E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απάντηση μετά το πρόστιμο 300.000 ευρώ στην εταιρεία της

«Εγώ θα κάνω πάντα χαμηλές τιμές»

Δημοσίευση 29/11/2024 | 21:03

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απάντηση μετά το πρόστιμο 300.000 ευρώ στην εταιρεία της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο απαντά μετά το πρόστιμο 300.000 ευρώ που έλαβε η εταιρεία καλλυντικών της, La Vie En Rose.

Σύμφωνα με τις ελεγκτικές υπηρεσίες, το πρόστιμο το έλαβαν συνολικά 14 εταιρείες και αφορά παραπλανητικές εκπτώσεις σε προϊόντα.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε ότι το πρόστιμο το οποίο έλαβε η εταιρεία της δεν αφορά την Black Friday, αλλά προηγούμενη χρονική περίοδο, όπου είχε βάλει για παραπάνω ημέρες από το επιτρεπόμενο, έκπτωση σε ένα λάδι μαλλιών, το οποίο δίνει και δωρεάν σε καρκινοπαθείς.

Στο βίντεο που ανέβασε αναφέρει: «Βγαίνω να σας μιλήσω για το πρόστιμο που έφαγε η La Vie En Rose, 300.000 ευρώ πρόστιμο για ένα λαδάκι και να σας πω κι έναν ακόμα λόγο, για τον οποίο με αγαπάτε και η αγάπη σας δεν έχει κλονιστεί για αυτό και καλά κάνετε. Γιατί ο λόγος που έφαγα το πρόστιμο κι έχω και το ιστορικό είναι ότι στις 23/8/24 παρουσιάστηκε το λάδι μαλλιών που αρνούμαι να το βάλω στην αρχική τιμή που είναι στα 37 ευρώ και το έχω στα 22 και τους πείραξε το γεγονός ότι για 30 μέρες σύμφωνα με τη νέα διάταξη του υπουργείου, δεν θέλουν να έχουν σε χαμηλές τιμές όλα τα προϊόντα. Επειδή λοιπόν, εγώ το λάδι μαλλιών όχι μόνο το δίνω με 40%, αλλά το δίνω και δωρεάν σε καρκινοπαθείς μέσα από την καρδιά μου, τους πείραξε. Ήθελαν να είναι στην αρχική τιμή για να μην μπορεί να το αγοράσει κανείς. Κι εμένα μου υπεβλήθη πρόστιμο 300.000 ευρώ για την καλή μου την καρδιά. Γιατί δεν κράτησα παραπάνω την αρχική τιμή. Αυτή δεν είναι κοροΐδία του καταναλωτή; Εγώ πάντως δεν θα σταματήσω ούτε να δίνω δωρεάν το λάδι μαλλιών, ούτε θα σταματήσω να έχω έκπτωση όλο τον χρόνο για να μπορώ να προσφέρω στον κόσμο».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έγκυος η Μπόνι Μπλου μετά το «challenge» με 400 άντρες

Social 25.02.2026
Αποκάλυψε θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Tabloid 25.02.2026
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Tabloid 25.02.2026
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Tabloid 25.02.2026
Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Tabloid 25.02.2026
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Παντρεύεται η Φαίη Σκορδά – Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Tabloid 25.02.2026
«Το ζευγάρι, η Φαίη και ο Αλέξανδρος, ζουν σαν παντρεμένοι» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Tabloid 25.02.2026
Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Νέες φωτογραφίες με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά το πάρτι για τα BAFTA

Tabloid 25.02.2026
Ο σκηνοθέτης του «Maestro» δημοσίευσε στιγμές από το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα με χιουμοριστική λεζάντα στο Instagram

Νεφέλη Λιβιεράτου: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της – Γόνος εφοπλιστικής οικογένειας

Tabloid 25.02.2026
Έναν μεγάλο έρωτα ζει η 25χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!