E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η στιγμή που οδηγός αυτοκινήτου, για να ξεφύγει από την αστυνομία, χτυπά 60χρονο επάνω σε πεζοδρόμιο

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Δημοσίευση 9/12/2024 | 14:42

Η στιγμή που οδηγός αυτοκινήτου, για να ξεφύγει από την αστυνομία, χτυπά 60χρονο επάνω σε πεζοδρόμιο

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ένας άνδρας εκτοξεύεται στον αέρα, όταν ο οδηγός μιας BMW τον χτυπάει κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Το θύμα, ένας άντρας περίπου 60 ετών, είχε μόλις διασχίσει τη διάβαση πεζών όταν ο 33χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Σοχέιλ Αφζάλ, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τον παρέσυρε.

Στις 6 Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν μια πράσινη BMW, όμως ο Αφζάλ προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο Αφζάλ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, όταν έφτασε σε φωτεινό σηματοδότη που είχε ανάψει κόκκινο μπροστά από διασταύρωση.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον ηλικιωμένο να περπατάει στη διάβαση πεζών λίγα δευτερόλεπτα πριν τον χτυπήσει το αυτοκίνητο.

Εξίσου συγκλονιστικό είναι ότι ένα ζευγάρι με καροτσάκι αποφεύγει την τελευταία στιγμή την BMW, καθώς το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους.

Ένας αστυνομικός που ακολουθούσε με περιπολικό πίσω από την BMW τρέχει προς το θύμα, που είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Ο άντρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Queen’s Medical Centre στο Νότιγχαμ με σοβαρούς τραυματισμούς, όμως μετά από θεραπεία πήρε εξιτήριο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Αφζάλ, κάτοικος της Βέρτον Ρόουντ στο Ντέρμπι, συνελήφθη ώρες αργότερα και παραδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό, οδήγηση χωρίς άδεια και φθορά σε περιπολικό.

Στις 28 Νοεμβρίου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και του επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης για τρία χρόνια και τέσσερις μήνες από το Δικαστήριο του Ντέρμπι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»