E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αννα Βίσση – Σοφία Καρβέλα: Ο ξέφρενος χορός μαμάς και κόρης στο σαλόνι του σπιτιού τους

Το ζουν κανονικά!

Δημοσίευση 1/12/2024 | 17:00

Αννα Βίσση – Σοφία Καρβέλα: Ο ξέφρενος χορός μαμάς και κόρης στο σαλόνι του σπιτιού τους

Η Άννα Βίσση είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα. Έχουν μιλήσει πολλές φορές για την σχέση τους και στις συνεντεύξεις τους, ενώ η αγάπη που έχουν η μία για την άλλη είναι πολύ ξεκάθαρη και στις κοινές τους εμφανίσεις αλλά και στις αναρτήσεις τους στα social media.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, δημοσίευσαν ένα βίντεο το οποίο σας παρουσιάζει το youweekly.gr στο Instagram, όπου χόρευαν μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας τρομερά στιλάτα outfits. Η κόρη με λεοπάρ κολάν και αθλητικό φούτερ, ενώ η τραγουδίστρια με ένα εκκεντρικό σετ και, όπως πάντα, τα αγαπημένα της βραχιόλια στα χέρια.

Ο χορός της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Καρβέλα, αυτό το διάστημα, είναι στα καλύτερά της, διότι πέρα από την τέλεια σχέση που έχει με την μητέρα και τα παιδιά της, στο πλευρό της έχει και έναν άντρα με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη – δείτε εδώ ποιος είναι και το φιλί τους.

Οι δυο τους έχουν περάσει πολλά, αλλά έχουν σταθεί βράχος η μία στην άλλη… Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό η Άννα Βίσση μιλούσε για το βραβείο της καλύτερης μητέρας που δεν θα έπρεπε να πάρει, αλλά και για την περίοδο που η κόρη της προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

«Θέλαμε να χωρίσουμε, δεν είναι ότι δεν θέλαμε αλλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Αν θες και οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο ή και οι άντρες που είναι μαζί μου, κάποιες φορές παρεξηγούσαν την σχέση μου και την σύγκριναν. Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή καλύτερης μητέρας δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος (δείτε εδώ μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία και των τριών μαζί)», ανέφερε και σημείωνε για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα:

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε σε αυτό το κέντρο που θέλησε να μπει και να αποτοξινωθεί. Μια δύσκολη περίοδος για εκείνην ειδικά», ενώ έκανε και μία αναφορά στα εγγόνια της λέγοντας «Με βρίσκει το «γιαγιά» σε μια πιο χαλαρή στιγμή της ζωής μου».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του