E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είχε σχέση με τον γιο της

Τι υποστήριξε προανακριτικά ο 45χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς

Δημοσίευση 2/12/2024 | 16:50

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είχε σχέση με τον γιο της

Τον ισχυρισμό ότι η δολοφονημένη γυναίκα του είχε σχέσεις με τον γιο της, υποστήριξε ο 46χρονος γυναικοκτόνος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο προανακριτικά φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως αποφάσισε να τους σκοτώσει γιατί υποψιάζονταν πως είχαν σχέση.

«Πήγα στην κουζίνα να κάνω καφέ και ήταν η σύζυγός μου. Φώναξα τον γιο της. Του είπα ότι έχει σχέσεις με τη μητέρα του και γυναίκα μου. Εκείνος το αρνήθηκε, ενώ η γυναίκα μου ήταν αμίλητη. Τους έβαλα δύο μαχαίρια» φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr.

Στη συνέχεια, ο δολοφόνος παραδέχτηκε πως μαχαίρωσε την 60χρονη και τον 29χρονο γιο της και ότι όταν εκείνος έφυγε ο 46χρονος τον καταδίωξε, όμως γλίστρησε και έτσι κατάφερε να ξεφύγει. Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, οι υποψίες αυτές του γυναικοκτόνου ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι και χώρισε με την 60χρονη, έπειτα από 21 συμβίωσης.

To χρονικό της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Κυριακής, 1η Δεκεμβρίου, ο 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας, σκότωσε την 60χρονη σύζυγο του, μητέρα επτά παιδιών, στο Αγγελοχώρι, στην περιοχή του Θερμαϊκού. Μάλιστα, ο γιος της οικογένειας, που προσπάθησε να αποτρέψει τον 46χρονο να χτυπήσει με μαχαίρι τη σύζυγό του, τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής κατά την οποία έχασε τη ζωή της η 60χρονη μητέρα του.

Όταν ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στη γυναίκα με μαχαίρι, ο γιος επιχείρησε να τον αποτρέψει. Στην προσπάθειά της η μητέρα να γλιτώσει το παιδί της, δέχθηκε τελικά η ίδια θανάσιμο χτύπημα. Ο 29χρονος γιος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο δράστης μετά το έγκλημα του, παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η γυναικοκτονία της 60χρονης μητέρας επτά παιδιών, σημειώθηκε όταν ο 46χρονος πήγε στο σπίτι της γυναίκας για να πάρει κάποια πράγματα, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε φύγει από την οικία. Μετά από έντονο διαπληκτισμό, άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από είκοσι χρόνια, ωστόσο φέρεται να είχε χωρίσει δίχως να υπάρξουν εντάσεις. Επί 21 χρόνια, όπως λένε και τα επτά παιδιά του θύματος, δεν μάλωσε ποτέ με τον σύντροφό της, μόνο χθες το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανιά: Αυτοπυροβολήθηκε 77χρονος ‑ Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Τις συνθήκες τραυματισμού του 77χρονου διερευνά η Αστυνομία

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω τεχνικού προβλήματος

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση από Αθήνα με προορισμό το Μόναχο, όταν το αεροσκάφος επέστρεψε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπειτα από ένδειξη τεχνικής βλάβης

Τάεκβοντο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στέλλα Μαρεντάκη

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η Στέλλα Μαρεντάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στα -67 κιλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Μόναχο, χαρίζοντας στην Ελλάδα μία σπουδαία διάκριση

Μετ` εμποδίων η εκκένωση του «MV Hondius» ‑ Αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Γκραναδίγια λόγω καιρού

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Τα 26 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν στο πλοίο για να το οδηγήσουν στην Ολλανδία

Ζαγόρι: Πεζοπόρος έπεσε σε μονοπάτι ‑ Είναι πολυτραυματίας

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο άνδρας βρισκόταν σε μονοπάτι ανατολικά της Ελάτης Ζαγορίου

Εξαφανίστηκε 52χρονος στην Τρίπολη

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Γκοργκόλης Χρήστο εξαφανίστηκε στις 5 Μαΐου 2026.

Ισπανία: Κλείδωσαν για 3,5 χρόνια τα παιδιά τους σπίτι, λόγω φόβων μετά τον Covid

Κόσμος 11.05.2026
Ζευγάρι φυλακίστηκε γιατί κλείδωσε στο σπίτι για τριάμισι χρόνια τα παιδιά του, λόγω φοβιών για τον έξω κόσμο μετά την πανδημία

Το Ιράν εκτέλεσε κορυφαίο φοιτητή αεροδιαστημικής μηχανικής ως κατάσκοπο της CIA και της Μοσάντ

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Ερφάν Σακουρζάντε πέρασε 9 μήνες στην απομόνωση πριν εκτελεστεί

Καιρός: Καμπανάκι επιστημόνων για ένα «Godzilla Super El Nino» ‑ Ίσως το ισχυρότερο του 21ου αιώνα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ορισμένα μοντέλα συγκρίνουν τις δυνατότητές του με το καταστροφικό Ελ Νίνιο του 1877, το οποίο προκάλεσε μαζική πείνα και εκατομμύρια θύματα

Εκνευρίστηκε ο Μακρόν στο Ναϊρόμπι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε ησυχία από το κοινό

Κόσμος 11.05.2026
«Αν θέλετε να μείνετε εδώ, θα τηρήσουμε τους ίδιους κανόνες»

«Παγίδα» το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία

Ελλάδα 11.05.2026
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νεκρός άνδρας στο Μεσολόγγι μετά από πτώση της μηχανής του στο νερό από την προβλήτα

Ελλάδα 11.05.2026
Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τις συνθήκες του συμβάντος