E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Υβόννη!‑ «Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας…»

Ανοιξε την καρδιά του ο γνωστός τραγουδιστής

Δημοσίευση 1/12/2024 | 16:49

Αντώνης Ρέμος: Η αποκάλυψη για τον γάμο του με την Υβόννη!‑ «Όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας…»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στο Action 24, με αφορμή την έναρξη του ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης. Ο τραγουδιστής ξενάγησε την Άννα Λυβαθυνού στην πόλη που μεγάλωσε και θυμήθηκε τις στιγμές που σφράγισαν τη ζωή του.

«Η Υβόννη είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, γιατί είναι η μητέρα του παιδιού μου, γιατί μου χάρισε το ωραιότερο δώρο της ζωής μου», είπε αρχικά στην Άννα Λυβαθηνού ο τραγουδιστής αναφερόμενος στη γυναίκα του και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας. Όλα τα ζευγάρια περνάνε τις φάσεις τους, αλλά έχουμε βάλει πλέον πολύ ωραίες βάσεις και μπορούμε και κρατάμε και στις δύσκολες στιγμές και στις όμορφες στιγμές. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να έχεις τη θέληση να τα ξεπεράσεις. Θεωρώ ότι και μέσα από τα δύσκολα, δυναμώνει πολύ μια σχέση».

Αναφορικά με την 10 ετών κόρη του, Ελένη, ο Αντώνης Ρέμος δεν έκρυψε την περηφάνια του. «Η Ελένη μου είναι ένα καταπληκτικό πλάσμα. Είναι το πιο έξυπνο παιδί του κόσμου, το πιο όμορφο παιδί του κόσμου. Είναι πραγματικά ένα αξιαγάπητο πλάσμα, ένας πολύ καλός χαρακτήρας και χαίρομαι πάρα πολύ που έχω την Ελένη για παιδί μου», είπε σχετικά για να προσθέσει: «Αν θα μπορούσα να πω ότι θα ονειρευόμουν, ή θα μπορούσα να δώσω παραγγελία πώς θα ήθελα ένα παιδάκι, θα ήταν ακριβώς όπως είναι η Ελένη».

«Πάλεψα με τα προβλήματά μου και βγήκα νικητής!»

Στο μεταξύ, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, που δεν ήταν και τα πιο ιδανικά… «Μετά τα 12, όταν γυρίσαμε από τη Γερμανία. οι γονείς μου χώρισαν, εγώ έμενα με τη μητέρα μου και την αδερφή μου, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν ήταν τίποτα εύκολο στη ζωή μου», επισήμανε για να συνεχίσει: «Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, αλλά όχι εύκολα. Μπορώ να πω ότι ανδρώθηκα πολύ πιο νωρίς από τα άλλα τα παιδιά, γιατί από τα 12 – 13 έπρεπε να δουλεύω για να φέρνω χρήματα στο σπίτι μου. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές: κρεοπωλείο, σερβιτόρος, λάντζες, υδραυλικός, αρκετές δουλειές της οικοδομής και από τα 16-17 ξεκίνησα μόνο να τραγουδάω. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Πάλεψα τα προβλήματά μου και βγήκα νικητής».

Τέλος ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να… ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον έκαναν πιο δυνατό, έτσι ώστε να καταλήξει σε αυτό που έγινε σήμερα. «Ευχαριστώ αυτούς που με αδίκησαν, που με στενοχώρησαν και που με κορόιδεψαν. Όλα αυτά με έκαναν πιο δυνατό και αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά για να καταλήξει: «Γιατί χωρίς όλους αυτούς δεν θα ήμουν αυτό που είμαι τώρα. Νιώθω ότι πλέον το σπίτι μου είναι η Αθήνα. Το σπίτι της καρδιάς μου είναι και θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρυσοστόμου για viral βίντεο στο TikTok: «Σε κρίσεις πανικού σκέφτηκα να μην ξαναπαίξω σε παράσταση»

Tabloid 16.09.2025
«Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να βγω σε παράσταση και να φαίνεται μέρος του σώματός μου»

Θρήνος της Τζέιν Φόντα για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ ‑ «Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

Tabloid 16.09.2025
Η Τζέιν Φόντα εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Ρόμπερτ Ρέντφορντ σε ηλικία 89 ετών

Κριστίν Μιλιότι: Η τούμπα της σε πάρτι μετά τα Emmy ‑ Έπεσε με το βραβείο στα χέρια

Social 16.09.2025
Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στη σειρά «The Penguin» γλίστρησε κατά την άφιξή της στο πάρτι μετά την τελετή απονομής

Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Η άγνωστη αγάπη του για την Ελλάδα ‑ Ήθελε να ζήσει σε σπηλιά στα Μάταλα

Celebrity Stories 16.09.2025
Η σχέση του με την Ελλάδα, όπως την περιέγραφε ο ίδιος, συνδεόταν με την κοσμοθεωρία του

Ο Μάρκος Σεφερλής αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Media 16.09.2025
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον σταθμό μετά από αδιέξοδο στις συζητήσεις

Γιώργος Μαζωνάκης: «Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»

Tabloid 16.09.2025
Το βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού του

Αρρωστη η βασίλισσα Καμίλα – Δε θα παραστεί στην κηδεία της Δούκισσας του Κεντ

Tabloid 16.09.2025
Αναρρώνει από οξεία ιγμορίτιδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παλατιού

Stephen Graham: Η δυναμική ομιλία του στα Emmy 2025 ‑ «Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν σε ένα παιδί σαν εμένα»

Tabloid 16.09.2025
Μια δυναμική ομιλία έδωσε ο Stephen Graham στα Emmy 2025 όταν παρέλαβε το βραβείο του.

Η Δέσποινα Βανδή με κόκκινο μαγιό στη θάλασσα

Social 16.09.2025
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στο Instagram