E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και από τότε μου έχουν αλλάξει τα πετρέλαια»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2024 | 11:10

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς!», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» βγήκε σήμερα η Βίκυ Πρωτογεράκη για να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός και δικηγόρος, φανερά εξοργισμένη, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα…

«Το ότι είμαι μάρτυρας του Πέτρου Φιλιππίδη το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Μέχρι που κάποιοι σε πάνελ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε για μένα ότι και καλά κατά τη διάρκεια που ήμουν ηθοποιός δεν έβγαινα τόσο πολύ και δεν είχα φανεί τόσο πολύ. Δηλαδή μπορούν και κρίνουν την πορεία ενός ανθρώπου, τα τίποτα με το απόλυτο μηδέν, που δεν έχουν ιδέα για τίποτα, με έχει κάνει έξαλλη αυτό. Και δεν με φωνάζουν από κοντά να τους απαντήσω, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι να ‘ναι», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε στη συνέχεια: «Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κάποια στιγμή αυθορμήτως και είπα την άποψή μου και από τότε μού έχουν αλλάξει τα πετρέλαια. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς! Λοιπόν, σας παρακαλώ, δεν θα κάτσω να ακούσω άποψη για τον εισαγγελέα της έδρας, να ήσασταν εκεί να βλέπατε τι έγινε. Δεν υπάρχει κοινή λογική, καταλάβατε; Εμένα δεν μου αρέσουν τα ψέματα και όλοι ξέρουν ποια είμαι».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε επίσης: «Δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θα κρίνω δικαστικό λειτουργό εγώ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τον ποινικό κώδικα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Σας παρακαλώ, μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο να μου πείτε να μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη, δεν θα το κάνω. Εμένα με έχει ρωτήσει κανένας τι κακοποίηση έχω δεχτεί; Τι μπούλινγκ έχω δεχτεί με αυτό που γίνεται; Δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Όταν θα βγει η απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, ευχαρίστως να μιλήσω. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, γιατί έχω αρχές. Είμαι άνθρωπος με αρχές εγώ, καταλάβατε; Δεν μπορεί κανένας να με σπιλώνει. Εγώ δεν θα εξυπηρετήσω τα σχέδια κανενός και το έχω πληρώσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής