E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σύζυγος αστυνομικού της Βουλής: «Όσο πόνο μου προκαλούσε, τόσο πιο δυνατή αγκαλιά ένιωθα από αυτόν»

Η έκθεση του ψυχιάτρου

Δημοσίευση 14/12/2024 | 10:07

Σύζυγος αστυνομικού της Βουλής: «Όσο πόνο μου προκαλούσε, τόσο πιο δυνατή αγκαλιά ένιωθα από αυτόν»

H σύζυγος του κατηγορούμενου αστυνομικού υπεβλήθει σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η έκθεση του ψυχιάτρου θα δρομολογήσει εξελίξεις στην υπόθεση για την ίδια, η οποία έχει δηλώσει ότι «δεν τη νοιάζει αν θα πάει φυλακή ή αν θα πεθάνει».

Η 35χρονη αρχιφύλακας εξετάστηκε από ειδικό πραγματογνώμονα για την ψυχιατρική της κατάσταση που διενεργήθηκε με εντολή του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, παρουσία και των δύο τεχνικών συμβούλων που έχει ορίσει τόσο η πλευρά της μητέρας όσο και η πλευρά του αστυνομικού.

Στο STAR μίλησε ένας από τους επιστήμονες που ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία. Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης είπε χαρακτηριστικά:«Επειδή πρόκειται για μία πραγματικά δυσνόητη και πρωτοφανή υπόθεση για τα διεθνή δικαστικά χρονικά, όχι μόνο λόγο της σοβαρότητας των κατηγοριών αλλά και εξαιτίας της επιστημονικής πολυπλοκότητάς του η εκτίμηση των ψυχικών παραμέτρων που εμπλέκονται σε αυτές τα τόσο ακραίες καταγγελλόμενες καταστάσεις είναι κρίσιμη».

«Είπα την αλήθεια για ό,τι έχω ζήσει εγώ και τα παιδιά μου» επέμενε στην κατάθεσή της η εξεταζόμενη αστυνομικός. «Ακόμα και όταν γέννησα και κάθε φορά που μπορεί να γκρίνιαζε το μωρό,είχε άπειρα νεύρα, φώναζε με έβγαζε άχρηστη και έπαιρνε το μωρό και το ταρακουνούσε με βία. Ήταν πολύ απότομος σε όλα του. Και από την ανάποδη πλευρά ήταν πολύ στοργικός. Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται αυτό. Αντιφατικό τελείως. Αυτό ήταν που με έκανε να μείνω μαζί του. Πάντα. Όσο πόνο μου προκαλούσε, τόσο πιο δυνατή αγκαλιά ένιωθα από αυτόν».

Τι ερευνάται για τη μητέρα και το σύνδρομο της Στοκχόλμης

Ο ανακριτής ζητά από τον διορισμένο ψυχίατρο να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα για την ύποπτη όπως τη χαρακτηρίζει μητέρα:

  • Αν η 35χρονη πάσχει από ψυχική διαταραχή ή ψυχικό νόσο.
  • Αν οι καταγγελίες της είναι ειλικρινείς ή έχει επηρεαστεί από τρίτα άτομα.
  1. Οι ειδικοί διερευνούν και το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης», όπου το θύμα ταυτίζεται με τον απαγωγέα του.


Ο δικηγόρος της Γιάννης Μπαρκαγιάννης σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης άδειασε τον προφυλακισμένο αστυνομικό:

Όσον αφορά την υπόθεση γνωστή ως υπόθεση του «Αστυνομικού της Βουλής», ως συνήγοροι της 35χρονης αστυνομικού και μητέρας των ανήλικων τέκνων δηλώνουμε ότι σήμερα κατά την εξέταση, που πραγματοποιήθηκε από τον διορισμένο από τον ανακριτή πραγματογνώμονα, παράσταση του τεχνικού μας συμβούλου, ενημερωθήκαμε ότι αναμένεται εντός εβδομάδας, να συνταχθεί η γνωμάτευση του πραγματογνώμονα, βάση των ευρημάτων και του πορίσματος που εξήχθη από τη σημερινή εξέταση. Έπειτα αυτής θα γίνει τοποθέτηση του τεχνικού μας συμβούλου.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς να γίνει οιαδήποτε τοποθέτηση αναφορικά με τα αποτελέσματα, ωστόσο σίγουρα καταρρίπτεται κάθε ισχυρισμός του δράστη και προφυλακιστέου αστυνομικού, ότι όλα όσα έχει καταγγείλει η εντολέας μας βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας της.

Τυχόν περαιτέρω τοποθέτηση σχετικά με τα αναμενόμενα ευρήματα της σημερινής εξέτασης είναι αδύνατον να γίνει από οποιαδήποτε πλευρά, καθώς προσβάλλεται βάναυσα το ιατρικό απόρρητο».

Για την έρευνα μεγάλη βαρύτητα έχουν οι καταθέσεις των τριών κοριτσιών και τι περιγράφουν, όχι μόνο για τον πατέρα αλλά και για τη μητέρα.

Ο διορισμένος πραγματογνώμονας θα παραδώσει σύμφωνα με πληροφορίες την έκθεσή του τα επόμενα 24ωρα.Τα συμπεράσματά του θα φέρουν εξελίξεις στο πρόσωπο της μητέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες πρέπει να τακτοποιηθούν πριν από την εκπνοή του 2025

Οικονομία 29.12.2025
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους φορολογούμενους

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες: Νέες κινητοποιήσεις το μεσημέρι με αποκλεισμό παρακαμπτήριων δρόμων

Ελλάδα 29.12.2025
Σε Νίκαια, Μάλγαρα και Μπράλο αναμένεται να κοπεί πλήρως την κυκλοφορία

Βλάβη σε συρμό της μπλε γραμμής του Μετρό ‑ Μεγάλες καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Ελλάδα 29.12.2025
Eχει ακινητοποιηθεί στον σταθμό Εθνική Αμυνα

«Πέτα το όπλο σου»: Ο ήρωας της παραλίας στο Σίδνεϊ περιγράφει τη στιγμή που ακινητοποίησε τον ένοπλο

Κόσμος 29.12.2025
«Δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται μπροστά μου, δεν θέλω να ακούω το όπλο του, δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους να ουρλιάζουν και να ικετεύουν»

Συγκλονίζει η μητέρα της ορειβάτισσας που πέθανε στα Βαρδούσια

Ελλάδα 29.12.2025
«Της είπα Θεοδώρα μου μην πας»

Επιστροφή ενοικίου: Αύριο λήγει η προθεσμία για διορθώσεις και πληρωμές έως 15 Ιανουαρίου

Οικονομία 29.12.2025
Όσοι δεν κινηθούν εγκαίρως δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για νέο υπολογισμό της ενίσχυσης

5χρονο αγόρι εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο και πέθανε σε χιονοδρομικό κέντρο

Κόσμος 29.12.2025
Ένα 5χρονο αγόρι πέθανε στην Ιαπωνία αφού εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο διάδρομο

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πώς θα πληρώσετε χωρίς taxisnet, βήμα βήμα η διαδικασία

Οικονομία 29.12.2025
Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να μπουν στην ΑΑΔΕ στην εφαρμογή «Τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς»

«Κορίτσια τα κινητά σας με τον καλό ή τον άσχημο τρόπο»: 16χρονος με κουζινομάχαιρο λήστεψε 12χρονες στο Νέο Ηράκλειο

Ελλάδα 29.12.2025
Το περιστατικό, σύμφωνα με τον πατέρα του ενός εκ των κοριτσιών, συνέβη ενώ οι δύο φίλες είχαν βγει για βόλτα

Κατάργηση της ζωντανής μετάδοσης των Εξεταστικών Επιτροπών θα εισηγηθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ελλάδα 29.12.2025
Υπέρ της αύξησης του πλαφόν εισόδου στη Βουλή από το 3% στο 5% ο ο Νικήτας Κακλαμάνης

Καιρός: Με παγετό και λίγες βροχές σήμερα – Πρωτοχρονιά με τσουχτερό κρύο

Καιρός 29.12.2025
Με χειμωνιάτικο σκηνικό θα αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο όμως χωρίς έντονα φαινόμενα