E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φοιτητές στον Βόλο μετέτρεψαν την ταράτσα σε disco και έμπλεξαν

Από την αυτοσχέδια «disco», κατασχέθηκε ολόκληρος ο επαγγελματικός εξοπλισμός

Δημοσίευση 14/12/2024 | 17:53

Φοιτητές στον Βόλο μετέτρεψαν την ταράτσα σε disco και έμπλεξαν
Φωτογραφία από Isabella Mendes

Την Δευτέρα (16/12) δικάζονται 8 φοιτητές που μετέτρεψαν σε disco ταράτσα πολυκατοικίας στον Βόλο.

Η υπόθεση των 8 φοιτητών που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/12) στον Βόλο, μετά από δεκάδες καταγγελίες περίοικων για ηχορύπανση, καθώς είχαν διοργανώσει πάρτι σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας, μαζί με περίπου 150 ακόμη φίλους τους αναμένεται να εκδικαστεί την Δευτέρα (16/12).

Σύμφωνα με το gegonota.news, η υπόθεση έφθασε στην δικαστική αίθουσα του Πλημμελειοδικείου Βόλου το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο χρειάστηκε να αναβληθεί για την Δευτέρα, προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν δύο μάρτυρες, τους οποίους έκρινε το δικαστήριο απαραίτητους.

Η Εισαγγελέας πριν κρίνει την αναβολή της δίκης, τόνισε στους φοιτητές πως δεν είναι πια μικρά παιδιά και είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται η διοργάνωση τέτοιων πάρτι μετά την 1 την νύχτα.

Υπενθυμίζεται πως, οι φοιτητές συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, και είναι ηλικίας από 19 έως 22 ετών, από τους οποίους 7 άνδρες και 1 γυναίκα και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας δημόσιας υγείας.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν σε ταράτσα πολυκατοικίας να έχουν διοργανώσει πάρτι, με τη συμμετοχή 150 περίπου ατόμων, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή, μείκτη και δύο ηχεία μεγάλων διαστάσεων, αναπαράγοντας μουσική στη διαπασών και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Από την αυτοσχέδια «disco», κατασχέθηκε ολόκληρος ο επαγγελματικός εξοπλισμός αναπαραγωγής και μίξης ήχου, τα οποία οι φοιτητές, σύμφωνα με τους ίδιους, είχαν ενοικιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Ελλάδα Χτες
Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

Αγρότες από όλη την Ελλάδα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ‑ Σχέδια για 48ωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ελλάδα Χτες
«Οι δρόμοι δεν είναι δικοί τους, είναι δικοί μας. Τους πληρώνουμε με τη δουλειά και τους φόρους μας» διαμηνύουν

Προβλήματα στο FIR Αθηνών: Ξεκινούν και πάλι οι αφίξεις στα ελληνικά αεροδρόμια

Ελλάδα Χτες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων με μεταθέσεις σε άλλες ημερομηνίες

Κώστας Γκίνης: Με το σταυρό στο στόμα βρέθηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Πορόιας

Ελλάδα Χτες
Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του 45χρονου άνδρα

Παράλυση στα ελληνικά αεροδρόμια ‑ Τι ισχύει για τις αποζημιώσεις των επιβατών

Ελλάδα Χτες
Πολλοί επιβάτες να ταλαιπωρούνται και να αναζητούν διευκρινίσεις για τα δικαιώματά τους