E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Maestro: «Είναι ατάλαντος» ‑ Η σκληρή κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη

Η σειρά «είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα, επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος» ανέφερε η τηλεκριτικός

Δημοσίευση 10/12/2024 | 17:01

Maestro: «Είναι ατάλαντος» ‑ Η σκληρή κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για τον Παπακαλιάτη

Σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μετά το φινάλε του «Maestro».

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ήταν το μεγάλο φινάλε του «Maestro» με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποθεώνεται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων για τη δουλειά του και τη σειρά να βιώνει πλέον διεθνή αναγνώριση.

Ωστόσο, η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου, σχολιάζοντας τη σειρά, παρότι όπως ανέφερε αναλυτικά βρήκε σωστή την επιλογή ηθοποιών, δε φάνηκε να έχει την ίδια άποψη για τον δημιουργό του Maestro, σχετικά με τις ικανότητές του στην υποκριτική.

Συγκεκριμένα μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη «ατάλαντο» ως ηθοποιό, σημειώνοντας πως κάνει λάθος με το να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες στις δουλειές του.

«Ο εραστής με τη βερμούδα. Έχτισε χαρακτήρες, βρήκε τους καλύτερους να τους ερμηνεύσουν από την Ανδριολάτου, που μας πρωτοσύστησε μέχρι τη Χάρις Αλεξίου, ευχάριστη έκπληξη, τον Τσορτέκη σε έναν από τους αγριότερους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση, αλλά ήταν εξαιρετικός, την Καβογιάννη, την Γουλιώτη, τον Μουρατίδη, τον Κώστα Μπερικόπουλο, πολύ - πολύ ανθρώπινα “ελαττωματικό” αστυνόμο Κουβά, όλοι πολύ καλοί και μαγευτικά τοπία και μοντάζ και μουσικές και ατμοσφαιρικό ήταν και σασπένς είχε, όλα πολύ καλά για το Maestro, αλλά είχε ένα μεγάλο ελάττωμα, το ίδιο που έχουν όλα τα Παπακαλιάτεια έργα και δεν μπορούν στ’ αλήθεια να απογειωθούν. Θα μπορούσαν», ανέφερε αρχικά η τηλεκριτικός.

«Θα μπορούσε να του συγχωρεθεί ακόμη και το διδακτικό ύφος που έχει μονίμως στα κοινωνικά θέματα γιατί τολμάει έστω και τα θίγει. Όμως επιμένει να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο ο ίδιος ο Χριστόφορος, αλλά ως ηθοποιός είναι ατάλαντος. Όλα τα καλά έχει και πολλά μπορεί να κάνει, τον ηθοποιό όμως όχι. Και επειδή διαλέγει τους καλύτερους, δίπλα τους δείχνει ακόμη χειρότερος. Είναι τόσο κρίμα!!! Ενώ απόλαυσα τη σειρά, τέλεια για χάζι τις βροχερές ημέρες, μου ήταν αφόρητες οι σκηνές που εμφανιζόταν.

Ειδικά με τις βερμούδες…και να υποδύεται και τον εραστή. Ο εραστής με τη βερμούδα – βολική στη ζέστη, αλλά δεν του πάει, πως να το κάνουμε. Τι να πω! Ο ίδιος που φρόντισε τόσο την αισθητική των πλάνων, χώροι, δρόμοι, φύση, πρόσωπα, χρώματα, όλα τέλεια, να μην μπορεί να αντιληφθεί το λάθος του», κατέληξε στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάικλ Τζόρνταν στη Μύκονο: Γιοτ, πούρο και βραδινό στο NAMMOS

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Ο θρύλος του NBA έφτασε με ιδιωτικό jet, εγκαταστάθηκε στο υπερπολυτελές σκάφος του και γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους στο διάσημο εστιατόριο

Βαρύ πένθος για την Πόπη Τσαπανίδου

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Συγκινεί το δημόσιο «αντίο» της κόρης της στη γιαγιά της

Συγκλονίζει η Σάρον Στόοουν για την σωματική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για την σωματική επίθεση που δέχθηκε πριν χρόνια μέσα στο σπίτι της από άγνωστο δράστη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη

Η Τζένιφερ Λόπεζ διέψευσε τις φήμες για τον Μπρετ Γκόλντσταϊν: Κάθε φορά που δουλεύω με κάποιον μου χρεώνουν σχέση μαζί του

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στην ταινία «Office Romance» με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Γκάρι Μπάρλοου ανέβηκαν μαζί στη σκηνή πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Τα πρώην μέλη των Take That βρέθηκαν σε συναυλία της Lulu στο Λονδίνο και ερμήνευσαν το «Relight My Fire»

Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την εμφάνισή της στις Κάννες – «Μπορεί να έχω λεφτά, αλλά δεν έδωσα ευρώ»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Η Ιωάννα Τούνη, με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, απαντά πρώτη φορά για την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών

Γιώργος Λιάγκας: «Ο ξεπεσμένος γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος παρακαλούσε τη Μιμή Ντενίση να παίξει»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Με αφορμή σχόλιο που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τη σάτιρα που κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος στο “Τσαντίρι”, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό την Πέμπτη

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Συγκινεί η εξομολόγηση για τη μητέρα του: «Ναι, το έζησα αυτό, αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε άλλο γιατρό»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Σε μια προσωπική εξομολόγηση για τη μητέρα του και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο προχώρησε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno»

Δημήτρης Κόκοτας: Ξεσπά η αδελφή του – «Nτρέπομαι γι’ αυτά που γράφονται»

E-Daily 3.Left 04.06.2026
Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη

Μαζωνάκης: Η νέα ανάρτηση στο Instagram μετά τον τραυματισμό του και η απάντηση στις φήμες

E-Daily 3.Left 04.06.2026
«Μη ξανακούσω ότι δε θα γίνει η συναυλία λόγω του ματιού μου… γιατί θα του κόψω το κεφάλι!»

Βραζιλιάνα Influencer κάλυψε όλο το κορμί της με 1.000 αυτοκόλλητα Panini

E-Daily 3.Left 04.06.2026
H Καρολάιν Τσάβες χρειάστηκε επτά ώρες για να κολλήσει τα αυτοκόλλητα σε όλο το κορμί της