E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η στιγμή που οδηγός αυτοκινήτου, για να ξεφύγει από την αστυνομία, χτυπά 60χρονο επάνω σε πεζοδρόμιο

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Δημοσίευση 9/12/2024 | 14:42

Η στιγμή που οδηγός αυτοκινήτου, για να ξεφύγει από την αστυνομία, χτυπά 60χρονο επάνω σε πεζοδρόμιο

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο έχει καταγραφεί η στιγμή που ένας άνδρας εκτοξεύεται στον αέρα, όταν ο οδηγός μιας BMW τον χτυπάει κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Το θύμα, ένας άντρας περίπου 60 ετών, είχε μόλις διασχίσει τη διάβαση πεζών όταν ο 33χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, Σοχέιλ Αφζάλ, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τον παρέσυρε.

Στις 6 Νοεμβρίου, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν μια πράσινη BMW, όμως ο Αφζάλ προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο Αφζάλ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, όταν έφτασε σε φωτεινό σηματοδότη που είχε ανάψει κόκκινο μπροστά από διασταύρωση.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον ηλικιωμένο να περπατάει στη διάβαση πεζών λίγα δευτερόλεπτα πριν τον χτυπήσει το αυτοκίνητο.

Εξίσου συγκλονιστικό είναι ότι ένα ζευγάρι με καροτσάκι αποφεύγει την τελευταία στιγμή την BMW, καθώς το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους.

Ένας αστυνομικός που ακολουθούσε με περιπολικό πίσω από την BMW τρέχει προς το θύμα, που είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Ο άντρας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Queen’s Medical Centre στο Νότιγχαμ με σοβαρούς τραυματισμούς, όμως μετά από θεραπεία πήρε εξιτήριο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Αφζάλ, κάτοικος της Βέρτον Ρόουντ στο Ντέρμπι, συνελήφθη ώρες αργότερα και παραδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό, οδήγηση χωρίς άδεια και φθορά σε περιπολικό.

Στις 28 Νοεμβρίου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και του επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης για τρία χρόνια και τέσσερις μήνες από το Δικαστήριο του Ντέρμπι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο: Η στιγμή που αεροσκάφος της United χτυπά φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο οδηγός του φορτηγού διακομίστηκε σε νοσοκομείο

Φονικό ξέσπασμα του «ιού των τρωκτικών» σε κρουαζιερόπλοιο

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Τρεις νεκροί και ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Παγωτά: Ακριβότερα φέτος ‑ Πόσο θα πληρώνουμε σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ και ζαχαροπλαστεία

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Νέο κύμα αυξήσεων αναμένεται να επηρεάσει την αγορά παγωτού τους επόμενους μήνες, με τις τιμές να ανεβαίνουν αισθητά ενόψει καλοκαιριού.

Πανελλήνιες 2026: Ποιοι μαθητές παίρνουν 1.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Μόνιμο γίνεται το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης για επιτυχόντες των Πανελληνίων

Φοιτήτρια ιατρικής δολοφονήθηκε με ψαλιδάκι νυχιών ‑ Τη μαχαίρωσε 67 φορές

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο πρώην της διέφυγε πιθανότατα στην πατρίδα του τη Βραζιλία και αναζητείται με διεθνές ένταλμα

Απόλλων Σμύρνης: Σήκωσε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στη Γ` Εθνική

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΑ και κλείδωσε την επιστροφή του στην Γ` Εθνική

Συναγερμός στον Περσικό Κόλπο: Επίθεση σε φορτηγό πλοίο ανοιχτά του Ιράν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αναφορά για πολλαπλά μικρά σκάφη κοντά στο Σιρίκ - Ασφαλές το πλήρωμα, σε επιφυλακή η ναυτιλιακή κοινότητα

Κεφαλονιά: Νέες αποκαλύψεις για την Μυρτώ – «Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν συνάδουν με την συμπεριφορά της»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι με την υπόθεση της Μυρτούς «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για νέο κύκλο ερευνών σχετικά με κυκλώματα ναρκωτικών στο νησί»

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: Στο νοσοκομείο ο ιστορικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν μπορούσα να πω ούτε το όνομά μου»: Η σοκαριστική μαρτυρία μιας Ουκρανής μετά από τον ξυλοδαρμό της στο Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η σοκαριστική υπόθεση της Maria Kovalchuk παραμένει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα περιστατικά που καταγράφηκαν στο Ντουμπάι το 2025

Συναγερμός στο Τσερνόμπιλ: Drone επιτέθηκε σε εργαστήριο ελέγχου εξωτερικής ραδιενέργειας

Κόσμος Χτες
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το πλήγμα προκάλεσε ζημιές στο εργαστήριο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας