E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρτα: Αστυνομικός κακοποιούσε τον μουσικό σύζυγό της ‑ «Θα σε θάψω», του έλεγε

Μουσικός στην Αρτα κατήγγειλε την πρώτην αστυνομικό σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία

Δημοσίευση 5/12/2024 | 10:12

Αρτα: Αστυνομικός κακοποιούσε τον μουσικό σύζυγό της ‑ «Θα σε θάψω», του έλεγε

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της γυναίκας αστυνομικού, η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία στην Άρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες artinos.gr, η αστυνομικός υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. μόλις έναν χρόνο, ενώ το παρελθόν της φαίνεται να είναι γεμάτο εντάσεις και νομικές διαμάχες.

Ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είναι μουσικός, είχε καταθέσει αντίστοιχες καταγγελίες εις βάρος της. Ωστόσο, αυτές οι κατηγορίες δεν προχώρησαν, καθώς αποσύρθηκαν λίγο πριν εκείνη ενταχθεί στο Σώμα, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της ως αστυνομικός.

Σύμφωνα με πηγές του artinos.gr, το ζευγάρι, που έχει ένα ιστορικό έντονων προσωπικών και δικαστικών αντιπαραθέσεων, φέρεται να βρίσκεται σε συνεχή σύγκρουση εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια. Η κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ τους δεν περιορίστηκε μόνο στις προσωπικές τους σχέσεις, αλλά οδήγησε και σε δικαστικές διενέξεις.

Η τελευταία καταγγελία του μουσικού έφερε την αστυνομικό ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, οι κατηγορίες περιλαμβάνουν περιστατικά σωματικής και ψυχολογικής βίας, τα οποία φέρεται να έλαβαν χώρα μετά τη λήξη της κοινής τους ζωής. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ η αστυνομικός κάνει λόγο για «κατασκευασμένες κατηγορίες» με στόχο να πληγεί η επαγγελματική της φήμη.

Η αστυνομικός αναμένεται να καταθέσει τη δική της πλευρά στην υπόθεση, ενώ ο πρώην σύζυγός της συνεχίζει να επιμένει στις κατηγορίες του. Η δικαστική και αστυνομική έρευνα θα κρίνει εάν οι ισχυρισμοί ευσταθούν ή αν πρόκειται για ένα ακόμη κεφάλαιο στη μακροχρόνια διαμάχη τους.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο άνδρας και μουσικός στην Άρτα ισχυρίζεται ότι η αστυνομικός τον είχε απειλήσει ότι «θα τον γεμίσει σφαίρες» ενώ φερόταν άσχημα και στο ανήλικο παιδί τους. Μάλιστα, από την αστυνομικό αφαιρέθηκε ο οπλισμός, ενώ διατάχθηκε πειθαρχικός έλεγχος.

«Θα σε σκοτώσω, θα σε καταστρέψω, θα σας θάψω όλους» φέρεται να είπε σε έναν από τους καβγάδες που είχαν.

Ο πρώην σύζυγός της, στη μήνυση που κατέθεσε, ισχυρίζεται ότι επί δέκα χρόνια τον απειλούσε και του φερόταν άσχημα κάτι που έκανε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ισχυρίζεται επίσης ότι φέρεται άσχημα και στο ανήλικο παιδί τους, του οποίου έχει την επιμέλεια.

Η αστυνομικός με τη βίαιη συμπεριφορά οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα μετά την καταγγελία του συζύγου της, ενώ της αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό της όπλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ροδόπη: Αγρότες πέταξαν βαμβάκι και σανό στο γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ελλάδα 29.12.2025
Κατά πληροφορίες, τόσο ο βουλευτής όσο και οι συνεργάτες του απουσίαζαν τη στιγμή της κινητοποίησης

Σέρρες: Αφαντος παραμένει ο διοικητής της πυροσβεστικής – «Δεν τον είδε κανείς»

Ελλάδα 29.12.2025
Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα, με τις Αρχές να διατηρούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Λαβρόφ: Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να πλήξουν με 91 drones την κατοικία του Πούτιν – «Είναι ψέματα», λέει ο Ζελένσκι

Κόσμος 29.12.2025
Η Ρωσία αναμένεται να αλλάξει στάση στις διαπραγματεύσεις μετά την καταγγελλόμενη επίθεση - Αρνείται τις κατηγορίες η Ουκρανία

Συνελήφθη παίκτης του Κολοσσού Ρόδου για υπόθεση ναρκωτικών

Ελλάδα 29.12.2025
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία

Κρήτη, Πομπηία και Στόουνχεντζ: Οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2025 που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε

Πολιτισμός 29.12.2025
Ο λαβύρινθος 4.000 ετών και ο μύθος του Μινώταυρου – Νέα ευρήματα σε Πομπηία, Ισπανία και Γαλλία

Google: Το «δώρο» στους χρήστες του Gmail – Η σημαντική αλλαγή που έρχεται σύντομα

Tech + Science 29.12.2025
Η Google λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους του Gmail να απαλλαγούν από τις… ντροπιαστικές διευθύνσεις.

ΑΑΔΕ: «Παγώνουν» 10 ψηφιακές εφαρμογές για δηλώσεις και πληρωμές την Πρωτοχρονιά

Οικονομία 29.12.2025
Η πρόσβαση στις ψηφιακές εφαρμογές «παγώνει» και θα επανέλθει την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι ‑ Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Ελλάδα 29.12.2025
Οι συνθήκες της πτώσης του ανήλικου διερευνώνται

Θεσσαλονίκη: Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ πήγαινε στο φαρμακείο για τη μητέρα του

Ελλάδα 29.12.2025
Ο 55χρονος διασωληνώθηκε στο σημείο από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Δύο αδέλφια νεκρά από αναθυμιάσεις

Ελλάδα 29.12.2025
Πρόκειται για μία γυναίκα 65 ετών και έναν άνδρα 73 ετών, οι οποίοι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, πιθανότατα προερχόμενες από ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν για θέρμανση

Μουγκοπέτρος: Αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο

Ελλάδα 29.12.2025
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν αθώος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, την οποία υπέβαλε η σύζυγός του ανήμερα των Χριστουγέννων, και οδήγησε στη σύλληψή του

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών

Ελλάδα 29.12.2025
Πώς δημιουργήθηκε η χιονοστιβάδα - Έψαχναν τον έναν για να τον ενημερώσουν ότι πέθανε ο παππούς του