E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θα επιστρέψει ο Νίκος Μουτσινάς στις παλιές του δόξες;

Οι πρώτες μέρες δείχνουν μια δυσκολία

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/12/2024 | 00:29

Θα επιστρέψει ο Νίκος Μουτσινάς στις παλιές του δόξες;
collage

Ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από έναν χρόνο μακριά από την τηλεόραση, επέστρεψε με στόχο να κάνει αίσθηση, αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται όπως τα περίμενε.

Αν και η εταιρία παραγωγής προσπαθησε να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του, αρκετοί από τον χώρο της μιντιακής αγοράς σχολιάζουν πως δεν είναι όσο συνεπείς θα έπρεπε. Παράλληλα, τα συνεχιζόμενα τεχνικά προβλήματα έφεραν on air έκθεση του σκηνικού.

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του “ΝΜ Βραδιάτικα” στον ALPHA, επιχειρεί να ξανακερδίσει το κοινό, όμως τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, μακριά από τις ένδοξες εποχές του.

Παρά τη μικρή άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, τα ποσοστά υπολείπονται του ανταγωνισμού.Παρόλο που φαίνεται μια βελτίωση, τα νούμερα δεν πλησιάζουν τις προηγούμενες επιτυχίες του Μουτσινά, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα για το πώς θα εξελιχθεί η τηλεοπτική του πορεία.

Ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς θέλει, και το δοκιμάζει κατά καιρούς, να πλησιάσει τα αμερικάνικα πρότυπα, με το stand up σχολιασμό που φοριέται ιδιαιτέρως στα βραδινά talk shows των ΗΠΑ, και έπειτα βάζει το μπρίο του να καλύψει τα υπόλοιπα. Δεν ξέρουμε αν πρότεινε αλλαγές και τροποποιήσεις, ή αν ήθελε εξαρχής να πάει με την δοκιμασμένη συνταγή.

Στο Χ, πάντως, οι χρήστες χωρίζονται σε 3 θεωρίες - η πρώτη λέει πως ούτως ή άλλως, θέλει το χρόνο του να πάρει μπρος, η επόμενη λέει πως χρειαζόταν μια πλήρη ανανέωση και όχι το ίδιο φορμάτ και η τρίτη λέει πως η εκπομπή είναι μεσημεριανή, και εκεί έπρεπε να μείνει.

Και οι τρεις γνώμες έχουν μια μεγάλη βάση - η μετάβαση από μια ζώνη στην άλλη είναι μια δύσκολη δουλειά που μπορεί να πετύχει, μπορεί και όχι. Από την άλλη οι Αμερικάνοι λένε, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, και το κόνσεπτ του "Καλό Μεσημεράκι" ήταν σιγουράκι. 

 Είναι λίγο τα αποσπάσματα που ίσως να τα έχεις ήδη δει ώσπου να έρθει το βράδυ (αν και, ο σχολιασμός Μουτσινά - όταν έχει κέφια- αξίζει!) είναι λίγο που όσοι βλέπουν τηλεόραση έχουν απορροφηθεί από κάτι άλλο, είναι που ακόμα δεν έγινε συνήθεια να βλέπεις την εκπομπή του, είναι λίγο που πολλοί από εμάς το βλέπουν κατευθείαν στο YouTube; Eίναι όλα μαζί; 

Ίσως απλά ο Νίκος Μουτσινάς πρέπει να θυμηθεί πως ούτε τα σκηνικά, ούτε η Βάνια, ούτε η μπάντα κάνουν το show. Aυτός είναι η αρχή και το τέλος, και να συγκεντρωθεί στο ότι όταν έχει διάθεση, είναι ετοιμόλογος και το χιούμορ του τα παρασύρει όλα. Ή ίσως απλά να χρειάζεται να τον αφήσουμε ήσυχο μέχρι να βρει τα πατήματά του.

Σε ένα μήνα, τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η φάρσα με το «ρωμαϊκό βάζο» που σόκαρε τον Τσιτσιπά και έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Έλληνας τενίστας αλλά και οι Ίγκα Σβιόντεκ, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ντανιίλ Μεντβέντεφ πρωταγωνίστησαν σε κρυφή κάμερα των διοργανωτών του τουρνουά στη Ρώμη

Η Ανθή Βούλγαρη για Akyla στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision – «Δε ξέρω αν τελικά μου αρέσει»

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τους ενδοιασμούς που έχει

Το «όχι» της Σερτάμπ Ερενέρ στην Eurovision 2026 λόγω της παγκόσμιας πολιτικής κρίσης

Tabloid 13.05.2026
Γιατί η θρυλική νικήτρια της Τουρκίας απέρριψε την πρόσκληση για τον μεγάλο τελικό στη Βιέννη

Αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνιση του Ακύλα στον Α` Ημιτελικό σε Ελλάδα και εξωτερικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Δείτε μερικά από τα σχόλια που πλημμύρισαν το διαδίκτυο

Eurovision 2026: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό υπό αποδοκιμασίες

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Εν μέσω έντονων πολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, ο εκπρόσωπος του Ισραήλ ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις από το κοινό

Eurovision 2026: Η Ελλάδα υποχωρεί στα στοιχήματα μετά την εμφάνιση του Akylas στον πρώτο ημιτελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Έντονες μεταβολές στις αποδόσεις των στοιχηματικών γραφείων για τη Eurovision 2026

Eurovision 2026: Ο Ακύλας πέρασε… με την πρώτη στον Μεγάλο Τελικό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο Ακύλας με το «Ferto» εξασφάλισε την πρόκριση της Ελλάδας στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου.

Η Lucille Ball έκανε την τηλεόραση να πει για πρώτη φορά τη λέξη που όλοι φοβόντουσαν

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Όταν η πρώτη τηλεοπτική εγκυμοσύνη θεωρήθηκε «σκάνδαλο» στην Αμερική του ’50

Eurovision 2026 – Α΄ Ημιτελικός: Η Φινλανδία εντυπωσίασε με φωτιές και σπασμένη χορδή βιολιού – Το μεγάλο φαβορί έδωσε το παρών

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Linda Lampenius και ο Pete Parkkonen ανέβηκαν στη σκηνή του Wiener Stadthalle και κέρδισαν τις εντυπώσεις με μια ερμηνεία που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά