E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο

Δημοσίευση 4/12/2024 | 08:09

Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σε πληροφορώ» από την Panic.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής, γράφοντας: «Αχ βρε Γιώργη .. Αν είναι δυνατόν… Πάνω που χάρηκες. Πόσο άδικη η ζωή».

Πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε ανακοινώσει στα social media πόσο ευτυχισμένος ήταν για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού από την Panic. Όπως είχε αναφέρει τότε: «Καλό μεσημέρι Αγάπες μου όμορφες!!! Μετά από 7 χρόνια απουσίας μου απο τη δισκογραφία, με εύκολες και δύσκολες στιγμές, και 3 χρόνια μάχης με το θηριο σας παρουσιάζω το νέο μου τραγούδι...Αυτό που περιμέναμε όλοι!! Η δημιουργία είναι δύναμη και η δύναμη είναι ζωή… Ευχαριστώ το Νίκο Τερζή και τη Ναταλί που ηταν απο την αρχή του αγώνα αυτού στο πλευρό μου και όλους τους συντελεστές του τραγουδιού κι ελπίζω να το αγαπήσετε όσο το αγαπώ κι εγώ!!Ακούστε το και να το δω καρφωμένο στους τοίχους σας!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! Αμήν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Γιώργος Δασκαλάκης συνέχιζε με επιμονή και ελπίδα τις θεραπείες του και η επιστροφή του στη δισκογραφία σήμαινε πολλά για εκείνον.

Ο τραγουδιστής μοιραζόταν συχνά την προσπάθεια που έκανε με τους διαδικτυακούς τους φίλους και δήλωνε αισιόδοξος. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες "ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω". Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες "μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;"».

Στη συνέχεια, είχε περιγράψει πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του: «Αργήσαμε να μάθουμε τι έχω. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία πολλές φορές σε κάτι, αν και με πονούσε, ειδικά όταν το έπιανα. Τραγουδούσα κανονικά, αλλά έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου κι είχα φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξή μου. Τραγουδούσα κι έπεσα κάτω. Έλεγα ότι δεν ήμουν καλά. Μου έλεγαν να πάω νοσοκομείο κι έλεγα όχι. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στη μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη αξονική, εντελώς τυχαία, βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Αυτή ήταν η αιτία που είχα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μου είπαν ότι ίσως το προλάβουμε το χειρότερο. Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Συναγερμός» αστρονόμων για ασυνήθιστο μετεωρολογικό φαινόμενο το 2026

Tech + Science 13.11.2025
Η Ισπανία ετοιμάζεται να υποδεχθεί λάτρεις της αστρονομίας από όλο τον κόσμο ενόψει ενός ιστορικού ουράνιου φαινομένου

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει μια φλεγόμενη ιταλική σημαία: «Η Ιταλία εξαφανίζεται»

Κόσμος 13.11.2025
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημογραφική κρίση. Ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει και για την Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ έσωσαν την ζωή βρέφους ‑ «Έσπασαν τα ρεκόρ»

Ελλάδα 13.11.2025
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα βρέφος μεταφέρθηκε από τις Σέρρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Κόσμος 13.11.2025
Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη

Ερντογάν: Η πιο ρεαλιστική λύση στο Κυπριακό είναι εκείνη των δύο κρατών

Κόσμος 13.11.2025
Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως η βασική αιτία για το ότι το Κυπριακό παραμένει άλυτο είναι η άρνηση, από την ελληνοκυπριακή πλευρά, «να αποδεχθεί το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων»

Τέλος στα φθηνά δέματα από Shein και Temu: Η ΕΕ επιβάλλει δασμούς το 2026

Οικονομία 13.11.2025
Πλήγμα για τις κινεζικές εταιρείες - Μέχρι σήμερα, η ΕΕ σχεδίαζε να εφαρμόσει τα μέτρα αυτά από το 2028

Η «λίστα των φίλων»: Ποιοι χρηματοδοτούν την πολυτελή αίθουσα του Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Κόσμος 13.11.2025
Kρυπτο-δισεκατομμυριούχοι, τεχνολογικοί κολοσσοί και ενεργειακές εταιρείες συγκέντρωσαν 300 εκατ. δολάρια για τη νέα αίθουσα χορού του Λευκού Οίκου

Πάνος Ρούτσι: Πήγε σε υπνοθεραπεύτρια και του είπε ότι ο θάνατος του παιδιού του ήταν «στο πεπρωμένο του»

Ελλάδα 13.11.2025
«Και εάν δεν έφευγε από το ατύχημα αυτό, θα έφευγε πάλι από τροχαίο»

Νέα Ζηλανδία: Το φαινόμενο της βιοφωταύγειας «φώτισε» τα νερά του Όκλαντ

Κόσμος 13.11.2025
Τι είναι η βιοφωταύγεια και τι την προκαλεί