E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στην Ξάνθη: Είχε πεθάνει και ο πατέρας πριν 15 χρόνια από ανακοπή – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ο λέβητας είχε τοποθετηθεί πριν από λίγες ημέρες

Δημοσίευση 29/11/2024 | 16:07

Τραγωδία στην Ξάνθη: Είχε πεθάνει και ο πατέρας πριν 15 χρόνια από ανακοπή – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής σε χωριό της Ξάνθης, μετά από διαρροή αερίου σε σπίτι. Αποτέλεσμα της διαρροής ήταν να χάσει τη ζωή του ο 16χρονος γιος της οικογένειας, ενώ τα υπόλοιπα αδέρφια του και η μητέρα του διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η οικογένεια αντιμετωπίζει μια τέτοιου είδους τραγωδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, πριν από 15 χρόνια ο πατέρας της οικογένειας είχε αποβιώσει από ανακοπή καρδιάς.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Οι Αρχές πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη διερεύνηση του δυστυχήματoς και τον τρόπο που προκλήθηκε. Οι έλεγχοι επικεντρώνονται στη δεξαμενή που βρισκόταν έξω από το σπίτι που έμενε η οικογένεια και τοποθετήθηκε πριν από λίγες μέρες έξω από το σπίτι ή αν ο λέβητας που βρισκόταν στο εσωτερικό της κατοικίας, ο οποίος έκαιγε πέλετ, δεν έκανε σωστή καύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.

Περιορισμοί σε τραπεζικές συναλλαγές σήμερα ‑ Για ποιον λόγο, ποιες δεν θα γίνουν

Οικονομία 06.04.2026
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας σήμερα Καθαρά Δευτέρα

Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία των νομιμοποιήσεων

Ελλάδα 06.04.2026
Με την διαδικασία των νομιμοποιήσεων συνεχίζεται σήμερα στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν drone στη Σαουδική Αραβία

Ελλάδα 06.04.2026
Είχε προηγηθεί η επιτυχής κατάρριψη δύο ιρανικών πυραύλων στις 19 Μαρτίου

Fuel Pass: «Πρεμιέρα» σήμερα για την πλατφόρμα ‑ Οι δικαιούχοι, τα ποσά και η διαδικασία

Οικονομία 06.04.2026
Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους δικαιούχους