E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Υβόννη!‑ «Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας…»

Ανοιξε την καρδιά του ο γνωστός τραγουδιστής

Δημοσίευση 1/12/2024 | 16:49

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Υβόννη!‑ «Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας…»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στο Action 24, με αφορμή την έναρξη του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης. Ο τραγουδιστής ξενάγησε την Άννα Λυβαθυνού στην πόλη που μεγάλωσε και θυμήθηκε τις στιγμές που σφράγισαν τη ζωή του.

«Η Υβόννη είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, γιατί είναι η μητέρα του παιδιού μου, γιατί μου χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου», είπε αρχικά στην Άννα Λυβαθηνού ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη γυναίκα του και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας. Όλα τα ζευγάρια περνάνε τις φάσεις τους, αλλά έχουμε βάλει πλέον πολύ ωραίες βάσεις και μπορούμε και κρατάμε και στις δύσκολες στιγμές και στις όμορφες στιγμές. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να έχεις τη θέληση να τα ξεπεράσεις. Θεωρώ ότι και μέσα από τα δύσκολα, δυναμώνει πολύ μια σχέση».

Αναφορικά με την 10 ετών κόρη του, Ελένη, ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψε την περηφάνια του. «Η Ελένη μου είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Είναι το πιο έξυπνο παιδί του κόσμου, το πιο όμορφο παιδί του κόσμου. Είναι πραγματικά ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένας πολύ καλός χαρακτήρας και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω την Ελένη για παιδί μου», είπε σχετικά για να προσθέσει: «Αν θα μπορούσα να πω ότι θα ονειρευόμουν, ή θα μπορούσα να δώσω παραγγελία πώς θα ήθελα ένα παιδάκι, θα ήταν ακριβώς όπως είναι η Ελένη».

«Πάλεψα με τα προβλήματά μου και βγήκα νικητής!»

Στο μεταξύ, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, που δεν ήταν και τα πιο ιδανικά… «Μετά τα 12, όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία. οι γονείς μου χώρισαν, εγώ έμενα με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν τίποτα εύκολο στη ζωή μου», επισήμανε για να συνεχίσει: «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, αλλά όχι εύκολα. Μπορώ να πω ότι ανδρώθηκα πολύ πιο νωρίς από τα άλλα τα παιδιά, γιατί από τα 12 – 13 έπρεπε να δουλεύω για να φέρνω χρήματα στο σπίτι μου. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές: κρεοπωλείο, σερβιτόρος, λάντζες, υδραυλικός, αρκετές δουλειές της οικοδομής και από τα 16-17 ξεκίνησα μόνο να τραγουδάω. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Πάλεψα τα προβλήματά μου και βγήκα νικητής».

Τέλος ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να… ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον έκαναν πιο δυνατό, έτσι ώστε να καταλήξει σε αυτό που έγινε σήμερα. «Ευχαριστώ αυτούς που με αδίκησαν, που με στενοχώρησαν και που με κορόιδεψαν. Όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό και αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά για να καταλήξει: «Γιατί χωρίς όλους αυτούς δεν θα ήμουν αυτό που είμαι τώρα. Νιώθω ότι πλέον το σπίτι μου είναι η Αθήνα. Το σπίτι της καρδιάς μου είναι και θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινήθηκε η Φουρέιρα στα Mad VMA: Δώσατε την ευκαιρία στη μικρή Ελένη από μία ξένη χώρα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον Αλμπέρτο που είναι πάντα εκεί, είπε η τραγουδίστρια

Έλενα Τσαγκρινού: Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τέτοια έκταση

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Δεν χρειάζεται να το επαναφέρουμε συνέχεια και να γίνεται όλοι αυτό γιατί και οι δυο έχουμε σοβαρές δουλειές, ανέφερε η τραγουδίστρια για τη σχέση τους

Παϊτέρης: Έχει γύφτικη ομορφιά – Λατινοπούλου: Από γύφτο δεν περίμενα και κάτι καλύτερο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Αγρια κόντρα του τραγουδιστή με την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής»

Βίκυ Παγιατάκη: Η εξομολόγηση για τον δεύτερο γάμο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Μου είπε, ""θα πάμε εκεί γιατί παντρεύεται η Βουγιουκλάκη»

Ειρήνη Κολιδά για Σταύρο Φλώρο: «H Acun Media έχει σταθεί δίπλα του, σε μένα δεν στάθηκε όταν είχα χτυπήσει»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά και θα μπορούσα να το έχω κάνει»

Ο Τζόκοβιτς συνάντησε την Dara και χόρεψαν το «Bangaranga»!

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η νικήτρια της Eurovision 2026 και ο Σέρβος υπερπρωταθλητής του τένις σε μία μοναδική «χορευτική συνάντηση»

Gio Kay: «Θα γίνω ευρωβουλευτής, να το θυμάστε αυτό»

E-Daily 3.Left 18.06.2026
«Έχω μαζέψει τον κόσμο και πρέπει να γίνουν τα πράγματα» είπε ο Gio Kay αναφορικά με το όνειρό του να γίνει ευρωβουλευτής

Μίνα Καραμήτρου: Επέστρεψε on air με νάρθηκα μετά την έκρηξη στο OPEN

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με νάρθηκα στο πλατό του «10 παντού» μετά το κάταγμα από την έκρηξη κλιματιστικού, διαλύοντας κάθε ανησυχία με χιούμορ.

Έφυγε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις ‑ Η «Σαμάρα» του The Ring δεν είναι πια κοντά μας

Tabloid 18.06.2026
Θλίψη στο Χόλιγουντ για τον χαμό της νεαρής ηθοποιού

Ο Αρκάς σχολιάζει την εισβολή των... λαγοκέφαλων με τον δικό του τρόπο

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο Αρκάς ξεκίνησε τη μέρα με ένα αιχμηρό σχόλιο

H επική πισίνα καρδιά: Το σπίτι της Jayne Mansfield έμοιαζε με σκηνικό από ροζ παραμύθι

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το πιο ροζ σπίτι του Χόλιγουντ είχε πισίνα και μπανιέρα σε σχήμα καρδιάς

Πέμη Ζούνη: Τι αποκάλυψε για τις ερωτικές σκηνές με τον Παπακαλιάτη στο «Κλείσε τα Μάτια»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες συνθήκες γυρισμάτων της αγαπημένης σειράς και τις διαφορές με τη σημερινή τηλεοπτική παραγωγή.