E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φοιτητές στον Βόλο μετέτρεψαν την ταράτσα σε disco και έμπλεξαν

Από την αυτοσχέδια «disco», κατασχέθηκε ολόκληρος ο επαγγελματικός εξοπλισμός

Δημοσίευση 14/12/2024 | 17:53

Φοιτητές στον Βόλο μετέτρεψαν την ταράτσα σε disco και έμπλεξαν
Φωτογραφία από Isabella Mendes

Την Δευτέρα (16/12) δικάζονται 8 φοιτητές που μετέτρεψαν σε disco ταράτσα πολυκατοικίας στον Βόλο.

Η υπόθεση των 8 φοιτητών που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/12) στον Βόλο, μετά από δεκάδες καταγγελίες περίοικων για ηχορύπανση, καθώς είχαν διοργανώσει πάρτι σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας, μαζί με περίπου 150 ακόμη φίλους τους αναμένεται να εκδικαστεί την Δευτέρα (16/12).

Σύμφωνα με το gegonota.news, η υπόθεση έφθασε στην δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Βόλου το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο χρειάστηκε να αναβληθεί για την Δευτέρα, προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν δύο μάρτυρες, τους οποίους έκρινε το δικαστήριο απαραίτητους.

Η Εισαγγελέας πριν κρίνει την αναβολή της δίκης, τόνισε στους φοιτητές πως δεν είναι πια μικρά παιδιά και είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται η διοργάνωση τέτοιων πάρτι μετά την 1 την νύχτα.

Υπενθυμίζεται πως, οι φοιτητές συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, και είναι ηλικίας από 19 έως 22 ετών, από τους οποίους 7 άνδρες και 1 γυναίκα και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας δημόσιας υγείας.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν σε ταράτσα πολυκατοικίας να έχουν διοργανώσει πάρτι, με τη συμμετοχή 150 περίπου ατόμων, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή, μείκτη και δύο ηχεία μεγάλων διαστάσεων, αναπαράγοντας μουσική στη διαπασών και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Από την αυτοσχέδια «disco», κατασχέθηκε ολόκληρος ο επαγγελματικός εξοπλισμός αναπαραγωγής και μίξης ήχου, τα οποία οι φοιτητές, σύμφωνα με τους ίδιους, είχαν ενοικιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Μπρούζος: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο συγγραφέας του βιβλίου «24 γράμματα στον γιο μου»

Πολιτισμός 03.04.2026
Πώς είχε περιγράψει ο Γιάννης Μπρούζος τη μάχη που έδινε

Βέροια: Κατέληξε ο 7χρονος που τραυματίστηκε παίζοντας σε πάρκο

Ελλάδα 03.04.2026
Την ώρα εκείνη η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία

Τι ανακοίνωσε ο ιδρυτής της Allwyn στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Οικονομία 03.04.2026
Η Allwyn ξεκινά διαπραγμάτευση νέων μετοχών στο ΧΑ μετά τη συνένωση με τον ΟΠΑΠ, με κεφαλαιοποίηση περίπου €11 δισ.

Τσίπρας για τα capital controls: «Έπρεπε εμείς να κλείσουμε τις τράπεζες την επομένη των εκλογών»

Πολιτική 03.04.2026
Το τρίτο μνημόνιο και τα οικονομικά στοιχεία

Κακοκαιρία Erminio: Ένας νεκρός και τεράστιες καταστροφές σε Αττική και πολλές περιοχές της χώρας ‑ Πότε αναμένεται βελτίωση

Καιρός 03.04.2026
Έντονα φαινόμενα και αφρικανική σκόνη επηρέασαν μεγάλο μέρος της Ελλάδας

Η Κούβα δίνει χάρη σε 2.010 φυλακισμένους ενόψει Πάσχα

Κόσμος 03.04.2026
Πρόκειται για «ανθρωπιστική χειρονομία»

Ανατροπή στον καιρό μέχρι το Πάσχα: Ανοδος της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Καιρός 03.04.2026
Μεγάλη Εβδομάδα με υψηλές θερμοκρασίες

Κακοκαιρία Erminio: Πάνω από 1.100 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Ελλάδα Χτες
752 κλήσεις για την Περιφέρεια Αττικής

Δεκτή η δήλωση αποχής της προέδρου στη δίκη για τα χαμένα βίντεο των Τεμπών, αναβάλλεται επ` αόριστον η εκδίκαση

Ελλάδα Χτες
H εξέλιξη αυτή αυτή έρχεται έπειτα από 19 συνεδριάσεις του και στο δικαστήριο είχαν καταθέσει οι πρώτοι τρεις μάρτυρες.

Κόρινθος: Χαροπαλεύει στο «Γεννηματάς» η 38χρονη που κακοποίησε ο πρώην της

Ελλάδα Χτες
Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πόλεμος Μέση Ανατολή: Ξεπέρασε τα 200 ευρώ το βαρέλι το ντίζελ στην Ευρώπη

Οικονομία Χτες
Για πρώτη φορά μετά το 2022 - Το διάγγελμα Τραμπ δεν αποκλιμάκωσε τις αγορές

Θεσσαλονίκη: Δάσκαλος παρενοχλούσε 10χρονες μαθήτριές του

Ελλάδα Χτες
«Είχα πιει, ποτέ δεν τις άγγιξα»