E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο

Δημοσίευση 4/12/2024 | 08:09

Πέθανε ο Γιώργος Δασκαλάκης, μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σε πληροφορώ» από την Panic.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής, γράφοντας: «Αχ βρε Γιώργη .. Αν είναι δυνατόν… Πάνω που χάρηκες. Πόσο άδικη η ζωή».

Πριν μερικές ημέρες, ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε ανακοινώσει στα social media πόσο ευτυχισμένος ήταν για την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού από την Panic. Όπως είχε αναφέρει τότε: «Καλό μεσημέρι Αγάπες μου όμορφες!!! Μετά από 7 χρόνια απουσίας μου απο τη δισκογραφία, με εύκολες και δύσκολες στιγμές, και 3 χρόνια μάχης με το θηριο σας παρουσιάζω το νέο μου τραγούδι...Αυτό που περιμέναμε όλοι!! Η δημιουργία είναι δύναμη και η δύναμη είναι ζωή… Ευχαριστώ το Νίκο Τερζή και τη Ναταλί που ηταν απο την αρχή του αγώνα αυτού στο πλευρό μου και όλους τους συντελεστές του τραγουδιού κι ελπίζω να το αγαπήσετε όσο το αγαπώ κι εγώ!!Ακούστε το και να το δω καρφωμένο στους τοίχους σας!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! Αμήν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Γιώργος Δασκαλάκης συνέχιζε με επιμονή και ελπίδα τις θεραπείες του και η επιστροφή του στη δισκογραφία σήμαινε πολλά για εκείνον.

Ο τραγουδιστής μοιραζόταν συχνά την προσπάθεια που έκανε με τους διαδικτυακούς τους φίλους και δήλωνε αισιόδοξος. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Να σας πω κάτι, ίσως είμαι τυχερός. Έχει και στιγμές που λυγίζεις. Λες "ναι ρε, θα σε κερδίσω και του χρόνου θα ξανατραγουδάω". Αλλά έρχονται και οι στιγμές που λες "μα γιατί σε εμένα; Γιατί όλα σε εμένα;"».

Στη συνέχεια, είχε περιγράψει πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του: «Αργήσαμε να μάθουμε τι έχω. Μιλούσα με τον κουμπάρο μου και του είχα πει ότι δεν νιώθω καλά. Ένιωθα ατονίες και είχα βγάλει κάτω από τη μασχάλη μου ένα πράγμα σαν σπυράκι. Δεν δίνουμε σημασία πολλές φορές σε κάτι, αν και με πονούσε, ειδικά όταν το έπιανα. Τραγουδούσα κανονικά, αλλά έφτασε η μέρα των γενεθλίων μου κι είχα φλέματα, είχα χάσει κιλά, είχα χάσει την όρεξή μου. Τραγουδούσα κι έπεσα κάτω. Έλεγα ότι δεν ήμουν καλά. Μου έλεγαν να πάω νοσοκομείο κι έλεγα όχι. Έφτασε τέλος Ιουλίου και είπα στη μάνα μου να πάμε στο νοσοκομείο, γιατί δεν έπαιρνα ούτε ανάσα. Κάναμε αξονικές και στην τρίτη αξονική, εντελώς τυχαία, βρήκαν τον καρκίνο στους λεμφαδένες μου. Αυτή ήταν η αιτία που είχα όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Μου είπαν ότι ίσως το προλάβουμε το χειρότερο. Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθνικιστικό ντελίριο στον τουρκικό Τύπο για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να καλλιεργήσουν κλίμα ανησυχίας και να προλάβουν τυχόν εξελίξεις στο Κυπριακό επιδίδονται κορυφαίοι αρθρογράφοι του τουρκικού

Πάνω από τρεις οι δράστες του φονικού χτυπήματος σε βάρος στελεχών της ΝΔ: Tα στοιχεία που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα ευρήματα από τα σημεία των επιθέσεων, αλλά και το υλικό που έχει συλλεχθεί, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων

«Πού είναι οι γονείς σου;»: 8χρονος έκανε μόνος του τζετ σκι στον ωκεανό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας του παιδιού παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως η οδήγηση ήταν πιθανώς παράνομη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμέλημα.

Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες: Ποιος νόμος καταργείται μετά από 97 χρόνια και τι προβλέπει το νέο πλαίσιο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Κατάτμηση και ένωση διαμερισμάτων, είσπραξη κοινοχρήστων και υπερεξουσίες διαχειριστών στο νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί έως το φθινόπωρο.

Νέα Υόρκη: Καύσωνας 46°C και ο δήμαρχος θέλει οικονομία στα κλιματιστικά

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η αίσθηση της θερμοκρασίας στην πόλη αναμένεται να φτάσει τους 43°C, ενώ στα προάστια μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 46°C

Χρήματα από την κόρη στον πατέρα, φόρος στον... γαμπρό: Το λάθος που μπορεί να κοστίσει ακριβά στις οικογενειακές δωρεές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η ΑΑΔΕ έκρινε ότι τη δωρεά ήταν του γαμπρού και όχι της κόρης - Χάθηκε το αφορολόγητο και επιβλήθηκαν φόρος και πρόστιμο

Σοβαρό επεισόδιο με αρπαγή και ξυλοδαρμό ανήλικου στη Στυλίδα, συλλήψεις και προσαγωγές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις έντεκα το βράδυ στην Αγία Μαρίνα. Ένας 25χρονος κάτοικος Λαμίας, παρεξηγήθηκε με τον 19χρονο Στυλιδιώτη και τον χτύπησε με μπουνιά

Κεραυνός χτύπησε γυναίκα έξω από εκκλησία – Τι έπαθε και πώς κατάφερε να επιβιώσει

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η 54χρονη Τζίνα Μένα έπαθε καρδιακή ανακοπή στο πάρκινγκ εκκλησίας στη Τζόρτζια όταν κεραυνός χτύπησε δέντρο δίπλα της, και σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση διασωστών.

Φονική φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Βίντεο αποτυπώνει την έναρξη της πυρκαγιάς – Δύο νεκροί

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Οι Αρχές εξετάζουν τρία οχήματα και μαρτυρίες για τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε πατέρα και γιο

Βενεζουέλα: Πανηγυρισμοί στα συντρίμμια ‑ Απεγκλωβίστηκε ο 43χρονος σεκιουριτάς, μετά από 8 ημέρες

Κόσμος Χτες
Οι διασώστες είχαν έρθει σε επαφή μαζί του από το περασμένο Σάββατο και διέψευσε το χρονικό περιθώριο των 48 έως 72 ωρών για την ανεύρεση επιζώντων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στον Θερμαϊκό μέσα στο λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Περιπολικό του Λιμενικού έφτασε αμέσως στο σημείο για να προσφέρει βοήθεια

Καιρός: Ξεπέρασε τους 38°C το θερμόμετρο την Πέμπτη, οι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες

Καιρός Χτες
Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή, αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ