E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Όσα είπε για τη νίκη του στην Eurovision και την εμφάνισή του στα Madwalk

Δημοσίευση 2/12/2024 | 13:16

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Το Nemo συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας στην τιμητική απονομή που πραγματοποιήθηκε για τον καλλιτέχνη το βράδυ της Κυριακής 2/12.

Το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision με το τραγούδι ‘The Code’ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την guest εμφάνισή του στα Madwalk.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλλιτέχνης, μίλησε για τη διαμονή του στην Ελλάδα, για τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και για την αποψινή εμφάνισή του στο MadWalk.

«Τη λατρεύω την Ελλάδα, είναι η δεύτερη μέρα μου εδώ και λατρεύω τη μίξη των ιστορικών κτιρίων με τα μοντέρνα. Αν και έβρεχε, όλοι ήταν έξω και έπιναν το ποτό τους. Όλοι ήταν τόσο προσεγγίσιμοι, μιλούσαν μεταξύ τους και λατρεύω το συναίσθημα που νιώθω ενώ είμαι εδώ, Όλοι είναι πολύ ανοιχτοί, ο κόσμος είναι χαρούμενος και νιώθω μεγάλη χαρά όταν μιλάω στον κόσμο και αυτό είναι που κάνει την Ελλάδα ξεχωριστή», είπε αρχικά το Nemo.

Για την εμφάνισή του στα φετινά Madwalk, το Nemo δήλωσε: «Θα είμαι στη σκηνή με χορευτές και μοντέλα και θα είναι ένας συνδυασμός πασαρέλας και δύο δικών μου τραγουδιών».

Όπως είπε το Nemo, μία από τις καλλιτέχνιδες που εκτιμά είναι η Μαρίνα Σάττι και κατά τη διάρκεια της Eurovision ένιωθε πως δημιουργήθηκε μία αυθεντική σύνδεση μαζί της. «Θαυμάζω τη μουσική της Μαρίνας Σάττι», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία μελλοντική συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η νίκη στην Eurovision, λέγοντας πως πλέον ταξιδεύει περισσότερο.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, αν όχι η μεγαλύτερη. Ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιους ανθρώπους, για τα queer άτομα όπως εγώ, ότι ένα non binary άτομο μπορεί να πετύχει τα πάντα, όπως όλοι οι άλλοι και επίσης να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στη σκηνή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρία Ελληνίδου: Τον σύντροφό μου δεν θα ένιωθα άνετα να τον άφηνα με άντρα

E-Daily 3.Left 19.06.2026
«Με τα κορίτσια τουλάχιστον λες `είμαι εκεί, ρίχνω ένα μάτι από μακριά`, με τα αγόρια ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται»

Η Τζέσικα Αλμπα χόρεψε με την κόρη της το «Beat It» του Μάικλ Τζάκσον, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε μία προσωπική στιγμή με την κόρη της στο TikTok

Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε ποια είναι η αμοιβή του από τις επαναλήψεις του Παρά Πέντε

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Όσο πιο πολύ παίζεται μία σειρά σε επανάληψη, τόσο λιγότερα χρήματα παίρνεις, δήλωσε ο ηθοποιός

Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε viral για τους τρικέφαλούς της

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής;

Η συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τη γιαγιά της: Για εκείνη που έκανε 4 δουλειές και μαγείρευε 7 φαγητά

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Με αφορμή τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση, η παρουσιάστρια αφιέρωσε συγκινητικά λόγια στη γυναίκα που τη μεγάλωσε.

Μπαντόσα για τον χωρισμό με Τσιτσιπά: «Θα πουν ότι τον επιτίθεμαι ‑ το αξίζει»

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Η Πάουλα Μπαντόσα μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε τους τελευταίους μήνες

«Αφού δεν με θέλετε, μην μου στέλνετε»: Η Ιωάννα Τούνη ξεσπά για τα Mad VMA

E-Daily 3.Left 19.06.2026
Αναλυτικά όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την πρόταση από τα MAD VMA

Η Μαρίνα Σπανού αποκάλυψε ποιο τραγούδι της Ρίας Ελληνίδου είναι η ένοχη απόλαυσή της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια κινήθηκε στους ρυθμούς ενός πιο λαϊκού ήχου

Gio Kay: Θα γίνω ευρωβουλευτής να το θυμάστε αυτό, έχω μαζέψει τον κόσμο, έχω πολλή επιρροή

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω πολύ κοινό, δεν μπορώ να κάνω πίσω, σχολίασε ο πρώην παίκτης του Survivor

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια