E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριγκόνα

Δημοσίευση 7/12/2024 | 11:00

Μαριγκόνα: «Δε με φλερτάρουν... Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο»

Η Μαριγκόνα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες, αλλά και για το πλάνο στο ΣΕΦ.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Secret το μοντέλο που απέκτησε ξαφνικά φήμη από μια επίσκεψή της στο ΣΕΦ, δήλωσε πως δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτόν τον ντόρο που δημιουργήθηκε απότομα γύρω από το όνομα της.

«Εγώ είχα πάει να δω τον αγώνα µε τον σύντροφό µου. Από το πρώτο λεπτό που ξεκίνησε το µατς, µας έδειξε πάνω στην οθόνη και στη συνέχεια µας ξαναέδειξε. Μόλις τελείωσε ο αγώνας και γυρίζοντας σπίτι µε τον σύντροφό µου, Νίκο, δεχόµουν καταιγισµό τηλεφωνηµάτων από φιλικά µας πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.

Τότε, αποφάσισε να ανοίξει όπως λέει και το προφίλ της στο Instagram. «Το προφίλ µου µέχρι τότε ήταν κλειστό. Eπειτα από δύο ηµέρες, αποφάσισα να το κάνω δηµόσιο και να δω τελικά τι συµβαίνει. Κυριολεκτικά είχε κολλήσει το κινητό µου από τους followers και τα µηνύµατα. Την επόµενη µέρα βγήκα στον δρόµο και ο κόσµος µε αναγνώριζε. Ζητούσαν selfies και µου έδιναν πολλή αγάπη και ζεστασιά», αναφέρει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύντροφό της, Νίκο εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον. «Με τον Νίκο γνωριστήκαµε πριν από 7 χρόνια στη Γερµανία και επειδή είναι Ελληνας, ήρθαµε στην Ελλάδα για διακοπές, γιατί ήθελε να µου δείξει την πανέµορφη χώρα του. Τελικά, εκείνος µου πρότεινε να µείνουµε εδώ. Τον αγαπώ πολύ τον Νίκο. Συγκατοικούµε, δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας ο γάµος», δήλωσε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επιπλέον, στην πασαρέλα που έκανε για το MadWalk, φορώντας μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. «Ήταν πολύ τιμητικό για μένα να περπατήσω για αυτή την κορυφαία Ελληνίδα σχεδιάστρια. Είχα πολύ άγχος πριν βγω, αλλά μόλις βγήκα στο catwalk το απόλαυσα. Η Σήλια έχει τα ωραιότερα ρούχα και δεν είναι τυχαίο ότι παγκοσμίου φήμης ονόματα επιλέγουν τις δημιουργίες της», τόνισε.

Τέλος, απάντησε αν δέχεται φλερτ από άνδρες. «∆εν µε φλερτάρουν οι άντρες, γιατί µε φοβούνται. Ξέρουν ότι θα φάνε άκυρο, οπότε δεν το επιχειρούν καν», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταύρος Φλώρος: «Σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά – Η πρώτη του ανάρτηση

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η πρώτη ανάρτηση του Σταύρου Φλώρου μετά το σοβαρό ατύχημα στο Survivor

Akylas: Αγκαλιά με τη μαμά του στη Βιέννη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Στο πλευρό του Akyla στη μεγάλη βραδιά

Τρέλα για τη Eurovision στη Θεσσαλονίκη: Μπισκότα που θυμίζουν «Ferto»

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Ο μεγάλος τελικός θα αρχίσει στις 22:00

«Η πολυθρόνα ήταν σαφώς ψηλότερη»: Χαμός για το viral βίντεο Τραμπ‑Σι

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν τη διαφορά... ύψους

Δήμητρα Παπαδήμα: Νομίζω ότι δεν με έχει ερωτευτεί κανένας άντρας στη ζωή μου

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Με έχουν καψουρευτεί, μεγάλη διαφορά, υποστήριξε η ηθοποιός

Η νέα star του μπάσκετ που δεν μάσησε τα λόγια της ‑ Τι είπε και βρήκε το μπελά της

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Η κορυφαία επιλογή του draft βρίσκει ρυθμό… και ανοίγει συζητήσεις

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 16.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Ναταλία Γερμανού: Έχω κουραστεί να με ρωτάνε τι με τραβούσε στους νεότερους άντρες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ευγένεια και το γλυκό βλέμμα θα με σκλαβώσουν σε έναν άντρα, σχολίασε η παρουσιάστρια

Η Μπάρμπαρα Πάλβιν και ο Ντίλαν Σπράους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη επιβεβαίωσε την είδηση περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της και ηθοποιός