E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Υβόννη!‑ «Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας…»

Ανοιξε την καρδιά του ο γνωστός τραγουδιστής

Δημοσίευση 1/12/2024 | 16:49

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Υβόννη!‑ «Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας…»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στο Action 24, με αφορμή την έναρξη του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης. Ο τραγουδιστής ξενάγησε την Άννα Λυβαθυνού στην πόλη που μεγάλωσε και θυμήθηκε τις στιγμές που σφράγισαν τη ζωή του.

«Η Υβόννη είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, γιατί είναι η μητέρα του παιδιού μου, γιατί μου χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου», είπε αρχικά στην Άννα Λυβαθηνού ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη γυναίκα του και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας. Όλα τα ζευγάρια περνάνε τις φάσεις τους, αλλά έχουμε βάλει πλέον πολύ ωραίες βάσεις και μπορούμε και κρατάμε και στις δύσκολες στιγμές και στις όμορφες στιγμές. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να έχεις τη θέληση να τα ξεπεράσεις. Θεωρώ ότι και μέσα από τα δύσκολα, δυναμώνει πολύ μια σχέση».

Αναφορικά με την 10 ετών κόρη του, Ελένη, ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψε την περηφάνια του. «Η Ελένη μου είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Είναι το πιο έξυπνο παιδί του κόσμου, το πιο όμορφο παιδί του κόσμου. Είναι πραγματικά ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένας πολύ καλός χαρακτήρας και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω την Ελένη για παιδί μου», είπε σχετικά για να προσθέσει: «Αν θα μπορούσα να πω ότι θα ονειρευόμουν, ή θα μπορούσα να δώσω παραγγελία πώς θα ήθελα ένα παιδάκι, θα ήταν ακριβώς όπως είναι η Ελένη».

«Πάλεψα με τα προβλήματά μου και βγήκα νικητής!»

Στο μεταξύ, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, που δεν ήταν και τα πιο ιδανικά… «Μετά τα 12, όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία. οι γονείς μου χώρισαν, εγώ έμενα με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν τίποτα εύκολο στη ζωή μου», επισήμανε για να συνεχίσει: «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, αλλά όχι εύκολα. Μπορώ να πω ότι ανδρώθηκα πολύ πιο νωρίς από τα άλλα τα παιδιά, γιατί από τα 12 – 13 έπρεπε να δουλεύω για να φέρνω χρήματα στο σπίτι μου. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές: κρεοπωλείο, σερβιτόρος, λάντζες, υδραυλικός, αρκετές δουλειές της οικοδομής και από τα 16-17 ξεκίνησα μόνο να τραγουδάω. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Πάλεψα τα προβλήματά μου και βγήκα νικητής».

Τέλος ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να… ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον έκαναν πιο δυνατό, έτσι ώστε να καταλήξει σε αυτό που έγινε σήμερα. «Ευχαριστώ αυτούς που με αδίκησαν, που με στενοχώρησαν και που με κορόιδεψαν. Όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό και αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά για να καταλήξει: «Γιατί χωρίς όλους αυτούς δεν θα ήμουν αυτό που είμαι τώρα. Νιώθω ότι πλέον το σπίτι μου είναι η Αθήνα. Το σπίτι της καρδιάς μου είναι και θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Χτες
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left Χτες
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left Χτες
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left Χτες
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left Χτες
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left Χτες
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους