E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Για να δούμε ποιοι λένε αλήθειες και ποιοι λένε ψέματα»

Δείτε το βίντεο!

Δημοσίευση 13/12/2024 | 12:27

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Για να δούμε ποιοι λένε αλήθειες και ποιοι λένε ψέματα»

Στο θέμα της παρουσίασης των καλλιστείων επανήλθαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, λίγα λεπτά μετά την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Στο θέμα της παρουσίασης των καλλιστείων επανήλθαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, λίγα λεπτά μετά την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Γιώργος Λιάγκας και Βαγγέλης Περρής έκαναν τις τοποθετήσεις τους για το ζήτημα.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Απλώς παιδιά έχω την αίσθηση ότι δουλευόμαστε. Ο κύριος Κοκλώνης δε συμμετέχει στο συγκεκριμένο γιατί δεν έχει σόου. Τελικά, μαθαίνουμε ότι το σόου δε θα το παρουσίαζε εκείνος αλλά είχε απαίτηση να είναι ένας τραγουδιστής. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δηλαδή για να γίνει ένα σόου, δε φτάνει ένας τραγουδιστής για να τραγουδήσει. Τι θα άλλαζε στην παρουσίαση; Θα το έκανε σόου. Μη δουλευόμαστε.

Εδώ υπάρχει ένα παρασκήνιο που εν πολλοίς μπορεί να γνωρίζουμε, και εν πολλοίς να μη γνωρίζουμε. Ακούγονται διάφορα. Ακούγεται ότι θα διαμαρτύρονταν απ’ έξω οι απλήρωτοι, ότι υπήρχαν κάμερες και δεν ήθελε να εμφανιστεί. Όλα αυτά τροφοδοτούνται από το δούλεμα που νιώθω ότι εισπράττουμε. Δηλαδή ας μας πούνε ευθέως ότι δεν ήθελε να πάει την τελευταία στιγμή, αλλά όχι τελικά επειδή δεν υπάρχει σόου. Ποιο είναι το σόου που θα έκανε όταν θα υπήρχε τραγουδιστής;».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας κι είπε: «Να λέμε λίγο τα πράγματα με το όνομά τους. Επειδή εγώ πάντα τα λέω και δε στοχοποιώ ποτέ ανθρώπους στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω στοχοποιήσει άνθρωπο, λέω πάντα την αλήθεια. Είναι κάποιες αλήθειες που τις γνωρίζουμε αλλά τις λέμε με λίγο γλυκό τρόπο για να μη φέρουμε έναν άνθρωπο που είναι ήδη σε δύσκολη κατάσταση, σε δυσκολότερη. Ο Κοκλώνης, είναι γεγονός, είναι σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όχι ο ίδιος ο άνθρωπος, η εταιρία του. Είναι γνωστό αυτό. Εξαιτίας αυτής της πίεσης, η κυρία Κατερίνα Καινούργιου έφυγε από την εταιρία του και είτε έχει υπογράψει, είτε θα υπογράψει με τον Alpha. Είναι δεδομένο αυτό. Και της ευχήθηκα και χθες καλοστέργιωτη.

Αυτά δε χωρούν αμφισβήτησης. Ο Κοκλώνης, από την άλλη, λέει ότι τώρα που είμαι στα κάτω μου, κάποιοι άνθρωποι που τους είχα κοντά μου δε μου έχουν φερθεί όπως θα περίμενα. Κι αυτό είναι αλήθεια, δε χωρά αμφισβήτησης. Αυτό είναι ένα παζλ, αποτέλεσμα του οποίου είναι ο κύριος Κοκλώνης στη δύσκολη αυτή συνθήκη που βιώνει, να μην έχει τη διάθεση να κάνει γλέντι και χαρά. Και βρήκε μία δικαιολογία για να αποχωρήσει».

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Κατανοώ τους λόγους που οδήγησαν τον Νίκο Κοκλώνη να μην παρουσιάσει τα καλλιστεία» και λίγο μετά κατέληξε: «Η ιστορία είναι ότι κάποιοι τα λέγανε και τα λέγαμε και κάποιοι μάς χλευάζανε… Επειδή το βλέπαμε το έργο. Αυτή είναι μία αλήθεια, για να τα λέμε! Για να δούμε ποιοι λένε αλήθειες και ποιοι λένε ψέματα!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας