E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος για 40χρονη στον Βόλο: 55χρονος στόκερ απειλούσε να της βγάλει τα ρούχα και να την αφήσει γuμνή στο χωριό

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή και όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων

Δημοσίευση 10/12/2024 | 07:53

Τρόμος για 40χρονη στον Βόλο: 55χρονος στόκερ απειλούσε να της βγάλει τα ρούχα και να την αφήσει γuμνή στο χωριό

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή καταδίκασε δικαστήριο στον Βόλο έναν 55χρονο που είχε γίνει στοκερ μιας 40χρονης την οποία, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, απειλούσε να της βγάλει τα ρούχα και να την αφήσει γυμνή στο χωριό.

Το δικαστήριο αποφάσισε, επίσης, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη μόνο υπό τον όρο να μην πλησιάσει ο 55χρονος την 40χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, καθώς και να μην επικοινωνήσει ποτέ μαζί της.

Ο 55χρονος Αλβανικής καταγωγής κάτοικος Νοτίου Πηλίου, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη από πρόθεση.

Το ιστορικό

Η 40χρονη το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου επέστρεφε από το μίνι μάρκετ της γειτονιάς της. Στο σημείο ήταν παρκαρισμένη μια νταλίκα που της περιόριζε το οπτικό πεδίο. Ο 55χρονος κατηγορούμενος που την ενοχλούσε από το καλοκαίρι, εμφανίστηκε μπροστά της. Η ίδια αντέδρασε και του ζήτησε να μην την ακουμπήσει. Εκείνος της έριξε μια μπουνιά, δεξιά στην κοιλιά και έφυγε χαμογελαστός.

Η παθούσα τηλεφώνησε στην κουμπαρά της και ζήτησε συμβουλές επειδή φοβόταν μην ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα στον δράστη και τον σύζυγό της. Στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του κατηγορουμένου, όπου ενημέρωσε την σύζυγό του. Λίγο αργότερα πήγε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς πονούσε πολύ και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για περισσότερες εξετάσεις. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου στις Μηλιές, όπου και έκανε την καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος την παρενοχλούσε από το καλοκαίρι. Υπήρξαν φορές που ο φερόμενος ως δράστης εισχώρησε στην αυλή του σπιτιού της και την θώπευσε στο στήθος. «Με άρπαξε από το χέρι και μου ζήτησε να κάνουμε σeξ. Άλλη φορά με απείλησε ότι θα μου βγάλει τα ρούχα και θα με αφήσει γυμνή στο χωριό. Προσπαθούσα μόνη μου να το τακτοποιήσω για να μην ξεσπάσει καυγάς με τον άντρα μου. Τον φοβάμαι αυτόν τον άντρα» δήλωσε.

Ως μάρτυρας κατέθεσε και η 45χρονη σύζυγος του κατηγορουμένου. Δήλωσε ότι πήγε στο σπίτι της η παθούσα και της δήλωσε ότι θα κάνει μήνυση στον σύζυγό της καθώς την χτύπησε και την έβρισε. «Εγώ θα βάλω τον άντρα σου φυλακή» της δήλωσε. Η 45χρονη δήλωσε ότι ο σύζυγός της τα αρνήθηκε όλα, όταν τον ρώτησε.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και ενώπιον δικαστηρίου ότι την χτύπησε και ότι την παρενοχλεί. Δήλωσε ότι την χαιρέτησε στον δρόμο, μετά το καφενείο και εκείνη τον έβρισε.

Οι δυο οικογένειες φέρεται να είχαν καλές σχέσεις στο παρελθόν, ωστόσο μια θέση στάθμευσης έφερε τη ρήξη. Ο κατηγορούμενος άφηνε το όχημα του έξω από το σπίτι της οικογένειας της παθούσας παρ’ ότι η οικία του είναι αρκετά μακριά.

Η Εισαγγελέας πρότεινε να μετατραπεί η κατηγορία του κατηγορουμένου από απλή σωματική βλάβη σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, πράγμα το οποίο απορρίφθηκε.

Ο συνήγορος του ζήτησε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, αλλά ο πρόεδρος επικαλέστηκε ότι ο κατηγορούμενος παρενοχλεί την παθούσα από το καλοκαίρι και έτσι απέρριψε το αίτημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σε διπλανά κελιά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη μητέρα του 3χρονου Αγγελου

Ελλάδα Χτες
Εκνευρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πληροφορήθηκε για αυτή την εξέλιξη

Αγγλία: Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Έσσεξ

Κόσμος Χτες
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη συντριβή αεροσκάφους

Τήνος: Οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν τζιπ και το έριξαν σε αυλή σπιτιού

Ελλάδα Χτες
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαροί τραυματισμοί

Ιστορική συμφωνία: Η Νέα Καληδονία θα ανακηρυχθεί κράτος

Κόσμος Χτες
Η Γαλλία και η Νέα Καληδονία κατέληξαν σε ιστορική συμφωνία: το υπερπόντιο έδαφος παραμένει γαλλικό αλλά αναγνωρίζεται ως νέο κράτος

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ‑ Στο ΚΑΤ έξι τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Ελεύθερος ο 35χρονος παρκαδόρος - Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Φωτιά στο Αλιβέρι: Μία ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες

Ελλάδα Χτες
Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκένωση

Προκλητική δήλωση Φάρατζ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Αν είχαν μείνει στην Ελλάδα δε θα υπήρχαν καν σήμερα»

Ελλάδα Χτες
Ο Νάιτζελ Φάρατζ υπερασπίζεται δημόσια την παραμονή των Γλυπτών του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο

Βίντεο‑ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του SUV στο Κολωνάκι

Ελλάδα Χτες
Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Ελεύθερος ο 35χρονος παρκαδόρος ‑ Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Ελλάδα Χτες
Ο 35χρονος, έντρομος, προσπάθησε να σταματήσει με τα χέρια το όχημα, σύμφωνα με αναφορές

Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της

Ελλάδα Χτες
Απολογήθηκε με υπόμνημα - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και κατά συρροή τριών βρεφών όπως και για απόπειρα ανθρωποκτovίας κατά φίλης της

Απάντηση Αθήνας στη Λιβύη: «Ακυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»

Ελλάδα Χτες
Διπλωματικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η Ελλάδα θα απαντήσει επίσημα στον ΟΗΕ στη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης, απορρίπτοντας κάθε διεκδίκηση που βασίζεται στο Τουρκολιβυκό Μνημόνιο