E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Όσα είπε για τη νίκη του στην Eurovision και την εμφάνισή του στα Madwalk

Δημοσίευση 2/12/2024 | 13:16

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Το Nemo συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας στην τιμητική απονομή που πραγματοποιήθηκε για τον καλλιτέχνη το βράδυ της Κυριακής 2/12.

Το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision με το τραγούδι ‘The Code’ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την guest εμφάνισή του στα Madwalk.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλλιτέχνης, μίλησε για τη διαμονή του στην Ελλάδα, για τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και για την αποψινή εμφάνισή του στο MadWalk.

«Τη λατρεύω την Ελλάδα, είναι η δεύτερη μέρα μου εδώ και λατρεύω τη μίξη των ιστορικών κτιρίων με τα μοντέρνα. Αν και έβρεχε, όλοι ήταν έξω και έπιναν το ποτό τους. Όλοι ήταν τόσο προσεγγίσιμοι, μιλούσαν μεταξύ τους και λατρεύω το συναίσθημα που νιώθω ενώ είμαι εδώ, Όλοι είναι πολύ ανοιχτοί, ο κόσμος είναι χαρούμενος και νιώθω μεγάλη χαρά όταν μιλάω στον κόσμο και αυτό είναι που κάνει την Ελλάδα ξεχωριστή», είπε αρχικά το Nemo.

Για την εμφάνισή του στα φετινά Madwalk, το Nemo δήλωσε: «Θα είμαι στη σκηνή με χορευτές και μοντέλα και θα είναι ένας συνδυασμός πασαρέλας και δύο δικών μου τραγουδιών».

Όπως είπε το Nemo, μία από τις καλλιτέχνιδες που εκτιμά είναι η Μαρίνα Σάττι και κατά τη διάρκεια της Eurovision ένιωθε πως δημιουργήθηκε μία αυθεντική σύνδεση μαζί της. «Θαυμάζω τη μουσική της Μαρίνας Σάττι», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία μελλοντική συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η νίκη στην Eurovision, λέγοντας πως πλέον ταξιδεύει περισσότερο.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, αν όχι η μεγαλύτερη. Ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιους ανθρώπους, για τα queer άτομα όπως εγώ, ότι ένα non binary άτομο μπορεί να πετύχει τα πάντα, όπως όλοι οι άλλοι και επίσης να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στη σκηνή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 18.01.2026
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Celebrity Stories 18.01.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Tabloid 18.01.2026
Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Ήταν μόλις 20 ετών: O ηθοποιός που έσβησε στον ύπνο του

Tabloid 18.01.2026
Πρωταγωνίστησε στο «Descendants» της Disney

Survivor 2026: Νέο μπιφ για τον Gio ‑ «Ρε μ... σε κέρδισα, πώς μιλάς έτσι;»

TV Buzz Χτες
Ένταση στο Survivor μεταξύ Σηφάκη και Gio

Συγκινεί ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Είχαμε σχέση και πέθανε από ναρκωτικά, μου στοίχισε πολύ»

Tabloid Χτες
«Στην καλλιτεχνική μου πορεία μου έδιναν σχήματα για να ‘μαι πρώτο όνομα εγώ και να πάνε οι άλλοι μετά, αλλά ήμουν πάντα δεύτερο όνομα εγώ»

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Η γνωριμία, το πρώτο φιλί και το «μην το πεις σε κανέναν»

Tabloid Χτες
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα έδωσαν μία απολαυστική συνέντευξη στον Φάνη Λαμπρόπουλο και μίλησαν για την αρχή της σχέσης τους.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories Χτες
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid Προχτές
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid Προχτές
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.