E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και από τότε μου έχουν αλλάξει τα πετρέλαια»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2024 | 11:10

Βίκυ Πρωτογεράκη: Πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα του Open

«Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς!», είπε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» βγήκε σήμερα η Βίκυ Πρωτογεράκη για να μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός και δικηγόρος, φανερά εξοργισμένη, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα…

«Το ότι είμαι μάρτυρας του Πέτρου Φιλιππίδη το έχω πληρώσει πολύ ακριβά. Μέχρι που κάποιοι σε πάνελ έχουν φτάσει στο σημείο να λένε για μένα ότι και καλά κατά τη διάρκεια που ήμουν ηθοποιός δεν έβγαινα τόσο πολύ και δεν είχα φανεί τόσο πολύ. Δηλαδή μπορούν και κρίνουν την πορεία ενός ανθρώπου, τα τίποτα με το απόλυτο μηδέν, που δεν έχουν ιδέα για τίποτα, με έχει κάνει έξαλλη αυτό. Και δεν με φωνάζουν από κοντά να τους απαντήσω, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι να ‘ναι», είπε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε στη συνέχεια: «Πήγα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου κάποια στιγμή αυθορμήτως και είπα την άποψή μου και από τότε μού έχουν αλλάξει τα πετρέλαια. Τι είναι αυτό το πράγμα, δεν κάταλαβα; Εγώ έχω κακοποιηθεί από αυτή τη συμπεριφορά, το ξέρετε αυτό; Ξέρουν τι περνάω; Κανείς! Λοιπόν, σας παρακαλώ, δεν θα κάτσω να ακούσω άποψη για τον εισαγγελέα της έδρας, να ήσασταν εκεί να βλέπατε τι έγινε. Δεν υπάρχει κοινή λογική, καταλάβατε; Εμένα δεν μου αρέσουν τα ψέματα και όλοι ξέρουν ποια είμαι».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε επίσης: «Δεν θέλω να πω τίποτα, δεν θα κρίνω δικαστικό λειτουργό εγώ. Δεν θα κάτσω να αναλύσω τον ποινικό κώδικα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Σας παρακαλώ, μη με ξαναπάρετε τηλέφωνο να μου πείτε να μιλήσω για τον κύριο Φιλιππίδη, δεν θα το κάνω. Εμένα με έχει ρωτήσει κανένας τι κακοποίηση έχω δεχτεί; Τι μπούλινγκ έχω δεχτεί με αυτό που γίνεται; Δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Όταν θα βγει η απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή, ευχαρίστως να μιλήσω. Τώρα δεν θέλω να μιλήσω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, γιατί έχω αρχές. Είμαι άνθρωπος με αρχές εγώ, καταλάβατε; Δεν μπορεί κανένας να με σπιλώνει. Εγώ δεν θα εξυπηρετήσω τα σχέδια κανενός και το έχω πληρώσει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο