E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Maestro: «Είναι ατάλαντος» ‑ Η σκληρή κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη

Η σειρά «είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα, επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος» ανέφερε η τηλεκριτικός

Δημοσίευση 10/12/2024 | 17:01

Maestro: «Είναι ατάλαντος» ‑ Η σκληρή κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη

Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά το φινάλε του «Maestro».

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ήταν το μεγάλο φινάλε του «Maestro» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποθεώνεται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων για τη δουλειά του και τη σειρά να βιώνει πλέον διεθνή αναγνώριση.

Ωστόσο, η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου, σχολιάζοντας τη σειρά, παρότι όπως ανέφερε αναλυτικά βρήκε σωστή την επιλογή ηθοποιών, δε φάνηκε να έχει την ίδια άποψη για τον δημιουργό του Maestro, σχετικά με τις ικανότητές του στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη «ατάλαντο» ως ηθοποιό, σημειώνοντας πως κάνει λάθος με το να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες στις δουλειές του.

«Ο εραστής με τη βερμούδα. Έχτισε χαρακτήρες, βρήκε τους καλύτερους να τους ερμηνεύσουν από την Ανδριολάτου, που μας πρωτοσύστησε μέχρι τη Χάρις Αλεξίου, ευχάριστη έκπληξη, τον Τσορτέκη σε έναν από τους αγριότερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ήταν εξαιρετικός, την Καβογιάννη, την Γουλιώτη, τον Μουρατίδη, τον Κώστα Μπερικόπουλο, πολύ - πολύ ανθρώπινα “ελαττωματικό” αστυνόμο Κουβά, όλοι πολύ καλοί και μαγευτικά τοπία και μοντάζ και μουσικές και ατμοσφαιρικό ήταν και σασπένς είχε, όλα πολύ καλά για το Maestro, αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα και δεν μπορούν στ’ αλήθεια να απογειωθούν. Θα μπορούσαν», ανέφερε αρχικά η τηλεκριτικός.

«Θα μπορούσε να του συγχωρεθεί ακόμη και το διδακτικό ύφος που έχει μονίμως στα κοινωνικά θέματα γιατί τολμάει έστω και τα θίγει. Όμως επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος, αλλά ως ηθοποιός είναι ατάλαντος. Όλα τα καλά έχει και πολλά μπορεί να κάνει, τον ηθοποιό όμως όχι. Και επειδή διαλέγει τους καλύτερους, δίπλα τους δείχνει ακόμη χειρότερος. Είναι τόσο κρίμα!!! Ενώ απόλαυσα τη σειρά, τέλεια για χάζι τις βροχερές ημέρες, μου ήταν αφόρητες οι σκηνές που εμφανιζόταν.

Ειδικά με τις βερμούδες…και να υποδύεται και τον εραστή. Ο εραστής με τη βερμούδα – βολική στη ζέστη, αλλά δεν του πάει, πως να το κάνουμε. Τι να πω! Ο ίδιος που φρόντισε τόσο την αισθητική των πλάνων, χώροι, δρόμοι, φύση, πρόσωπα, χρώματα, όλα τέλεια, να μην μπορεί να αντιληφθεί το λάθος του», κατέληξε στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είναι ο δισεκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά της Emma Watson;

Tabloid 06.03.2026
Ο άγνωστος μεγιστάνας, μια φήμη για γάμο στο Μεξικό και ένα… diss τραγούδι

Megan Fox & Machine Gun Kelly: Ένα σχόλιο στο Instagram άναψε ξανά τις φήμες επανασύνδεσης

Tabloid 06.03.2026
Το μήνυμα του Machine Gun Kelly κάτω από τη φωτογραφία της Megan Fox

Το αεροδρόμιο που ... απαγόρευσε τις πιτζάμες και τα Crocs

Παράξενα 06.03.2026
Ανάρτηση του Tampa International Airport καλεί τους ταξιδιώτες να πουν «όχι» στις πιτζάμες – τι ισχύει πραγματικά

Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tabloid Χτες
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ιωάννα Τούνη βουρκωμένη – «Ξεπλήρωσα το δάνειο της μαμάς μου για το σπίτι»

Tabloid Χτες
Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή το 2022

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid Χτες
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid Χτες
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid Χτες
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα