E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Αδιαφορώ για τα σχόλια»: 27χρονη από τη Βουλγαρία έχει τα μεγαλύτερα χείλη στο κόσμο – Ήταν ένας άγγελος πριν τις επεμβάσεις

Ήταν πανέμορφη και παραμόρφωσε το πρόσωπό της

Δημοσίευση 27/11/2024 | 12:33

«Αδιαφορώ για τα σχόλια»: 27χρονη από τη Βουλγαρία έχει τα μεγαλύτερα χείλη στο κόσμο – Ήταν ένας άγγελος πριν τις επεμβάσεις

Μία 27χρονη, η Andrea Ivanova, από τη Σόφια της Βουλγαρίας, έχει τα μεγαλύτερα χείλη του κόσμου, αποτέλεσμα πολλών πλαστικών. Η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε το 2018, όταν σε μια προσπάθεια να μοιάζει με κούκλα, άρχισε να κάνει ενέσεις γεμίσματος στα χείλη, το σαγόνι και το πηγούνι της.

Πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο και αποκάλυψε ότι είχε δαπανήσει περίπου 1.600 λίρες για πληρωτικό υλικό στα ζυγωματικά.

Η Andrea δεν είναι σίγουρη πως έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο και αν δεν πετύχει το στόχο της, δεν έχει σκοπό να σταματήσει, παρά τις συμβουλές των γιατρών πως δεν χρειάζεται άλλο γέμισμα.

Η ανησυχία των θαυμαστών της 27χρονης

Οι θαυμαστές της εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα χείλη της, πιστεύοντας ότι είναι κοντά στο να “σκάσουν”.

“Θέλω ακόμα μεγαλύτερα χείλη και θα συνεχίσω με περισσότερες ενέσεις για να τα κάνω ακόμα μεγαλύτερα”, υπογράμμισε η Andrea, η οποία έχει 26.000 ακολούθους στο Instagram και πρόσθεσε “τα χείλη μου εξακολουθούν να μην είναι αρκετά μεγάλα και τα θέλω πολύ μεγαλύτερα από τώρα. Κάθε μήνα, θα κάνω κι άλλο filler, αλλά δεν μπορώ καν να μετρήσω πόσα χρήματα έχω ξοδέψει συνολικά”.

Στην ανάρτηση, η οποία έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες likes, επιδεικνύει τα τεράστια χείλη της και συνοδεύει τη φωτογραφία με τη λεζάντα “Φρέσκα χείλη και μάγουλα!!!”.

“Δεν φοβάσαι ότι θα σκάσουν μια μέρα;”, “Αισθάνομαι τόσο άσχημα για σένα”, με ένα emoji κλάματος, “Αυτοί οι γιατροί πρέπει να φυλακιστούν! Χρειάζεστε ψυχική βοήθεια”, “Τόσο λυπηρό! Σας παρακαλώ, μην είστε μόνο ένα ζευγάρι χείλη“, είναι ορισμένα από τα αρνητικά σχόλια.

Βέβαια, υπήρξαν και άλλοι που ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα, γράφοντας “Φαίνονται καταπληκτικά” με τρία emojis καρδιάς, “Andrea, ονειρεύομαι τι μπορούν να κάνουν τα χείλη σου” και “Απόλυτη ομορφιά και τελειότητα”.

Προηγουμένως, η πρώην φοιτήτρια φιλοσοφίας υποστήριξε ότι αρκετές κλινικές “αρνήθηκαν” να της δώσουν περισσότερο υλικό πλήρωσης χειλιών, καθώς οι μελλοντικές επεμβάσεις θα μπορούσαν να είναι δυνητικά “θανατηφόρες”.

Πέρα από τις αρνητικές γνώμες στο διαδίκτυο, η 27χρονη λατρεύει την εμφάνισή της και τόνισε “δεν ανησυχώ για τα σχόλια του κόσμου, καθώς έχω το δικό μου γούστο και τις δικές μου απόψεις για την ομορφιά – τις ακολουθώ αυστηρά. Κάθε άνθρωπος πρέπει να ικανοποιεί τον εαυτό του χωρίς να φοβάται ή να ανησυχεί για τη γνώμη των άλλων, γιατί το νόημα της ζωής είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος”.

Η 27χρονη δεν πιστεύει ότι έχει τα μεγαλύτερα χείλη στον κόσμο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer