E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κώστας Φραγκολιάς σε έντονη διαμάχη στον αέρα: «Εγώ είμαι παντελονάτο αρσενικό, τα λέω τετ α τετ»

""Είχαμε κάνει μία συζήτηση στο ραδιόφωνο και είπαμε ότι αυτό δεν θα βγει στη δημοσιότητα αλλά βγήκε. Σου τα λέω χύμα και σταράτα"".

Δημοσίευση 13/12/2024 | 13:19

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κώστας Φραγκολιάς σε έντονη διαμάχη στον αέρα: «Εγώ είμαι παντελονάτο αρσενικό, τα λέω τετ α τετ»

Σε μία έντονη αντιπαράθεση δια τηλεφώνου ήρθαν το πρωί της Παρασκευής (13/12) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Οι δύο άντρες ανεπλάκησαν σε έναν τηλεοπτικό καβγά με αφορμή μία μεταξύ τους συνομιλία προ ημερών, η οποία σύμφωνα με το πρώην μοντέλο, βγήκε στη δημοσιότητα από τον ραδιοφωνικό παραγωγό παρά την αρχική τους συμφωνία.

«Σε ψάχνω, Δημήτρη μου, γιατί εγώ είμαι παντελονάτος αρσενικός και ό,τι έχω να πω το λέω τετ α τετ. Στο δια ταύτα όμως τώρα. Είχαμε κάνει μία συζήτηση στο ραδιόφωνο και είπαμε ότι αυτό δεν θα βγει στη δημοσιότητα αλλά βγήκε. Σου τα λέω χύμα και σταράτα», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς βγαίνοντας σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα του MEGA.

«Η συζήτηση που κάναμε έγινε εκτός ραδιοφώνου και αφορούσε σε ένα quiz για το οποίο μου έδωσε περισσότερες πληροφορίες, για να πω και την άλλη άποψη», εξήγησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Είπαμε τα γεγονότα έτσι όπως έγιναν πραγματικά και σου λέω: μην το βγάζεις. Και μου είπες ότι δεν θα το βγάλεις. Σου τα είπα για να ξέρεις πώς είναι τα γεγονότα», του επισήμανε εμφανώς ενοχλημένος ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να του ανταπαντά: «Στο τέλος σου είπα ότι καλά έκανες και μου τα λες, για να πω και τις δύο πλευρές. Τότε γιατί μου τα είπες; Εισαγγελέας είμαι;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»

Παναγιώτης Τσακαλάκος για Akyla: Στην Eurovision τέτοιου είδους τραγούδια δεν έχουν νικήσει αλλά έχουν πάει καλά

Tabloid Χτες
τραγουδιστής που διαγωνίστηκε επίσης στον ελληνικό τελικό σχολίασε το νικητήριο κομμάτι με τίτλο «Ferto»

Ιωάννα Δεσύλλα για Μιχάλη Σηφάκη στο Survivor: Μου την έπεφτε ξεκάθαρα ενώ έχει σχέση έξω από το παιχνίδι

Tabloid Χτες
Μου έλεγε να ξαπλώσω δίπλα του και με ακουμπούσε, πρόσθεσε η παίκτρια του ριάλιτι

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid Χτες
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid Χτες
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories Χτες
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα Χτες
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid Χτες
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ