E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είχε σχέση με τον γιο της

Τι υποστήριξε προανακριτικά ο 45χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς

Δημοσίευση 2/12/2024 | 16:50

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είχε σχέση με τον γιο της

Τον ισχυρισμό ότι η δολοφονημένη γυναίκα του είχε σχέσεις με τον γιο της, υποστήριξε ο 46χρονος γυναικοκτόνος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο προανακριτικά φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως αποφάσισε να τους σκοτώσει γιατί υποψιάζονταν πως είχαν σχέση.

«Πήγα στην κουζίνα να κάνω καφέ και ήταν η σύζυγός μου. Φώναξα τον γιο της. Του είπα ότι έχει σχέσεις με τη μητέρα του και γυναίκα μου. Εκείνος το αρνήθηκε, ενώ η γυναίκα μου ήταν αμίλητη. Τους έβαλα δύο μαχαίρια» φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr.

Στη συνέχεια, ο δολοφόνος παραδέχτηκε πως μαχαίρωσε την 60χρονη και τον 29χρονο γιο της και ότι όταν εκείνος έφυγε ο 46χρονος τον καταδίωξε, όμως γλίστρησε και έτσι κατάφερε να ξεφύγει. Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, οι υποψίες αυτές του γυναικοκτόνου ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι και χώρισε με την 60χρονη, έπειτα από 21 συμβίωσης.

To χρονικό της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Κυριακής, 1η Δεκεμβρίου, ο 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας, σκότωσε την 60χρονη σύζυγο του, μητέρα επτά παιδιών, στο Αγγελοχώρι, στην περιοχή του Θερμαϊκού. Μάλιστα, ο γιος της οικογένειας, που προσπάθησε να αποτρέψει τον 46χρονο να χτυπήσει με μαχαίρι τη σύζυγό του, τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής κατά την οποία έχασε τη ζωή της η 60χρονη μητέρα του.

Όταν ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στη γυναίκα με μαχαίρι, ο γιος επιχείρησε να τον αποτρέψει. Στην προσπάθειά της η μητέρα να γλιτώσει το παιδί της, δέχθηκε τελικά η ίδια θανάσιμο χτύπημα. Ο 29χρονος γιος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο δράστης μετά το έγκλημα του, παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η γυναικοκτονία της 60χρονης μητέρας επτά παιδιών, σημειώθηκε όταν ο 46χρονος πήγε στο σπίτι της γυναίκας για να πάρει κάποια πράγματα, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε φύγει από την οικία. Μετά από έντονο διαπληκτισμό, άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από είκοσι χρόνια, ωστόσο φέρεται να είχε χωρίσει δίχως να υπάρξουν εντάσεις. Επί 21 χρόνια, όπως λένε και τα επτά παιδιά του θύματος, δεν μάλωσε ποτέ με τον σύντροφό της, μόνο χθες το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γλυφάδα: «Μην πέσεις τώρα» ‑ Η προσευχή του 43χρονου που διέσωσε δύο γυναίκες από τα ορμητικά νερά

Ελλάδα 23.01.2026
Η προσευχή του διασώστη την στιγμή του απόλυτου κινδύνου στην Ανω Γλυφάδα

Νέα στοιχεία για την έκρηξη στη ντισκοτέκ Jackie O: «Μου έδωσαν 5.000 ευρώ για να πάω να βάλω την βόμβα»

Ελλάδα 23.01.2026
Οι έρευνες των Αρχών για το ακριβές κίνητρο συνεχίζονται

ΑΑΔΕ: Ψηφιακό «μάτι» σε γάμους, βαφτίσεις και events από το Πάσχα

Οικονομία 23.01.2026
Σε πραγματικό χρόνο οι καταχωρίσεις πελατών

Πέθανε ο Σπύρος Καρατζαφέρης

Ελλάδα 23.01.2026
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του Γιώργος Καρατζαφέρης

Θεσσαλονίκη: Λύκοι έφτασαν μέχρι την πόρτα σπιτιού στο Πανόραμα

Ελλάδα 23.01.2026
Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σπιτιού, έχουν καταγραφεί συνολικά τέσσερις λύκοι να φτάνουν μέχρι την είσοδο

Ελευσίνα: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι από αναθυμιάσεις γκαζιού

Ελλάδα 23.01.2026
Τους εντόπισε η κόρη τους - Τι ερευνούν οι Αρχές για την τραγωδία

Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο

Ελλάδα 23.01.2026
Τραυματίστηκαν ελαφρά τουλάχιστον δύο ενήλικες καθώς και ένα μικρό παιδί

Η πρώτη τριμερής ΗΠΑ ‑ Ρωσίας ‑ Ουκρανίας από το 2022 στο Αμπου Ντάμπι

Κόσμος 23.01.2026
Το πρώτο κοινό τραπέζι μετά την εισβολή, με ανοιχτά όλα τα κρίσιμα ζητήματα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 22χρονος που επιτέθηκε στη σύντροφό του για ένα… follow στο Instagram

Ελλάδα 23.01.2026
Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί βιασμού, ενώ για το περιστατικό του ξυλοδαρμού υποστήριξε ότι επρόκειτο μόνο για «ένα σπρώξιμο»

Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS

Οικονομία 23.01.2026
ΑΑΔΕ και ΔΙΑΣ προχώρησαν σε διευκρινίσεις σχετικά με το ενδεχόμενο φορολόγησης ποσών που αποστέλλονται μέσω IRIS P2P