E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Όσα είπε για τη νίκη του στην Eurovision και την εμφάνισή του στα Madwalk

Δημοσίευση 2/12/2024 | 13:16

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Το Nemo συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας στην τιμητική απονομή που πραγματοποιήθηκε για τον καλλιτέχνη το βράδυ της Κυριακής 2/12.

Το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision με το τραγούδι ‘The Code’ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την guest εμφάνισή του στα Madwalk.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλλιτέχνης, μίλησε για τη διαμονή του στην Ελλάδα, για τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και για την αποψινή εμφάνισή του στο MadWalk.

«Τη λατρεύω την Ελλάδα, είναι η δεύτερη μέρα μου εδώ και λατρεύω τη μίξη των ιστορικών κτιρίων με τα μοντέρνα. Αν και έβρεχε, όλοι ήταν έξω και έπιναν το ποτό τους. Όλοι ήταν τόσο προσεγγίσιμοι, μιλούσαν μεταξύ τους και λατρεύω το συναίσθημα που νιώθω ενώ είμαι εδώ, Όλοι είναι πολύ ανοιχτοί, ο κόσμος είναι χαρούμενος και νιώθω μεγάλη χαρά όταν μιλάω στον κόσμο και αυτό είναι που κάνει την Ελλάδα ξεχωριστή», είπε αρχικά το Nemo.

Για την εμφάνισή του στα φετινά Madwalk, το Nemo δήλωσε: «Θα είμαι στη σκηνή με χορευτές και μοντέλα και θα είναι ένας συνδυασμός πασαρέλας και δύο δικών μου τραγουδιών».

Όπως είπε το Nemo, μία από τις καλλιτέχνιδες που εκτιμά είναι η Μαρίνα Σάττι και κατά τη διάρκεια της Eurovision ένιωθε πως δημιουργήθηκε μία αυθεντική σύνδεση μαζί της. «Θαυμάζω τη μουσική της Μαρίνας Σάττι», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία μελλοντική συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η νίκη στην Eurovision, λέγοντας πως πλέον ταξιδεύει περισσότερο.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, αν όχι η μεγαλύτερη. Ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιους ανθρώπους, για τα queer άτομα όπως εγώ, ότι ένα non binary άτομο μπορεί να πετύχει τα πάντα, όπως όλοι οι άλλοι και επίσης να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στη σκηνή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Super Bowl 2026: Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στη μεγάλη αθλητική βραδιά των ΗΠΑ

Tabloid 08.02.2026
Ο Bad Bunny θα αναλάβει το σόου του ημιχρόνου - Ποιος θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ;

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτει «Από τις σειρές έχω βγάλει… 821.326 ευρώ!»

Tabloid 08.02.2026
Όσα αποκάλυψε στη νέα του συνέντευξη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα της όταν έμαθε πως σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα γάμου

Tabloid 08.02.2026
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στην Αφροδίτη Γραμμέλη για την εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα»

Η εξαφάνιση που σημάδεψε τη βρετανική ροκ σκηνή και οι θεωρίες που επιμένουν μέχρι σήμερα

Celebrity Stories 08.02.2026
31 χρόνια μυστήριο: Τι απέγινε πραγματικά ο Richey Edwards των Manic Street Preachers;

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid Χτες
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid Χτες
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid Χτες
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories Χτες
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid Χτες
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Προχτές
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor