα ξαδέρφια, πρόσθεσε

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Media Χτες
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά μία νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Μέλλον ένα». Στο πλευρό του η Παραολυμπιονίκης, Γεωργία Καλτσή

Αρης Μουγκοπέτρος: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αρπάζουν χρήματα – Η προειδοποίηση του μουσικού

Tabloid Χτες
«Ενημερώνω τους ανθρώπους που με αγαπάνε πως δε θέλω να εξαπατηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου»

Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το δημόσιο μήνυμα

Tabloid Χτες
Την αποχώρησή της από τη «Γη της Ελιάς» ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram η Δώρα Χρυσικού

Το φετινό μενού στο Κονκλάβιο: Τι τρώνε και τι δεν τρώνε οι Καρδινάλιοι

Tabloid Χτες
Η αυστηρή επιτήρηση του φαγητού στο Βατικανό

Σάκης Τανιμανίδης για τον Μαυρίδη: «Είναι 10 φορές πιο άξιος, βάσει στατιστικής η πορεία είναι να καταλήξεις στη φυλακή ή ναρκομανής»

Celebrity Stories Χτες
«Γνώριζα για τα παιδικά του χρόνια, γι` αυτό ήμουν επιεικής μαζί του, ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε»

Αθηνά Οικονομάκου: Μονοήμερη σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων με τον Τσερέλα – Ο έντονος διάλογός του

Celebrity Stories Χτες
Τους τσάκωσαν την ώρα που η συζήτηση ανάμεσά τους σοβάρεψε

Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου

Celebrity Stories Χτες
Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι γιος του πατέρα μου ο Νίκος Θεοδωράκης, είπε η κόρη του μεγάλου συνθέτη