E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν υπονοούμενα στο τέλος μιας συνεργασίας»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Δημοσίευση 9/12/2024 | 11:49

Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μικρούτσικο: «Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν υπονοούμενα στο τέλος μιας συνεργασίας»

Το πρωί της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια του «Happy Day» μίλησε στον αέρα της εκπομπής, τονίζοντας αρχικά ότι δεν ήταν σωστό ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από μερικά χρόνια συνεργασίας με την Κατερίνα Καινούργιου να αποφασίσει να ενταχθεί σε ανταγωνιστικό πάνελ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα συμφωνήσω σε αυτό που είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ως προς τι. Ότι πήγε απέναντι, αυτό μπορεί μοιραία να συμβεί και καταλαβαίνω ότι δεν είναι ωραίο για εκείνη και το ένιωσε χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Είναι πολλά χρόνια συνεργάτης σου και τον βλέπεις απέναντι. Από την άλλη θα πω ότι οι δουλειές είναι λίγες κι οι εκπομπές ακόμα λιγότερες. Αν προταθεί μία καλή πρόταση σε κάποιον κι είναι απέναντι, μπορεί να την αποδεχθεί. Αυτό δε με ενοχλεί γιατί είμαστε επαγγελματίες κι ο καθένας αποφασίζει για το προσωπικό κι επαγγελματικό του συμφέρον».

Επίσης, πρόσθεσε: «Εκεί που συμφωνώ με την Κατερίνα ότι είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και δεν έχεις έναν καυγά και δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά σας για παρεξηγηθείτε και δεν είναι ωραίο μετά το τέλος μίας συνεργασίας να υπάρχουν υπονοούμενα και σκοτεινές σελίδες».

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε ότι είναι σημαντικό κανείς να κρατά τα θετικά. «Από μία συνεργασία που κλείνει, είναι καλό να κρατάς τα καλά. Δε λέω να έχει γίνει κάτι χοντρό, κάτι σοβαρό, κάτι που έχει πλήξη την επαγγελματική σου υπόσταση».

«Υπάρχει μία απογοήτευση ίσως από τους ανθρώπους που υποστήριξαν τότε τον Ανδρέα σε κάποιες δυσκολίες», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Κατερίνα Καινούργιου: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πλήγωσε πολύ

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και από την κουβέντα τους δεν έλειψε η αναφορά στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, όπως είπε, νιώθει πληγωμένη.

«Εμένα ο Ανδρέας με πλήγωσε πάρα πολύ. Διότι ουσιαστικά εγώ με τον Ανδρέα ποτέ δεν είχαμε κάποια άμεση διένεξη, ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Έγιναν κάποια πράγματα, ό,τι έβλεπες μπροστά, πίσω από τις κάμερες δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ και ξαφνικά έδωσε μια συνέντευξη στην οποία με υποτιμούσε πάρα πολύ. Μάλιστα εγώ τον Ανδρέα, ακόμα και τώρα, τον αγαπάω σαν άνθρωπο και του είμαι ευγνώμων. Είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος, πάρα πολύ μορφωμένος, έχει μια τεράστια πείρα, ταυτόχρονα είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και έχει κάποιες ευαισθησίες που τις εκτιμώ. Δε γνωρίζω γιατί το έπαθε αυτό και ξαφνικά έληξε η συνεργασία μας. Φαντάζομαι ότι και αυτός πληγώθηκε πάρα πολύ, δεν ήθελε να συνεχίσει» είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Το ότι επέλεξε να πάει στην «απέναντι» εκπομπή, μετά από κάποια χρόνια συνεργασίας και μια πολύ καλή σχέση που είχαμε, το θεώρησα λίγο άκομψο. Εγώ δε θα το έκανα, από εκεί και πέρα όμως αυτή είναι η δουλειά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αννα Πρέλεβιτς: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Tabloid 12.03.2026
Πατέρας ο Νικήτας Νομικός

Έλενα Ασημακοπούλου: Δάκρυσε μιλώντας για τη μάχη του Τσιρίλο με την κατάθλιψη

Tabloid 12.03.2026
«Έχω τρομερές ενοχές, δεν καταλάβαινα τι περνάει»

Γιώργος Μαρίνος: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Tabloid 12.03.2026
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου

Μαριάννα Κατσιμίχα: H κόρη του γνωστού τραγουδοποιού κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα

Tabloid 12.03.2026
Είναι κόρη του τραγουδοποιού Πάνου Κατσιμίχα και ανιψιά του Χάρη Κατσιμίχα

Πανδαιμόνιο με το βιντεοκλίπ του Ακύλα για το Ferto, «σε ευχαριστούμε που δεν ξέχασες ποια χώρα εκπροσωπείς» του γράφουν

Eurovision 12.03.2026
Ενθουσιασμό και θετικά σχόλια απέσπασε το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision λίγα μόλις λεπτά αφότου δόθηκε στην δημοσιότητα

Η άγνωστη ιστορία με τον Γιώργο Μαρίνο και τη Μελίνα Μερκούρη: «Πες το αγόρι μου είναι π…»

Tabloid 12.03.2026
H Μελίνα Μερκούρη χωρίς να ενημερώσει κανέναν πήγε στη Μέδουσα

Αγνώριστη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα σε βραδινή εκδήλωση

Tabloid 12.03.2026
Όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ σπούδαζε ιατρική στην Πράγα, κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο χορός στους ρυθμούς του Bad Bunny σε παραλία της Καλιφόρνια

Social 12.03.2026
«Πραγματική ομορφιά» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου για όσα βλέπει στην Καλιφόρνια

Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια φήμη για διαζύγιο ‑ σοκ για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz»

Tabloid 12.03.2026
Μια φημολογία ότι έχει χωρίσει πασίγνωστο ζευγάρι μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Πέμπτης

Δούσης για για τον θάνατο της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη: «Φτιάχνουμε μικρούς εγκληματίες και δεν τρέχει κάστανο»

Tabloid 12.03.2026
Ο δημοσιογράφος βάζει στο «κάδρο» της ευθύνης τους γονείς που καλύπτουν την παραβατικότητα των παιδιών τους και την αδράνεια του Υπουργείου!

Επιβεβαιώνει τον χωρισμό με τη σύντροφό του ο Ντόντσιτς: Ο σταρ των Λέικερς έχει να δει μήνες τα παιδιά του

Tabloid 12.03.2026
Η Αννα Μαρία Γκόλτες έχει μετακομίσει στη Σλοβενία με τον Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος φέρεται να είναι σε σχέση με την Μάντελιν Κλάιν, να μπλέκει σε δικαστικές περιπέτειες και να απαιτεί να βλέπει τα παιδιά του