E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Όσα είπε για τη νίκη του στην Eurovision και την εμφάνισή του στα Madwalk

Δημοσίευση 2/12/2024 | 13:16

Nemo: Η εξομολόγηση για τη Μαρίνα Σάττι

Το Nemo συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και ο δημοσιογράφος, Χρήστος Λυσσέας στην τιμητική απονομή που πραγματοποιήθηκε για τον καλλιτέχνη το βράδυ της Κυριακής 2/12.

Το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση στη φετινή Eurovision με το τραγούδι ‘The Code’ και βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την guest εμφάνισή του στα Madwalk.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο καλλιτέχνης, μίλησε για τη διαμονή του στην Ελλάδα, για τη σχέση του με τη Μαρίνα Σάττι αλλά και για την αποψινή εμφάνισή του στο MadWalk.

«Τη λατρεύω την Ελλάδα, είναι η δεύτερη μέρα μου εδώ και λατρεύω τη μίξη των ιστορικών κτιρίων με τα μοντέρνα. Αν και έβρεχε, όλοι ήταν έξω και έπιναν το ποτό τους. Όλοι ήταν τόσο προσεγγίσιμοι, μιλούσαν μεταξύ τους και λατρεύω το συναίσθημα που νιώθω ενώ είμαι εδώ, Όλοι είναι πολύ ανοιχτοί, ο κόσμος είναι χαρούμενος και νιώθω μεγάλη χαρά όταν μιλάω στον κόσμο και αυτό είναι που κάνει την Ελλάδα ξεχωριστή», είπε αρχικά το Nemo.

Για την εμφάνισή του στα φετινά Madwalk, το Nemo δήλωσε: «Θα είμαι στη σκηνή με χορευτές και μοντέλα και θα είναι ένας συνδυασμός πασαρέλας και δύο δικών μου τραγουδιών».

Όπως είπε το Nemo, μία από τις καλλιτέχνιδες που εκτιμά είναι η Μαρίνα Σάττι και κατά τη διάρκεια της Eurovision ένιωθε πως δημιουργήθηκε μία αυθεντική σύνδεση μαζί της. «Θαυμάζω τη μουσική της Μαρίνας Σάττι», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία μελλοντική συνεργασία.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η νίκη στην Eurovision, λέγοντας πως πλέον ταξιδεύει περισσότερο.

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου, αν όχι η μεγαλύτερη. Ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για κάποιους ανθρώπους, για τα queer άτομα όπως εγώ, ότι ένα non binary άτομο μπορεί να πετύχει τα πάντα, όπως όλοι οι άλλοι και επίσης να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου στη σκηνή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μιγκ Τζάγκερ: Νεκρός στη θάλασσα ο σύντροφος της εγγονής του, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του

Tabloid 01.02.2026
Σύμφωνα με την αστυνομία δεν αν και δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση, πρόκειται για τον 37χρονο Κι, ενώ ο θάνατός τους δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος

Αγκαλιά με μία γυναίκα ο σκηνοθέτης του Melania σε φωτογραφία των αρχείων Επστάιν

Tabloid 01.02.2026
Ο Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες Rush Hour και X-Men: The Last Stand, φαίνεται να κάθεται σε έναν καναπέ δίπλα στον Τζέφρι Επστάιν και δύο γυναίκες

Κάτια Δανδουλάκη – Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Νίκο Γαλανό και ο αρραβώνας: «Ήταν η πρώτη μου σχέση»

Tabloid 01.02.2026
Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στο «Τετ-α-Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Έχω μετανιώσει για συμπεριφορές, έχω υπάρξει άδικος σε συνεργασίες»

Tabloid 01.02.2026
Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;»

Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη μήνυση στον Αδωνι Γεωργιάδη: «Από παλικαρισμούς και νταηλίκια χορτάσαμε»

Tabloid 01.02.2026
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε σε ζωντανή σύνδεση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ποιος είναι ο Κρητικό πιλότος που έγινε viral χάρη στις ξεκαρδιστικές ατάκες του

Tabloid 01.02.2026
Η προσγείωση δεν ήταν εύκολη λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά ο πιλότος δεν άφησε το άγχος να φανεί

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories 01.02.2026
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Έλλη Κοκκίνου – Αμηχανία στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
«Έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν παραγραφεί αυτά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Με προσβάλλει να με υποστηρίζει»

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καυτηρίασε τη στάση του Γιώργου Λιάγκα

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Tabloid Χτες
Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο