E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ελένη Γερασιμίδου: Έχει υπάρξει θύμα σeξoυαλικής παρεvόχλησης – Σοκάρει με την περιγραφή της

Όσα είπε για την εμπειρία της και την δίκη του Φιλιππίδη

Δημοσίευση 10/12/2024 | 16:29

Ελένη Γερασιμίδου: Έχει υπάρξει θύμα σeξoυαλικής παρεvόχλησης – Σοκάρει με την περιγραφή της

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο πλατό του Action 24 και την εκπομπή Action Τώρα και παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τόσο για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου, όσο και για κάποια από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Η ηθοποιός, μίλησε για πρώτη φορά για τη δική της εμπειρία με τη σeξoυαλική παρεvόχληση, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τον εισαγγελέα της υπόθεσης εξηγώντας τι την προσέβαλε σαν γυναίκα στη συμπεριφορά του.

Η Ελένη Γερασιμίδου αποκαλύπτει τη δική της ιστορία

«Μου έτυχε σeξoυαλική παρεvόχληση παραλίγο και έφυγα τρέχοντας. Δεν την κατήγγειλα, γιατί δεν άφησα να συμβεί. Άνοιξα την πόρτα, που ευτυχώς δεν ήταν κλειδωμένη. Ήμουν 20 χρονών, αλλά πέρασα μέσα από το Πεδίο του Άρεως, χωρίς να ξέρω τι γίνεται εκεί μέσα και όλοι απορούσαν πώς πέρασα από εκεί, χωρίς να πάθω τίποτα. Βρέθηκα στη Νέα Σμύρνη που έμενα τότε με τα πόδια από την Ευελπίδων.

Δε χρειάζεται να πω ούτε όνομα, ούτε συνέβη κάτι, πήγε να συμβεί κάτι, σηκώθηκε από το γραφείο που μιλούσαμε, κατάλαβα ότι τα πράγματα… Ευτυχώς, δεν ήταν κλειδωμένη η πόρτα, την άνοιξα, δεν είχα και λεφτά, τα είχε δώσει για να πάω με το ταξί μέχρι εκεί για δουλειά, ήμουν ακόμα στη σχολή και έφυγα. Αυτό.

Δε θέλω να κάνω την ηρωίδα. Δεν ήταν η πόρτα κλειδωμένη, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν ήταν η πόρτα κλειδωμένη, φαντάζομαι ότι θα κλωτσούσα, θα έκανα, κάτι θα έκανα. Αλλά το αποτέλεσμα δεν το ξέρω. Είναι και θέμα τύχης», αποκάλυψε η Ελένη Γερασιμίδου στους δημοσιογράφους.

Όσον αφορά την πολυτάραχη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός εξήγησε τι την ενόχλησε προσωπικά στη στάση του εισαγγελέα. Υπενθυμίζουμε ότι τα αισχρά του σχόλια προς την καταγγέλουσα προκάλεσαν δημόσια κατακραυγή, ωστόσο υπήρξαν και άτομα που στήριξαν την επιλογή των λέξεων που ο εισαγγελέας έκανε για να αναφερθεί στο περιστατικό – δείτε εδώ τι είπε ο παραγωγός του γιου του Φιλιππίδη.

«Με πείραξε το “τι βρακί φορούσε”, αν ήταν κανονικό η τάνγκα. Δηλαδή αν ήταν τάνγκα ή αν δε φορούσε καθόλου θα έφταιγε; Κανείς μας δεν ξέρει τι θα συμβεί με τον Φιλιππίδη, μπορεί να είναι και αθώος, αλλά δεν μπορεί ο εισαγγελέας να φέρνει σε τέτοια θέση την καταγγέλουσα», «ξέσπασε» η Ελένη Γερασιμίδου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός είπε πως αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην παράσταση «Η Μικρή Λέξη Αγάπη» που έχει να κάνει με την κακοποίηση των γυναικών. Η παράσταση παίζεται στο Θέατρο «Από Κοινού» στο Γκάζι, η ίδρυση του οποίου συνιστά μία πρωτοβουλία της ίδιας και άλλων του χώρου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ήταν πραγματικά τρομακτικό ‑ Δεν έπαιρνα ανάσα»

Tabloid 24.01.2025
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας της

Μαρίνα Σάττι: Ο σeξι χορός στο νέο της βίντεο κλιπ «Epano Sto Trapezi»

Tabloid 24.01.2025
Με το νέο τραγούδι της, η Μαρίνα Σάττι δίνει τη δική της μαρτυρία για το σύγχρονο «κυνήγι μαγισσών» που εκτυλίσσεται στις οθόνες μας

H πρώτη αντίδραση του Τζεφ Μπέζος για τα βλέμματα στο ντεκολτέ της Λόρεν Σάντσεζ

Tabloid 24.01.2025
«Δεν ενοχλείται, νιώθει ισχυρός επειδή τον διάλεξε»

Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη παντρεύονται στις 7 Φεβρουαρίου

Celebrity Stories 24.01.2025
Το ζευγάρι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του τον ερχόμενο μήνα

Φαίη Σκορδά σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θα ξανασυστηθώ στα 45 μου χρόνια»

Celebrity Stories 24.01.2025
Η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε έναν αμήχανο διάλογο στον αέρα της εκπομπής Βuongiorno

Μαρία Σολωμού: Έχω σηκώσει χέρι σε σύντροφό μου, πιστεύω πάρα πολύ στο «οφθαλμός αντί οφθαλμού»

Tabloid 24.01.2025
Ωραίο είναι να λύνουμε τα πράγματα πολιτισμένα, όμως όταν ο άλλος είναι νάρκισσος, μισόχαζος και τρελός, είναι θέμα επιβίωσης προσωπικής, πρόσθεσε η ηθοποιός

Γιώργος Μανίκας ‑ Μιράντα Πατέρα: Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού!

Tabloid 24.01.2025
Χέρι - χέρι σε απογευματινή τους βόλτα

Αγγελική Ηλιάδη: Η αμήχανη στιγμή στην κηδεία της Καίτης Γκρέυ, όταν δε μίλησε στον θείο της

Tabloid 24.01.2025
Το τελευταίο «αντίο» είπαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην Καίτη Γκρέυ, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της αξέχαστης τραγουδίστριας στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης

Ο «Παυρινός» του «Παρά Πέντε» αποκάλυψε πόσα χρήματα πήρε για τις επαναλήψεις

Tabloid 24.01.2025
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, ο κακός «Αρης Παυρινός» του «Παραπέντε», αποκάλυψε το ποσό που πήρε για τις επαναλήψεις της σειράς μετά από 11 χρόνια

Αντι ΜακΝτάουελ: Συγκλονίζει η ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της

Tabloid 24.01.2025
Τι αποκάλυψε στο Podcast της Drew Barrymore για την υγεία της