E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Xρήστος Κούγιας στην πρώτη του συνέντευξη: «Θέλω ο κόσμος να με ξέρει με το όνομά μου και όχι ως γιο του Κούγια και της Βατίδου»

Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 5/12/2024 | 13:27

Ο Xρήστος Κούγιας στην πρώτη του συνέντευξη: «Θέλω ο κόσμος να με ξέρει με το όνομά μου και όχι ως γιο του Κούγια και της Βατίδου»

Ο Χρήστος Κούγιας, ο γιος του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου μίλησε στο Buongiorno και στη Χριστίνα Βουδούρη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

Για τα παιδικά του χρόνια και το διαζύγιο των γονιών του ο 18χρονος Χρήστος Κούγιας ανέφερε: «Ο πατέρας μου μού έλειψε πολύ. Προφανώς, θα ήθελα να είναι και οι δύο γονείς μου στο σπίτι. Δε νομίζω ότι υπάρχει παιδί που χαίρεται με το διαζύγιο, αναγνωρίζω όμως ότι εν τέλει πρέπει να συμβεί. Πολλές φορές ένα διαζύγιο πρέπει να γίνει.

Πήγαινα νηπιαγωγείο μόλις είχαν χωρίσει οι γονείς μου. Κάθε εβδομάδα είχαμε μία ημέρα ζωγραφικής για μία ώρα, όλη η τάξη ζωγράφιζε και ερχόταν η υπεύθυνη και καλά της ζωγραφικής να πάρει τον καλύτερο. Στην πραγματικότητα ήταν ψυχολόγος αυτή η κυρία».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το έκαναν αυτό για να αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι πώς είμαστε μετά από όλο αυτό. Εγώ το έμαθα αυτό πριν από 3-4 χρόνια από τη μάνα μου, δεν είχα ιδέα. Νόμιζα ότι ήμουν ο καλύτερος ζωγράφος».

Για τα σχόλια και τις αντιδράσεις που δέχεται ως γιος του γνωστού ποινικολόγου, είπε: «Θέλω ο κόσμος να με ξέρει ως Χρήστο Κούγια και όχι ως γιο του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου. Θεωρώ το ίδιο πράγμα ισχύει και για την αδελφή μου. Αυτό που με ενοχλεί ώρες ώρες με το επώνυμό μου είναι όταν ο κόσμος μου “επιτίθεται” χωρίς λόγο».

Ο 22χρονος αποκάλυψε στη συνέχεια: «Στην υπόθεση του Λιγνάδη είχα πει στο facebook ότι ο πατέρας μου είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα. Αν δεν μπορεί ο κόσμος να σκεφτεί ότι μιλάει ένα 18χρονο εκείνη την ώρα, με βρίζανε εμένα και την αδελφή μου, στέλνανε και στη μάνα μου.

Μια μέρα πάω να δώσω μάθημα, μπαίνω στη σχολή και βλέπω ένα πανό “Ο Κούγιας δεν είναι δικηγόρος”. Πέθανα στα γέλια. Δεν ενοχλούμαι έχω αποδεχτεί πώς λειτουργεί».

«Έχουν σχηματίσει την εικόνα ενός κακού, χαιρέκακου, κομπλεξικού παιδιού μόνο και μόνο, επειδή με λένε Κούγια», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Χρήστος Κούγιας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε το νέο της look κατά τη διάρκεια σπάνιας δημόσιας εμφάνισής της

Tabloid 26.08.2025
Η πρόσφατη οικογενειακή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκωτία

Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο που οδήγησε τους γονείς του να ζητήσουν τον εγκλεισμό του

Tabloid 26.08.2025
Τι συνέβη δύο εβδομάδες πριν την εισαγγελική εντολή

Έκραξαν την Κιμ Καρντάσιαν για το ντύσιμο της 12χρονης κόρης της: «Εντελώς ακατάλληλο για την ηλικία της»

Tabloid 26.08.2025
Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνιση της Νορθ Γουέστ στις οικογενειακές διακοπές στη Ρώμη

Πατέρας ο Ανδρέας Γεωργίου ‑ Γέννησε η σύζυγός του, Σιμώνη

Tabloid 26.08.2025
Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Κηδεία: Ανείπωτος θρήνος αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο Χολαργού

Tabloid 26.08.2025
Η αδικοχαμένη επιχειρηματίας έδινε επί δύο χρόνια μία σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media

Τι τηλεθέαση έκανε η Κατερίνα Καραβάτου απέναντι στις πρεμιέρες των ενημερωτικών εκπομπών;

Media 26.08.2025
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Συγκινητική πρόταση γάμου στην κορυφή του Ολύμπου

Social 26.08.2025
Μια αγάπη που ακούστηκε σε όλο το βουνό

Έφη Θώδη: Απέκτησε το δικό της labubu ‑ Viral το unboxing βίντεο

Tabloid 26.08.2025
Η Έφη Θώδη έκανε unboxing και έδειξε σε όλους ποιο ήταν το labubu που της έτυχε

Η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει τόπλες πάνω σε σκάφος ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 26.08.2025
Η ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί