E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Όσα είπε για τη νίκη του στην Eurovision και την εμφάνισή του στα Madwalk

Δημοσίευση 2/12/2024 | 13:16

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Το Nemo συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας στην τιμητική απονομή που πραγματοποιήθηκε για τον καλλιτέχνη το βράδυ της Κυριακής 2/12.

Το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision με το τραγούδι ‘The Code’ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την guest εμφάνισή του στα Madwalk.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλλιτέχνης, μίλησε για τη διαμονή του στην Ελλάδα, για τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και για την αποψινή εμφάνισή του στο MadWalk.

«Τη λατρεύω την Ελλάδα, είναι η δεύτερη μέρα μου εδώ και λατρεύω τη μίξη των ιστορικών κτιρίων με τα μοντέρνα. Αν και έβρεχε, όλοι ήταν έξω και έπιναν το ποτό τους. Όλοι ήταν τόσο προσεγγίσιμοι, μιλούσαν μεταξύ τους και λατρεύω το συναίσθημα που νιώθω ενώ είμαι εδώ, Όλοι είναι πολύ ανοιχτοί, ο κόσμος είναι χαρούμενος και νιώθω μεγάλη χαρά όταν μιλάω στον κόσμο και αυτό είναι που κάνει την Ελλάδα ξεχωριστή», είπε αρχικά το Nemo.

Για την εμφάνισή του στα φετινά Madwalk, το Nemo δήλωσε: «Θα είμαι στη σκηνή με χορευτές και μοντέλα και θα είναι ένας συνδυασμός πασαρέλας και δύο δικών μου τραγουδιών».

Όπως είπε το Nemo, μία από τις καλλιτέχνιδες που εκτιμά είναι η Μαρίνα Σάττι και κατά τη διάρκεια της Eurovision ένιωθε πως δημιουργήθηκε μία αυθεντική σύνδεση μαζί της. «Θαυμάζω τη μουσική της Μαρίνας Σάττι», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία μελλοντική συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η νίκη στην Eurovision, λέγοντας πως πλέον ταξιδεύει περισσότερο.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, αν όχι η μεγαλύτερη. Ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιους ανθρώπους, για τα queer άτομα όπως εγώ, ότι ένα non binary άτομο μπορεί να πετύχει τα πάντα, όπως όλοι οι άλλοι και επίσης να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στη σκηνή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπραντ Πιτ: Γυρίζει ταινιά στην Ύδρα και στα διαλείμματα τρώει τα φημισμένα αμυγδαλωτά του νησιού

Tabloid 22.02.2026
Η παραγωγή έχει εντάξει την τοπική γαστρονομία και την ιστορία του νησιού στην καρδιά της ταινίας

Χαρά Τσιώλη για Ιωάννη Τούνη: «Ήταν πάρα πολύ προσβλητική, προσέβαλε τους φτωχούς ανθρώπους»

Tabloid 22.02.2026
Τη Χαρά Τσιώλη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στα παρασκήνια του J2US

Χρηστίδου για Λιάγκα – Μπάρκα: «Αν αναρωτιόμαστε τι είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη, αυτό είναι»

Tabloid 22.02.2026
Η παρουσιάστρια του MEGA έκανε λόγο για «χτύπημα κάτω από τη μέση»

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον 82χρονο πατέρα του στο Μπέβερλι Χιλς

Tabloid 22.02.2026
Η ιστορία της οικογένειάς του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

J2US – «Τα πήραν» Ελένη Δήμου και Καίτη Γαρμπή με τον Gio Kay: «Κάνουμε δουλειά εδώ, αντιδράτε ειρωνικά»

Media 22.02.2026
«Δεν φτάνει να κάνετε μια γυροβολιά αλλά να μπείτε πιο βαθιά μέσα στο τραγούδι»

Το πιο γνωστό ζευγάρι των 90s που έκανε παιδιά νωρίς, χώρισε και ακόμα μιλάνε ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια

Celebrity Stories 22.02.2026
Μπορεί να χώρισαν, αλλά απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν

Η Χίλαρι Νταφ δήλωσε ότι επιτέλους κατανοεί το σeξ και «δεν είναι έτοιμη να τη βγάλουν στο περιθώριο»

Tabloid Χτες
Στη δεκαετία των 20 το σeξ δεν ήταν πάντα απολαυστικό, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για δύο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα σταμάτησα και έκανα φίλη μου την κατάθλιψη

Tabloid Χτες
Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη, συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Οι φωτογραφίες της Ρίας Ελληνίδου με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Tabloid Χτες
Το καλοκαίρι ήρθε λίγο νωρίτερα φέτος, έγραψε η τραγουδίστρια

Ράμμος: Η σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά – «Στη γυναίκα μου είχα πει την αλήθεια»

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου

Γκλέτσος για Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κοιμήθηκε άγνωστη και την επόμενη ήταν εξώφυλλo»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη