E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Δανάη Μπάρκα απαντά σε πασίγνωστο παρουσιαστή: «Καλύτερα να θέλει κάποιος μεγαλύτερο νούμερο ρούχο, παρά άλλο χαρακτήρα»

«Με το συγκεκριμένο άτομο δεν έχουμε μιλήσει, δεν ξέρω καν αν το καταλαβαίνει γιατί γενικά είναι ένας άνθρωπος που όταν λέει την άποψή του, τη λέει, για πολλά θέματα»

Δημοσίευση 3/12/2024 | 17:46

Η Δανάη Μπάρκα απαντά σε πασίγνωστο παρουσιαστή: «Καλύτερα να θέλει κάποιος μεγαλύτερο νούμερο ρούχο, παρά άλλο χαρακτήρα»

Με αφορμή τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Κέιτ Γουίνσλετ για το body shaming που έχει υποστεί στο παρελθόν, η Δανάη Μπάρκα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Η ίδια αναφέρθηκε σε σχόλια που είχε κάνει για εκείνη πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο για εκείνη, πριν ακόμα ξεκινήσει να εργάζεται στην τηλεόραση.

«Υπάρχει κάτι που να έχει ειπωθεί για σένα που να το θυμάσαι και να μην το έχεις ξεπεράσει ποτέ;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο Άρης Καβατζίκης και η Δανάη Μπάρκα απάντησε τα εξής:

«Να μην το έχω ξεπεράσει, όχι. Όλα ξεπερνιούνται ή όλα μαθαίνεις να τα αφήνεις πίσω σου. Υπάρχει ένα σχόλιο το οποίο το θυμάμαι, επειδή τότε δεν είχα βγει ακόμα στον συγκεκριμένο χώρο εργασίας στο θέαμα, ήμουν η κόρη της Βίκυς και ως κόρη Βίκυς με πείραζε πιο πολύ το σχόλιο που θα άκουγα σε σχέση με το τώρα.

Ήταν από έναν άνθρωπο με όχι ωραίο τρόπο, πολύ αναγνωρίσιμος από μία εκπομπή -ακόμα είναι. Έκανε ένα σχόλιο το οποίο μου είχε φανεί τόσο άτοπο το να μπει στη διαδικασία να κάνει αυτά τα σχόλια για ένα παιδί 23 χρονών. Είχα στεναχωρηθεί τότε. Μετά, όταν περνούσε ο καιρός, μπήκα κι εγώ σε αυτό τον χώρο… είπα εντάξει, όλοι μπορεί να πέσουμε σε ατοπήματα…

Εμένα πιο πολύ με τρομάζουν οι άνθρωποι που δημόσια μπορεί να έχουν υπερασπιστεί ή εμένα ή τον οποιονδήποτε αλλά ιδιωτικά έχουν πει τα σύστριγγλα».

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Με το συγκεκριμένο άτομο δεν έχουμε μιλήσει, δεν ξέρω καν αν το καταλαβαίνει γιατί γενικά είναι ένας άνθρωπος που όταν λέει την άποψή του, τη λέει, για πολλά θέματα. Αυτός είναι και ένας λόγος που εγώ δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Όταν βλέπεις καμιά φορά το ποιος λέει κάτι, παίζει πολύ πιο σημαντικό ρόλο από το τι λέει. Όταν μιλάνε συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι ένας τρόπος άμυνάς μου να λέω άστο, είναι αυτός ο άνθρωπος».

Ολοκληρώνοντας, η Δανάη Μπάρκα είπε όλο νόημα: «Καλύτερα να θέλει κάποιος μεγαλύτερο νούμερο ρούχο, παρά άλλο χαρακτήρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοβαρά τώρα, τι συμβαίνει με τη Britney Spears;

Tabloid 01.11.2025
Ένα χρονολόγιο των τελευταίων ετών

Τα δύο διάσημα «Φιλαράκια» που ζούσαν για λίγο σε στοιχειωμένο σπίτι

Tabloid 01.11.2025
Οι δύο συνάδελφοι που έζησαν τον απόλυτο τρόμο

Πάνος Τριανταφύλλου: Αν μπορούσα να περπατήσω ξανά, θα ήθελα να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο

Tabloid Χτες
Θα ήθελα να σηκωθώ όρθιος και να πάρω αγκαλιά τη μητέρα μου και τη σύντροφό μου, πρόσθεσε ο Παραολυμπιονίκης

Σοκ! Η σειρά που «σαρώνει» τη βραδινή ζώνη

TV Buzz Χτες
Η prime time έχει νέο βασιλιά

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: Έκλεισε στον αέρα τον Τάσο Ποτσέπη που είχε πάνω του την ελληνική σημαία

TV Buzz Χτες
Δείτε το βίντεο με το σχετικό στιγμιότυπο και την αντίδραση του παρουσιαστή

Καληφώνη: «Πριν από χρόνια η γιαγιά μου είχε βρει τα αρχικά του Χρήστου Μάστορα, ότι θα τον γνωρίσω»

Tabloid Χτες
Το μοντέλο μίλησε για τη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή

Η χημεία δεν ήταν αρκετή: Η «άβολη κατάσταση» που οδήγησε στον χωρισμό τους Τομ Κρουζ και Ανα ντε Αρμας

Tabloid Χτες
Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που οι ηθοποιοί Τομ Κρουζ και Ανα ντε Αρμας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, που έμοιαζε περισσότερο με φάντασμα και πλέον έγιναν γνωστοί και οι λόγοι του χωρισμού

Μαρία Αντωνά: Ανοιξε την καρδιά της για τον Γιώργο Λιάγκα

Tabloid Χτες
«Για να είμαι εκεί που είμαι, είμαι ερωτευμένη»