E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είχε σχέση με τον γιο της

Τι υποστήριξε προανακριτικά ο 45χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς

Δημοσίευση 2/12/2024 | 16:50

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είχε σχέση με τον γιο της

Τον ισχυρισμό ότι η δολοφονημένη γυναίκα του είχε σχέσεις με τον γιο της, υποστήριξε ο 46χρονος γυναικοκτόνος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ωστόσο προανακριτικά φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως αποφάσισε να τους σκοτώσει γιατί υποψιάζονταν πως είχαν σχέση.

«Πήγα στην κουζίνα να κάνω καφέ και ήταν η σύζυγός μου. Φώναξα τον γιο της. Του είπα ότι έχει σχέσεις με τη μητέρα του και γυναίκα μου. Εκείνος το αρνήθηκε, ενώ η γυναίκα μου ήταν αμίλητη. Τους έβαλα δύο μαχαίρια» φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr.

Στη συνέχεια, ο δολοφόνος παραδέχτηκε πως μαχαίρωσε την 60χρονη και τον 29χρονο γιο της και ότι όταν εκείνος έφυγε ο 46χρονος τον καταδίωξε, όμως γλίστρησε και έτσι κατάφερε να ξεφύγει. Κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, οι υποψίες αυτές του γυναικοκτόνου ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι και χώρισε με την 60χρονη, έπειτα από 21 συμβίωσης.

To χρονικό της γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη

Το πρωί της Κυριακής, 1η Δεκεμβρίου, ο 46χρονος, υπήκοος Αλβανίας, σκότωσε την 60χρονη σύζυγο του, μητέρα επτά παιδιών, στο Αγγελοχώρι, στην περιοχή του Θερμαϊκού. Μάλιστα, ο γιος της οικογένειας, που προσπάθησε να αποτρέψει τον 46χρονο να χτυπήσει με μαχαίρι τη σύζυγό του, τραυματίστηκε στη διάρκεια της συμπλοκής κατά την οποία έχασε τη ζωή της η 60χρονη μητέρα του.

Όταν ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στη γυναίκα με μαχαίρι, ο γιος επιχείρησε να τον αποτρέψει. Στην προσπάθειά της η μητέρα να γλιτώσει το παιδί της, δέχθηκε τελικά η ίδια θανάσιμο χτύπημα. Ο 29χρονος γιος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο δράστης μετά το έγκλημα του, παραδόθηκε στην Αστυνομία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, η γυναικοκτονία της 60χρονης μητέρας επτά παιδιών, σημειώθηκε όταν ο 46χρονος πήγε στο σπίτι της γυναίκας για να πάρει κάποια πράγματα, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε φύγει από την οικία. Μετά από έντονο διαπληκτισμό, άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από είκοσι χρόνια, ωστόσο φέρεται να είχε χωρίσει δίχως να υπάρξουν εντάσεις. Επί 21 χρόνια, όπως λένε και τα επτά παιδιά του θύματος, δεν μάλωσε ποτέ με τον σύντροφό της, μόνο χθες το πρωί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Πολιτική 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.