E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Diddy: Κρέμασε γυναίκα από μπαλκόνι 17ου ορόφου και απείλησε να τη σκοτώσει

«Είμαι ο διάβολος»

Δημοσίευση 2/12/2024 | 10:32

Diddy: Κρέμασε γυναίκα από μπαλκόνι 17ου ορόφου και απείλησε να τη σκοτώσει

Νέα μήνυση αντιμετωπίζει ο Diddy για απειλές και εκφοβισμό εις βάρος μίας γυναίκας.

Η σχεδιάστρια μόδας, Μπριάνα Μπάνα Μπονγκολάν ισχυρίζεται στην κατάθεσή της πως ο ράπερ κάποτε, την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα που εξασφάλισε το Rolling Stone, ο μουσικός την είχε σηκώσει στα χέρια του και απειλούσε να την ρίξει από το μπαλκόνι, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον λόγο που έφτασαν ως εκεί.

Στην κατάθεση αναφέρει: «Ο μόνος σκοπός να κρατάς κάποιον και να απειλείς να τον ρίξεις από το μπαλκόνι είναι να τον σκοτώσεις ή να τον τρομοκρατήσεις σκόπιμα, κλέβοντάς του την όποια κυριαρχία πάνω στη σωματική του αυτονομία και ασφάλεια».

Συνεχίζει λέγοντας: «Η κα Μπονγκολάν αρνείται να επιτρέψει σε αυτόν τον φόβο να ελέγξει την υπόλοιπη ζωή της και προχωρά σε αυτή τη δράση για να απαιτήσει από τον κύριο Κομπς να αναλάβει την ευθύνη για το τραύμα που σκόπιμα και κακόβουλα της προκάλεσε».

Σύμφωνα με την ίδια, ο Diddy την κρατούσε στον αέρα, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της τότε συντρόφου του, Cassie τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ ταυτόχρονα ούρλιαζε.

«Είμαι ο διάβολος. Δεν έχεις ιδέα τι θα μπορούσα να σου κάνω. Θα μπορούσα να σε σκοτώσω».

Ο Diddy αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, ανεξάρτητα από τα αποδεικτικά στοιχεία που μπορεί να έχει ή να μην έχει», είπε ένας νομικός εκπρόσωπός. «Από πέρυσι, η κα Μπονγκολάν έχει εκφράσει την πρόθεσή της να μηνύσει τον κο Κομπς και έχει ζητήσει νομική εκπροσώπηση για να διεκδικήσει τις αξιώσεις της. Ο κος Κομπς αρνείται κατηγορηματικά αυτούς τους σοβαρούς ισχυρισμούς και παραμένει βέβαιος ότι τελικά θα αποδειχθούν αβάσιμες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελαφόνησος: Πλοίο μπήκε στο λιμάνι με ανοιχτό καταπέλτη ‑ Επιβιβάστηκε κολυμβητής από θαλάσσης

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Προβληματισμός για περιστατικό ασφαλείας σε Ε/Γ-Ο/Γ στην Ελαφόνησο – Καταπέλτης ανοικτός κατά τους ελιγμούς και επιβίβαση κολυμβητή

Κηδεία Χαμενεΐ: Ως και 20 εκατομμύρια Ιρανοί αναμένεται να συμμετάσχουν στις τελετές

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Οι τελετές θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν με την ταφή του Χαμενεΐ στις 9 του μήνα - Θα γίνουν σε Τεχεράνη, Κομ, Μασχάντ και Ιράκ - Θα βρεθούν εκπρόσωποι από 100 χώρες - Προειδοποίηση του Ιράν προς ΗΠΑ και Ισραήλ για πιθανές επιθέσεις εκείνες τις ημέρες

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή των συντάξεων χηρείας μετά την τριετία

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι καταργείται η μείωση 35% που προέβλεπε ο νόμος Κατρούγκαλου και δεν θα ζητηθούν αναδρομικά από τους δικαιούχους

Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής για ένα σκληρό μαρκάρισμα!

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Μια ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς 21χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή των δύο διαδοχικών εκρήξεων στο σπίτι της Αφροδίτης Νέστορα

Ελλάδα 02.07.2026
Στο οπτικό υλικό διακρίνεται η λάμψη της πρώτης έκρηξης ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα σημειώνεται μια δεύτερη, πολύ πιο ισχυρή, με τη φωτιά να καίει τα οχήματα που βρίσκονταν στην πιλοτή

Βάγια Νέστορα: Η συνταρακτική περιγραφή του συζύγου της για τον θάνατό της

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με τρεμάμενη φωνή, ο Παναγιώτης Νέστορας περιέγραψε τα όσα έζησε τη νύχτα που δολοφονήθηκε η σύζυγός του, Βάγια Νέστορα, κατά την εμπρηστική επίθεση

Air condition πήρε φωτιά στον Πύργο ‑ Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος

Ελλάδα 02.07.2026
Η φωτιά ξεκίνησε από την εσωτερική μονάδα κλιματιστικού και επεκτάθηκε στο σαλόνι, με δύο ενοίκους να μεταφέρονται προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

Ελλάδα 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

Ελλάδα 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.