E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Απάτησα τη γυναίκα μου με έναν ντίλερ σαπουνιών, διέκοψε την εγκυμοσύνη της»

Λάκης Γαβαλάς: «Έμεινα το βράδυ μαζί του, το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ αλλά αισθανόμουν ενοχές»

Δημοσίευση 30/11/2024 | 19:27

«Απάτησα τη γυναίκα μου με έναν ντίλερ σαπουνιών, διέκοψε την εγκυμοσύνη της»

Συνέντευξη στην κάμερα των Weekenders και τον Δημήτρη Πανόπουλο έδωσε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, αναφερόμενος στη διακοπή της κύησης της πρώην συζύγου του, καθώς και στην απιστία που έκανε ο ίδιος σε βάρος της σε ένα από τα ταξίδια του στην Ιταλία.

«Ήταν να αποκτήσω τότε με την γυναίκα μου, είχε φτάσει στους 3,5 μήνες αλλά δεν θα έβγαινε άρτιο το παιδί. Έπρεπε να το αφαιρέσει να το αποκολλήσει. Σήμερα θα είχε γιο και εγγόνια, αλλά… δεν έτυχε. Από τότε και μετά, ούτε τέτοιο έντονο έρωτα έχω ζήσει στη ζωή μου, ούτε τέτοια φροντίδα για άλλο άτομο, ούτε τη φάση να θέλω να κάνω παιδιά», εξομολογείται ο Λάκης Γαβαλάς.

«Σε ένα ταξίδι στη Μπολόνια με την σύντροφό μου, εκείνη είχε φύγει για κάτι δουλειές και έρχεται ένας ντίλερ με σαπούνια, δεν ξέρω πώς το είδα, ήταν κι αυτός παντρεμένος. Μου είπε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο δωμάτιό του», περιέγραψε στη συνέχεια ο σχεδιαστής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Μείναμε το βράδυ μαζί, το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ αλλά αισθανόμουν ενοχές. Την επόμενη μέρα το πρωί την κάλεσα και της είπα ότι έκανα αυτή την ηλιθιότητα στη ζωή μου», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ferto»: Αποθέωση στα social media για το υποψήφιο τραγούδι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2026

Eurovision 19.01.2026
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Akylas: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει»

Στα 88 της καθηλώνει ακόμα: Η Τζέιν Φόντα σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά πιο λαμπερή από ποτέ

Tabloid Χτες
Ο χρόνος φαίνεται πως είναι σύμμαχός της και μεγάλος θαυμαστής της

Σίσσυ Χρηστίδου για Μητσοτάκη: «Και το να είσαι γιος πρωθυπουργού μέχρι να γίνεις, θα έπρεπε να έχει απόσταση»

Tabloid Χτες
Το αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό και τη δήλωσή του για τη Μαρία Καρυστιανού

Τερζής: Σε λίγες ημέρες το νέο του τραγούδι ‑ Όλες οι λεπτομέρειες

Tabloid Χτες
Η δισκογραφική επιστροφή του Πασχάλη Τερζή

Ξιαρχό: «Κόλαφος» μετά την αφοπλιστική συνέντευξη – «Θα με θυμάστε όταν πολιτικοποιηθώ»

Tabloid Χτες
Αν νομίζετε ότι ξέρετε ποιος είμαι, δεν έχετε ιδέα

Δημήτρης Σταρόβας: «Με εξοργίζει που δε μπορώ να τραγουδήσω μετά το εγκεφαλικό»

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Μαρία Καρυστιανού: «Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα, μου παρουσιάστηκε η Μάρθη με φτερά σαν άγγελος»

TV Buzz Χτες
Η τελευταία συνομιλία τους και ο πόνος που μετουσιώθηκε σε δύναμη