E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστυνομικός της Βουλής: Αποκάλυψη για το πώς εξαφανίστηκε η κάμερα ‑ Μάρτυρας παρέδωσε πειστήριο

Τι περιείχαν μέσα οι μαύρες σακούλες, σύμφωνα με μαρτυρία

Δημοσίευση 6/12/2024 | 15:16

Αστυνομικός της Βουλής: Αποκάλυψη για το πώς εξαφανίστηκε η κάμερα ‑ Μάρτυρας παρέδωσε πειστήριο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του αστυνομικού της Βουλής ο οποίος κατηγορείται πως κακοποιούσε και ασελγούσε πάνω στα ανήλικα παιδιά του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «OPEN Tώρα», μάρτυρας σπάει την σιωπή του και αναφέρει πως ο αστυνομικός την ημέρα που συνελήφθη τηλεφώνησε στον γιό του - το μοναδικό παιδί που μέχρι τώρα παίρνει το μέρος του πατέρα του - και του ζήτησε να μαζέψει κάποια πράγματα και να τα παραδώσει σε συγκεκριμένο όχημα.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία το εν λόγω όχημα οδηγούσε ο θείος και ταυτόχρονα νονός του παιδιού. Ο γιός του αστυνομικού παρέδωσε σε μαύρες σακούλες ορισμένα αντικείμενα στον θείο του, ο οποίος τα πήρε και μετέβη στο Κορωπί.

Η συγκεκριμένη κάμερα η οποία ήταν επαγγελματική έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, καθώς θεωρούν πως στην εν λόγω κάμερα, την οποία μάλιστα έστηνε σε τρίποδο, έχει βιντεοσκοπήσει πληθώρα από τις νοσηρές πράξεις του.

Ακόμα, όπως μεταφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος μάρτυρας έχει καταθέσει τα λεγόμενα του και στις Αρχές, ενώ υποστηρίζει πως έχει και πειστήρια για να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς του.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι μαύρες σακούλες περιείχαν μια κάμερα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως λάπτοπ, τις οποίες ο αστυνομικός πιθανότατα ήθελε να εξαφανίσει.

Σοκάρουν οι ζωγραφιές των παιδιών

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές αναφορικά με την κακοποίηση την οποία τα παιδιά φαίνεται να δέχονταν από τον πατέρα τους.

Ειδικότερα, η εκπομπή «OPEN Τώρα» παρουσίασε μια ζωγραφιά την οποία είχε κάνει ένα από τα ανήλικα παιδιά του αστυνομικού. Στην φωτογραφία απεικονίζεται με μπλε χρώμα ο πατέρας, ο οποίος κρατά ανά χείρας ένα γκλοπ, με το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα να χτυπά την γυναίκα του στο κεφάλι, η οποία απεικονίζεται με ροζ χρώμα.

Μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρεται, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star ο 45χρονος αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά του.

Ο 45χρονος αστυνομικός προκαλούσε μέσα από την Ψυχιατρική Κλινική του 401 Νοσοκομείου, ανεβάζοντας φωτογραφίες και μηνύματα. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αποφασίστηκε ο 45χρονος να μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται άτομα για βιασμούς παιδιών κ.λπ.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστεί το λάπτοπ και το κινητό τηλέφωνο, στο οποίο φαίνεται ότι κατέγραψε τις φρικαλεότητες με τα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα 13.02.2026
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα 13.02.2026
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός 13.02.2026
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα 13.02.2026
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος 13.02.2026
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος 13.02.2026
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος 13.02.2026
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα 13.02.2026
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα 13.02.2026
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα 13.02.2026
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.