E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριγκόνα

Δημοσίευση 7/12/2024 | 11:00

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

Η Μαριγκόνα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, αλλά και για το πλάνο στο ΣΕΦ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Secret το μοντέλο που απέκτησε ξαφνικά φήμη από μια επίσκεψή της στο ΣΕΦ, δήλωσε πως δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε απότομα γύρω από το όνομα της.

«Εγώ είχα πάει να δω τον αγώνα µε τον σύντροφό µου. Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε το µατς, µας έδειξε πάνω στην οθόνη και στη συνέχεια µας ξαναέδειξε. Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, αποφάσισε να ανοίξει όπως λέει και το προφίλ της στο Instagram. «Το προφίλ µου µέχρι τότε ήταν κλειστό. Eπειτα από δύο ηµέρες, αποφάσισα να το κάνω δηµόσιο και να δω τελικά τι συµβαίνει. Κυριολεκτικά είχε κολλήσει το κινητό µου από τους followers και τα µηνύµατα. Την επόµενη µέρα βγήκα στον δρόµο και ο κόσµος µε αναγνώριζε. Ζητούσαν selfies και µου έδιναν πολλή αγάπη και ζεστασιά», αναφέρει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφό της, Νίκο εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον. «Με τον Νίκο γνωριστήκαµε πριν από 7 χρόνια στη Γερµανία και επειδή είναι Ελληνας, ήρθαµε στην Ελλάδα για διακοπές, γιατί ήθελε να µου δείξει την πανέµορφη χώρα του. Τελικά, εκείνος µου πρότεινε να µείνουµε εδώ. Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο. Συγκατοικούµε, δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας ο γάµος», δήλωσε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επιπλέον, στην πασαρέλα που έκανε για το MadWalk, φορώντας μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. «Ήταν πολύ τιμητικό για μένα να περπατήσω για αυτή την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια. Είχα πολύ άγχος πριν βγω, αλλά μόλις βγήκα στο catwalk το απόλαυσα. Η Σήλια έχει τα ωραιότερα ρούχα και δεν είναι τυχαίο ότι παγκοσμίου φήμης ονόματα επιλέγουν τις δημιουργίες της», τόνισε.

Τέλος, απάντησε αν δέχεται φλερτ από άνδρες. «∆εν µε φλερτάρουν οι άντρες, γιατί µε φοβούνται. Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο, οπότε δεν το επιχειρούν καν», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτό που οι ηθοποιοί δεν μπορούν ποτέ να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας γυμνής σκηνής

Σινεμά 14.03.2026
Tι αναφέρει το Screen Actors Guild και η Αμερικανική Ομοσπονδία Καλλιτεχνών Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου

Χρήστος Δάντης: Διακόπτει τις εμφανίσεις του

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής ενημέρωσε πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται

Αρης Σοϊλέδης – Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην ποδοσφαιριστής

Tabloid Χτες
Δεν αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε στα επείγοντα

Kόρινθος: Πολίτης με νταλκά μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο και... τραγουδούσε Καζαντζίδη!

Παράξενα Χτες
Έκπληκτοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, όταν πολίτης μπήκε στην αίθουσα και άρχισε να τραγουδά.

Ο Akylas ερμήνευσε μία διαφορετική εκτέλεση του «Ferto» και αποθεώθηκε

Eurovision Χτες
Δείτε το βίντεο - «Η λυπημένη εκδοχή του Ferto» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του

Ο Robbie Williams απέλυσε τον μάνατζέρ του μετά από 14 χρόνια

Tabloid Χτες
Τέλος στη συνεργασία με τον Μάικλ Λόνι - «Το μουσικό τοπίο αλλάζει γρήγορα», εξήγησε

Εβελίνα Παπούλια: «Το σενάριο του Σ` αγαπώ Μ` αγαπάς ήταν χάλια ‑ Το απορρίψαμε πάρα πολλοί»

Tabloid Χτες
Στην αγκαλιά του Φάνη: Καλεσμένη στην εκπομπή του Φάνη Λαμπρόπουλου ήταν η Εβελίνα Παπούλια, το βράδυ της Πέμπτης 12/3 και μίλησε για όλα

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Tabloid Χτες
Τέλος στις φήμες για την προσωπική ζωή της έβαλε η Ελένη Μενεγάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram