E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριγκόνα

Δημοσίευση 7/12/2024 | 11:00

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

Η Μαριγκόνα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, αλλά και για το πλάνο στο ΣΕΦ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Secret το μοντέλο που απέκτησε ξαφνικά φήμη από μια επίσκεψή της στο ΣΕΦ, δήλωσε πως δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε απότομα γύρω από το όνομα της.

«Εγώ είχα πάει να δω τον αγώνα µε τον σύντροφό µου. Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε το µατς, µας έδειξε πάνω στην οθόνη και στη συνέχεια µας ξαναέδειξε. Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, αποφάσισε να ανοίξει όπως λέει και το προφίλ της στο Instagram. «Το προφίλ µου µέχρι τότε ήταν κλειστό. Eπειτα από δύο ηµέρες, αποφάσισα να το κάνω δηµόσιο και να δω τελικά τι συµβαίνει. Κυριολεκτικά είχε κολλήσει το κινητό µου από τους followers και τα µηνύµατα. Την επόµενη µέρα βγήκα στον δρόµο και ο κόσµος µε αναγνώριζε. Ζητούσαν selfies και µου έδιναν πολλή αγάπη και ζεστασιά», αναφέρει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφό της, Νίκο εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον. «Με τον Νίκο γνωριστήκαµε πριν από 7 χρόνια στη Γερµανία και επειδή είναι Ελληνας, ήρθαµε στην Ελλάδα για διακοπές, γιατί ήθελε να µου δείξει την πανέµορφη χώρα του. Τελικά, εκείνος µου πρότεινε να µείνουµε εδώ. Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο. Συγκατοικούµε, δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας ο γάµος», δήλωσε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επιπλέον, στην πασαρέλα που έκανε για το MadWalk, φορώντας μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. «Ήταν πολύ τιμητικό για μένα να περπατήσω για αυτή την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια. Είχα πολύ άγχος πριν βγω, αλλά μόλις βγήκα στο catwalk το απόλαυσα. Η Σήλια έχει τα ωραιότερα ρούχα και δεν είναι τυχαίο ότι παγκοσμίου φήμης ονόματα επιλέγουν τις δημιουργίες της», τόνισε.

Τέλος, απάντησε αν δέχεται φλερτ από άνδρες. «∆εν µε φλερτάρουν οι άντρες, γιατί µε φοβούνται. Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο, οπότε δεν το επιχειρούν καν», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid 21.02.2026
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid 21.02.2026
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid 21.02.2026
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια

Ράμμος: Η σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά – «Στη γυναίκα μου είχα πει την αλήθεια»

Tabloid 21.02.2026
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου

Γκλέτσος για Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κοιμήθηκε άγνωστη και την επόμενη ήταν εξώφυλλo»

Tabloid 21.02.2026
Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Το χιουμοριστικό σποτ της ΕΛΑΣ ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Social 21.02.2026
Η καμπάνια της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζει ότι ο χαρταετός χρειάζεται αέρα και το τιμόνι υπευθυνότητα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε γυμνή στο Instagram

Tabloid 21.02.2026
Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία της από την παραλία καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με emoji

Victoria Beckham: «Με ζύγισαν στην τηλεόραση ενώ είχα μόλις γεννήσει»

Celebrity Stories 21.02.2026
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Ιστορίες αγάπης του Hollywood για να πιστέψεις στον έρωτα

Celebrity Stories 21.02.2026
Δύο ερωτικές ιστορίες που αποδεικνύουν πως η μοίρα ξέρει πάντα καλύτερα – είτε με μια ματιά, είτε με αναμονή δεκαετιών

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 21.02.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Σκοτώθηκε η σκυλίτσα του Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια του J2US

Tabloid Χτες
Το σκυλάκι διέφυγε της προσοχής του κομμωτή και έπεσε από σκαλωσιά δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία