E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Την πάτησε ξανά, μέσα σε αυτή την τσαπατσουλιά έτρωγε από τα έτοιμα»

Στο παρασκήνιο πίσω από το TV Queen και την περσινή του τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δημοσίευση 11/12/2024 | 17:39

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Την πάτησε ξανά, μέσα σε αυτή την τσαπατσουλιά έτρωγε από τα έτοιμα»

"Άλλαξαν τη φράση μου σε συνέντευξη για να μη φανεί ως κριτική απέναντι στο project. Η μόνη που δεν ευθύνεται ήταν η Ιωάννα".

Στο παρασκήνιο πίσω από το TV Queen και την περσινή του τηλεοπτική συνύπαρξη με την Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Με αφορμή τις σχετικές της δηλώσεις στις κάμερες από φιλανθρωπική εκδήλωση, ο παρουσιαστής έκανε μία «αναδρομική κριτική» στο reality του ΟΡΕΝ, που ολοκληρώθηκε άδοξα την προηγούμενη σεζόν.

«Η Ιωάννα στην προκειμένη περίπτωση είναι άτυχη. Είχε τις καλύτερες – κατά τη γνώμη της – προδιαγραφές. Σου λέει «έχω διευθυντή σχολής τον Ανδρέα, στην επιτροπή τον άλφα και τον βήτα και ένα κανάλι με μία εταιρεία παραγωγής ενεργοποιημένα. Έχασε όμως κάποιες λεπτομέρειες που δεν πέρναγαν από το χέρι της», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εμένα μου έγινε αρχές Απριλίου η πρόταση να αναλάβουμε. Του ρωτάω «πότε ξεκινάμε;» και μου λένε «15 Απριλίου». Τους λέω: ορίστε; Η απάντηση ήταν ότι πρέπει να το κάνουμε τώρα, για να πάρει η εταιρεία κομμάτι της πασχαλινής διαφημιστικής πίτας. Το σέβομαι απόλυτα αυτό», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Η Ιωάννα «κατέβηκε» με τις καλύτερες προδιαγραφές, ήταν ανοιχτή να ακούσει οποιαδήποτε πρόταση. Είναι δουλευταρού. Ήρθε με ένα κείμενο για την έναρξη και το δουλέψαμε μαζί», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

«Βγήκα και σε συνέντευξη του ομίλου της παραγωγής, στη φράση που είπα «το πρόβλημα είναι ο χρόνος», γράφτηκε «το πρόβλημα είναι ο χρόνος ΜΟΥ». Το είδα και λέω: παιδιά, τι εννοείτε; Έγραψαν «μου», για να μη φαίνεται ως κριτική απέναντι στο project. Τέτοια λάθη γίνονταν.

Η μόνη που δεν ευθύνεται ήταν η Ιωάννα. Την «πάτησε» για μία ακόμα φορά. Μέσα σε αυτή την τσαπατσουλιά έτρωγε από τα έτοιμα και τα έτοιμα θέλουν διόρθωση, το ξέρει και η ίδια. Δουλευταρού είναι, τηλεοπτική είναι. Αν διορθωθούν μερικά πράγματα, είναι μάχιμη», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στον αέρα ο Νίκος Μουτσινάς μετά την αιφνίδια παραίτηση της Αγγελικής Γιαννακοπούλου

Media 22.01.2025
Αιφνιδιασμός για τον Alpha από την απρόσμενη εξέλιξη.

MasterChef: «Πάγωσαν» με το υλικό που κλήθηκαν να μαγειρέψουν – Έστειλε 9 υποψήφιους προς αποχώρηση

TV Buzz 22.01.2025
Ο νέος παίκτης και το υλικό - έκπληξη που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Σαν δυο σταγόνες νερό με την Εύη Βατίδου ‑ Αυτή είναι η κόρη του Αλέξη Κούγια

Tabloid 22.01.2025
Η ανάρτηση της Εύης Βατίδου με την κόρη της, Μάιρα

Θυμάσαι το underground μοντέλο Agyness Deyn; Δες πώς είναι σήμερα στα 41

Celebrity Stories 22.01.2025
Από το punk attitude των 2000s, στη σημερινή της ώριμη κομψότητα, παραμένει το αγαπημένο μας underground icon

Εκπαιδευτής bungee jumping σπρώχνει νεαρή στο κενό ενώ εκείνη αντιστέκεται και ουρλιάζει από φόβο

Social Χτες
Τα πλάνα με τον εκπαιδευτή bungee jumping και την τρομοκρατημένη κοπέλα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Συγκλονίζει η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ήμουν σίγουρη ότι είχα καρκίνο, το πήρα πολύ βαριά»

Tabloid Χτες
Η σπάνια εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Τίτλοι τέλους για Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Χρύσα Μιχαλοπούλου

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Θανάσης Αλευράς: Ξέσπασε on air για την Eurovision – «Δεν ντρέπεστε μεγάλοι άνθρωποι να κάνετε έτσι;»

Tabloid Χτες
«Ήταν να κάνουμε την Eurovision και του χρόνου. Αλλάξανε τα πράγματα» αποκάλυψε ο Θανάσης Αλευράς

Κατερίνα Καινούργιου: «Καλύτερα να πας κάπου με λιγότερα χρήματα…»

Tabloid Χτες
Η ατάκα όλο νόημα για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κοκλώνη

Καίτη Γκρέυ: Αυτό είναι το βίντεο που είχε μαγνητοσκοπήσει έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Το μήνυμα που έστειλε η Καίτη Γκρέυ, έναν χρόνο πριν από τον θάνατό της

Όλγα Κεφαλογιάννη για τη δικαστική διαμάχη με τον Μίνω Μάτσα: «Είμαι δημόσιο πρόσωπο, μπορεί κάποιος να το αξιοποιήσει για να σε εκβιάσει»

Celebrity Stories Χτες
Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα»