E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστυνομικός της Βουλής: Αποκάλυψη για το πώς εξαφανίστηκε η κάμερα ‑ Μάρτυρας παρέδωσε πειστήριο

Τι περιείχαν μέσα οι μαύρες σακούλες, σύμφωνα με μαρτυρία

Δημοσίευση 6/12/2024 | 15:16

Αστυνομικός της Βουλής: Αποκάλυψη για το πώς εξαφανίστηκε η κάμερα ‑ Μάρτυρας παρέδωσε πειστήριο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε και ασελγούσε πάνω στα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Tώρα», μάρτυρας σπάει την σιωπή του και αναφέρει πως ο αστυνομικός την ημέρα που συνελήφθη τηλεφώνησε στον γιό του - το μοναδικό παιδί που μέχρι τώρα παίρνει το μέρος του πατέρα του - και του ζήτησε να μαζέψει κάποια πράγματα και να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο όχημα.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία το εν λόγω όχημα οδηγούσε ο θείος και ταυτόχρονα νονός του παιδιού. Ο γιός του αστυνομικού παρέδωσε σε μαύρες σακούλες ορισμένα αντικείμενα στον θείο του, ο οποίος τα πήρε και μετέβη στο Κορωπί.

Η συγκεκριμένη κάμερα η οποία ήταν επαγγελματική έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, καθώς θεωρούν πως στην εν λόγω κάμερα, την οποία μάλιστα έστηνε σε τρίποδο, έχει βιντεοσκοπήσει πληθώρα από τις νοσηρές πράξεις του.

Ακόμα, όπως μεταφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος μάρτυρας έχει καταθέσει τα λεγόμενα του και στις Αρχές, ενώ υποστηρίζει πως έχει και πειστήρια για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι μαύρες σακούλες περιείχαν μια κάμερα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως λάπτοπ, τις οποίες ο αστυνομικός πιθανότατα ήθελε να εξαφανίσει.

Σοκάρουν οι ζωγραφιές των παιδιών

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές αναφορικά με την κακοποίηση την οποία τα παιδιά φαίνεται να δέχονταν από τον πατέρα τους.

Ειδικότερα, η εκπομπή «OPEN Τώρα» παρουσίασε μια ζωγραφιά την οποία είχε κάνει ένα από τα ανήλικα παιδιά του αστυνομικού. Στην φωτογραφία απεικονίζεται με μπλε χρώμα ο πατέρας, ο οποίος κρατά ανά χείρας ένα γκλοπ, με το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα να χτυπά την γυναίκα του στο κεφάλι, η οποία απεικονίζεται με ροζ χρώμα.

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star ο 45χρονος αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά του.

Ο 45χρονος αστυνομικός προκαλούσε μέσα από την Ψυχιατρική Κλινική του 401 Νοσοκομείου, ανεβάζοντας φωτογραφίες και μηνύματα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αποφασίστηκε ο 45χρονος να μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται άτομα για βιασμούς παιδιών κ.λπ.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί το λάπτοπ και το κινητό τηλέφωνο, στο οποίο φαίνεται ότι κατέγραψε τις φρικαλεότητες με τα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σε διπλανά κελιά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη μητέρα του 3χρονου Αγγελου

Ελλάδα Χτες
Εκνευρίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πληροφορήθηκε για αυτή την εξέλιξη

Αγγλία: Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Έσσεξ

Κόσμος Χτες
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη συντριβή αεροσκάφους

Τήνος: Οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν τζιπ και το έριξαν σε αυλή σπιτιού

Ελλάδα Χτες
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα ή σοβαροί τραυματισμοί

Ιστορική συμφωνία: Η Νέα Καληδονία θα ανακηρυχθεί κράτος

Κόσμος Χτες
Η Γαλλία και η Νέα Καληδονία κατέληξαν σε ιστορική συμφωνία: το υπερπόντιο έδαφος παραμένει γαλλικό αλλά αναγνωρίζεται ως νέο κράτος

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ‑ Στο ΚΑΤ έξι τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Ελεύθερος ο 35χρονος παρκαδόρος - Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Φωτιά στο Αλιβέρι: Μία ανάσα από τα σπίτια οι φλόγες

Ελλάδα Χτες
Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκένωση

Προκλητική δήλωση Φάρατζ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Αν είχαν μείνει στην Ελλάδα δε θα υπήρχαν καν σήμερα»

Ελλάδα Χτες
Ο Νάιτζελ Φάρατζ υπερασπίζεται δημόσια την παραμονή των Γλυπτών του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο

Βίντεο‑ντοκουμέντο από την τρελή πορεία του SUV στο Κολωνάκι

Ελλάδα Χτες
Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του

Τροχαίο στο Κολωνάκι: Ελεύθερος ο 35χρονος παρκαδόρος ‑ Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Ελλάδα Χτες
Ο 35χρονος, έντρομος, προσπάθησε να σταματήσει με τα χέρια το όχημα, σύμφωνα με αναφορές

Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της

Ελλάδα Χτες
Απολογήθηκε με υπόμνημα - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και κατά συρροή τριών βρεφών όπως και για απόπειρα ανθρωποκτovίας κατά φίλης της

Απάντηση Αθήνας στη Λιβύη: «Ακυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»

Ελλάδα Χτες
Διπλωματικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η Ελλάδα θα απαντήσει επίσημα στον ΟΗΕ στη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης, απορρίπτοντας κάθε διεκδίκηση που βασίζεται στο Τουρκολιβυκό Μνημόνιο