E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Παπανώτας: Κόλαφος για την Μαγγίρα – «Φταίω εγώ που δεν της είχα κάνει μήνυση…»

Νέα καυστικά σχόλια για την ηθοποιό

Δημοσίευση 10/12/2024 | 12:40

Δημήτρης Παπανώτας: Κόλαφος για την Μαγγίρα – «Φταίω εγώ που δεν της είχα κάνει μήνυση…»

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 Το Πρωινό συνάντησε τον Δημήτρη Παπανώτα σε βραδινή του έξοδο σε ένα event και εκείνος απάντησε σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με την κόντρα του με την Μπέτυ Μαγγίρα, σε απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα πρωί Τρίτης 10/12.

Υπενθυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε την Μπέτυ Μαγγίρα για την καριέρα που κάνει στην ηλικία των 50 ετών, με εκείνη να θίγεται και να απαντάει δημόσια πως δεν την ενδιαφέρει η άποψη του συγκεκριμένου, διότι δεν τον σέβεται. Από τότε, έχει δημιουργηθεί μία ακόμη κόντρα στην εγχώρια showniz με τους δυο τους να μπλέκονται σε έναν «πόλεμο» δημόσιων δηλώσεων. Ο δημοσιογράφος μάλιστα, θεωρεί πως η ηθοποιός επιλέγει να «συντηρεί» την κόντρα τους για διαφημιστικούς λόγους.

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν φαίνεται να θέλει να ρίξει «τίτλους τέλους» στην κόντρα του με την ηθοποιό και με αφορμή τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τον μεταξύ τους «πόλεμο» άρπαξε την ευκαιρία να κάνει νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής.

«Φταίω εγώ που δεν της είχα κάνει μήνυση. Δεν ξέρει η ίδια τι δουλειά κάνει θα ξέρω εγώ; Είναι έγκλημα να πεις ότι ένας άνθρωπος είναι λάθος να αρχίζει την τηλεοπτική του καριέρα στα 50; Οφείλει να πει συγγνώμη. Θα την δεχόμουν ανάλογα με το πως θα την ζητούσε… ο κύριος Παπακαλιάτης είναι όμοιός της. Είναι αστείος που είπε ότι την σχολίασα γιατί θέλω να αναπαράγωγομαι αφού κάθε μέρα είμαι στην τηλεόραση», δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας για την κόντρα του με την Μπέτυ Μαγγίρα και όσα είπαν επώνυμοι που πήραν θέση στο θέμα.

Μετά τις δηλώσεις του για την Μπέτυ Μαγγίρα, ο δημοσιογράφος σχολιάστηκε έντονα και από πολλούς για όσα είπε. Καθόλη την διάρκεια της πορείας του στην τηλεόραση, ο Δημήτρης Παπανώτας έχει δημιουργήσει πολλές άτυπες κόντρες με συναδέλφους του και μη, καθώς είναι γνωστός για τις καυστικές δηλώσεις του και την κριτική που ασκεί – δείτε εδώ τι συνέβη με την Δανάη Μπάρκα.

Στο ίδιο event βρέθηκε και ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις για το θέμα: «Λέει καυστικά σχόλια για να προκαλέσει και το καταφέρνει [σ.σ. ο Παπανώτας]. Δεν χρειάζεται να γίνουμε Σουηδία, κάποιοι δεν πρέπει να δουλέψουν με κάποιους άλλους. Δεν θέλουν αν βλέπονται και να ακούν ο ένας τον άλλον και είναι έντιμο αυτό. Δεν τίθεται θέμα για συγγνώμη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπονται και είναι πάρα πολύ θεμιτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια το θύμα»

TV Buzz 22.11.2025
Τοποθετήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social 22.11.2025
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social 22.11.2025
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid 22.11.2025
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories 22.11.2025
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Χτες
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Χτες
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό