E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Maestro: «Είναι ατάλαντος» ‑ Η σκληρή κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη

Η σειρά «είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα, επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος» ανέφερε η τηλεκριτικός

Δημοσίευση 10/12/2024 | 17:01

Maestro: «Είναι ατάλαντος» ‑ Η σκληρή κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη

Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά το φινάλε του «Maestro».

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ήταν το μεγάλο φινάλε του «Maestro» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποθεώνεται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων για τη δουλειά του και τη σειρά να βιώνει πλέον διεθνή αναγνώριση.

Ωστόσο, η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου, σχολιάζοντας τη σειρά, παρότι όπως ανέφερε αναλυτικά βρήκε σωστή την επιλογή ηθοποιών, δε φάνηκε να έχει την ίδια άποψη για τον δημιουργό του Maestro, σχετικά με τις ικανότητές του στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη «ατάλαντο» ως ηθοποιό, σημειώνοντας πως κάνει λάθος με το να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες στις δουλειές του.

«Ο εραστής με τη βερμούδα. Έχτισε χαρακτήρες, βρήκε τους καλύτερους να τους ερμηνεύσουν από την Ανδριολάτου, που μας πρωτοσύστησε μέχρι τη Χάρις Αλεξίου, ευχάριστη έκπληξη, τον Τσορτέκη σε έναν από τους αγριότερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ήταν εξαιρετικός, την Καβογιάννη, την Γουλιώτη, τον Μουρατίδη, τον Κώστα Μπερικόπουλο, πολύ - πολύ ανθρώπινα “ελαττωματικό” αστυνόμο Κουβά, όλοι πολύ καλοί και μαγευτικά τοπία και μοντάζ και μουσικές και ατμοσφαιρικό ήταν και σασπένς είχε, όλα πολύ καλά για το Maestro, αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα και δεν μπορούν στ’ αλήθεια να απογειωθούν. Θα μπορούσαν», ανέφερε αρχικά η τηλεκριτικός.

«Θα μπορούσε να του συγχωρεθεί ακόμη και το διδακτικό ύφος που έχει μονίμως στα κοινωνικά θέματα γιατί τολμάει έστω και τα θίγει. Όμως επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος, αλλά ως ηθοποιός είναι ατάλαντος. Όλα τα καλά έχει και πολλά μπορεί να κάνει, τον ηθοποιό όμως όχι. Και επειδή διαλέγει τους καλύτερους, δίπλα τους δείχνει ακόμη χειρότερος. Είναι τόσο κρίμα!!! Ενώ απόλαυσα τη σειρά, τέλεια για χάζι τις βροχερές ημέρες, μου ήταν αφόρητες οι σκηνές που εμφανιζόταν.

Ειδικά με τις βερμούδες…και να υποδύεται και τον εραστή. Ο εραστής με τη βερμούδα – βολική στη ζέστη, αλλά δεν του πάει, πως να το κάνουμε. Τι να πω! Ο ίδιος που φρόντισε τόσο την αισθητική των πλάνων, χώροι, δρόμοι, φύση, πρόσωπα, χρώματα, όλα τέλεια, να μην μπορεί να αντιληφθεί το λάθος του», κατέληξε στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 18.01.2026
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Celebrity Stories 18.01.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 18.01.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Tabloid 18.01.2026
Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Survivor 2026: Νέο μπιφ για τον Gio ‑ «Ρε μ... σε κέρδισα, πώς μιλάς έτσι;»

TV Buzz Χτες
Ένταση στο Survivor μεταξύ Σηφάκη και Gio

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid Χτες
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid Χτες
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories Χτες
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Προχτές
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Προχτές
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.