E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και από τότε μου έχουν αλλάξει τα πετρέλαια»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2024 | 11:10

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς!», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» βγήκε σήμερα η Βίκυ Πρωτογεράκη για να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός και δικηγόρος, φανερά εξοργισμένη, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα…

«Το ότι είμαι μάρτυρας του Πέτρου Φιλιππίδη το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Μέχρι που κάποιοι σε πάνελ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε για μένα ότι και καλά κατά τη διάρκεια που ήμουν ηθοποιός δεν έβγαινα τόσο πολύ και δεν είχα φανεί τόσο πολύ. Δηλαδή μπορούν και κρίνουν την πορεία ενός ανθρώπου, τα τίποτα με το απόλυτο μηδέν, που δεν έχουν ιδέα για τίποτα, με έχει κάνει έξαλλη αυτό. Και δεν με φωνάζουν από κοντά να τους απαντήσω, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι να ‘ναι», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε στη συνέχεια: «Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κάποια στιγμή αυθορμήτως και είπα την άποψή μου και από τότε μού έχουν αλλάξει τα πετρέλαια. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς! Λοιπόν, σας παρακαλώ, δεν θα κάτσω να ακούσω άποψη για τον εισαγγελέα της έδρας, να ήσασταν εκεί να βλέπατε τι έγινε. Δεν υπάρχει κοινή λογική, καταλάβατε; Εμένα δεν μου αρέσουν τα ψέματα και όλοι ξέρουν ποια είμαι».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε επίσης: «Δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θα κρίνω δικαστικό λειτουργό εγώ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τον ποινικό κώδικα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Σας παρακαλώ, μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο να μου πείτε να μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη, δεν θα το κάνω. Εμένα με έχει ρωτήσει κανένας τι κακοποίηση έχω δεχτεί; Τι μπούλινγκ έχω δεχτεί με αυτό που γίνεται; Δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Όταν θα βγει η απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, ευχαρίστως να μιλήσω. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, γιατί έχω αρχές. Είμαι άνθρωπος με αρχές εγώ, καταλάβατε; Δεν μπορεί κανένας να με σπιλώνει. Εγώ δεν θα εξυπηρετήσω τα σχέδια κανενός και το έχω πληρώσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Προχτές
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της κερνώντας... σοκολατάκι ‑ Η χιουμοριστική ανάρτηση

E-Daily 3.Left Προχτές
Τα γενέθλια στο γραφείο της και οι τρεις τούρτες