E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστυνομικός Βουλής: Συγγενής του πήγε το «χαμένο» λάπτοπ του 45χρονου στη ΓΑΔΑ

Το είχε μαζί του ο 14χρονος γιος του ζευγαριού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2024 | 20:18

Αστυνομικός Βουλής: Συγγενής του πήγε το «χαμένο» λάπτοπ του 45χρονου στη ΓΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής, που κατηγορείται πως κακοποιούσε τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Την ώρα που ο 45χρονος αστυνομικός πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Τρίπολης, συγγενής του μετέβη στη ΓΑΔΑ παραδίδοντας στις Αρχές το «χαμένο» λάπτοπ του. Υπενθυμίζεται πως οι Αρχές είχαν κατασχέσει το κινητό του και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς τα παιδιά και η σύζυγός του υποστήριζαν πως βιντεοσκοπούσε τις κακοποιήσεις τους, ωστόσο δεν είχαν εντοπίσει το λάπτοπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News,  στο συγκεκριμένο λάπτοπ ο 45χρονος φέρεται πως είχε εγκαταστήσει προγράμματα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το λάπτοπ βρέθηκε σε σπίτι συγγενικού προσώπου, όταν εκείνος φιλοξένησε τον 14χρονο γιο του ζευγαριού.

Ο 14χρονος είχε μαζί του το λάπτοπ, με τον συγγενή να θεωρεί αρχικά πως ήταν δικό του και όχι του πατέρα του. «Όταν η μητέρα επικοινώνησε την Κυριακή με τον άνθρωπο αυτό, του είπε ότι το αγόρι είναι μόνο του και πρέπει κάποιος να τον φροντίσει και να τον φιλοξενήσει», ανέφερε αρχικά η δικηγόρος Κορίνα Ρεπούση.

«Το παιδί συναντήθηκε με τον άνθρωπο αυτό, όπου στην κατοχή του παιδιού υπήρχε αυτό το λάπτοπ. Θεωρήθηκε ότι ήταν του παιδιού. Την επόμενη μέρα πήγε στο σχολείο και το λάπτοπ έμεινε στον άνθρωπο. Φαίνεται ότι δεν είναι του παιδιού, γιατί δεν το αναζήτησε», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Η Λόρα είναι στην Αθήνα»: Ο λόγος που δεν ταξιδεύουν οι γονείς της στην πρωτεύουσα

Ελλάδα 17.01.2026
Για ένατη συνεχόμενη ημέρα παραμένει αγνοούμενη η 16χρονη

Τρεις Ιεράρχες 2026: Έτσι θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Ελλάδα 17.01.2026
Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα λάβουν μέρος στον εκκλησιασμό.

Απίστευτο περιστατικό στους Αγ. Αναργύρους: Ρομά έκλεψε οστά και ζητούσε λύτρα για να τα επιστρέψει

Ελλάδα 17.01.2026
Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων έχει αναλάβει την προανάκριση.

Ολλανδία: Πρόσφυγες βίαζαν και κακοποιούσαν φοιτητές επί χρόνια

Κόσμος 17.01.2026
Οι φοιτητές καταγγέλλουν ότι η αστυνομία αδιαφόρησε

Μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου για το βίντεο με τα «γαλλικά», προανήγγειλε ο Ανεστίδης

Ελλάδα 17.01.2026
Με μηνύσεις ετοιμάζεται να απαντήσει ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης

Πιθανό ένα νέο black out στο FIR Αθηνών! Καμπανάκι κινδύνου από τον πρόεδρο των αεροελεγκτών

Ελλάδα 17.01.2026
Tο σύστημα είναι τόσο παλιό που δεν εγγυάται κάποιος τη λειτουργία του

Ψυχρή «εισβολή» από σήμερα – «Βουτιά» 8 βαθμών – Τα ύψη των χιονοπτώσεων

Καιρός 17.01.2026
Ραγδαία είναι η αλλαγή που θα παρουσιάσει από σήμερα, Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο καιρός.

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.