E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριγκόνα

Δημοσίευση 7/12/2024 | 11:00

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

Η Μαριγκόνα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, αλλά και για το πλάνο στο ΣΕΦ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Secret το μοντέλο που απέκτησε ξαφνικά φήμη από μια επίσκεψή της στο ΣΕΦ, δήλωσε πως δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε απότομα γύρω από το όνομα της.

«Εγώ είχα πάει να δω τον αγώνα µε τον σύντροφό µου. Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε το µατς, µας έδειξε πάνω στην οθόνη και στη συνέχεια µας ξαναέδειξε. Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, αποφάσισε να ανοίξει όπως λέει και το προφίλ της στο Instagram. «Το προφίλ µου µέχρι τότε ήταν κλειστό. Eπειτα από δύο ηµέρες, αποφάσισα να το κάνω δηµόσιο και να δω τελικά τι συµβαίνει. Κυριολεκτικά είχε κολλήσει το κινητό µου από τους followers και τα µηνύµατα. Την επόµενη µέρα βγήκα στον δρόµο και ο κόσµος µε αναγνώριζε. Ζητούσαν selfies και µου έδιναν πολλή αγάπη και ζεστασιά», αναφέρει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφό της, Νίκο εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον. «Με τον Νίκο γνωριστήκαµε πριν από 7 χρόνια στη Γερµανία και επειδή είναι Ελληνας, ήρθαµε στην Ελλάδα για διακοπές, γιατί ήθελε να µου δείξει την πανέµορφη χώρα του. Τελικά, εκείνος µου πρότεινε να µείνουµε εδώ. Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο. Συγκατοικούµε, δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας ο γάµος», δήλωσε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επιπλέον, στην πασαρέλα που έκανε για το MadWalk, φορώντας μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. «Ήταν πολύ τιμητικό για μένα να περπατήσω για αυτή την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια. Είχα πολύ άγχος πριν βγω, αλλά μόλις βγήκα στο catwalk το απόλαυσα. Η Σήλια έχει τα ωραιότερα ρούχα και δεν είναι τυχαίο ότι παγκοσμίου φήμης ονόματα επιλέγουν τις δημιουργίες της», τόνισε.

Τέλος, απάντησε αν δέχεται φλερτ από άνδρες. «∆εν µε φλερτάρουν οι άντρες, γιατί µε φοβούνται. Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο, οπότε δεν το επιχειρούν καν», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσουβέλας: «Μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ με την πολιτική» – Τι είπε για Καρυστιανού

Tabloid 31.01.2026
Είχε δηλώσει πως θα ήθελε να εκλεγεί ευρωβουλευτής

Σ. Χρηστίδου: «Ως Θεσσαλονικιά και ΠΑΟΚτσού θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

TV Buzz 31.01.2026
Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας για τη φρικτή τραγωδία στη Ρουμανία

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ραγίζει καρδιές το αντίο του στην Κάθριν Ο’ Χάρα – «Μαμά, νόμιζα ότι είχαμε χρόνο»

Tabloid 31.01.2026
Η είδηση για τον θάνατο της τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λιάγκας για την περιπέτεια υγείας της Κοσιώνη: «Θα χρειαστούν μήνες για να επανέλθει 100%»

TV Buzz 31.01.2026
Ο δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει η Σία Κοσιώνη.

Η τριετής σχέση που έγραψε ιστορία στο Χόλιγουντ και άφησε κληρονομιά μια λατρεμένη κομεντί

Celebrity Stories 31.01.2026
Το Χόλιγουντ τους λάτρεψε, εκείνοι έζησαν τον έρωτα και τον χωρισμό χωρίς δράματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα «γαλλικά» και οι χειρονομίες στη σκηνή – «Θα σε γ@@@@ω μετά»

Social Χτες
Το βίντεο ανέβηκε στο TikTok, και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Έχουμε αφήσει μόνα τα παιδιά στη Γάζα»

Social Χτες
Ο τεχνικός της Σίτι εμφανίστηκε με κεφίγια σε εκδήλωση στη Βαρκελώνη και εξαπέλυσε «πυρά» κατά των ισχυρών

H φωτογραφία της Σοφία Βεργκάρα με μαύρο μπικίνι από τα παλιά

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα ακόμα σέξι στιγμιότυπο από το παρελθόν

Τηλεθέαση: «Το σόι σου» έβαλε τα γυαλιά σε όλους

TV Buzz Χτες
Η ευχάριστη νότα στη βραδινή ζώνη και οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδιο

Αντωνία Καλλιμούκου: Θυμάστε τη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη; Τι κάνει σήμερα

Tabloid Χτες
Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα