E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το ξέσπασμά της εις βάρος του

Η αντίδρασή του μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Δημοσίευση 24/11/2024 | 18:35

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά το ξέσπασμά της εις βάρος του

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, μετά το ξέσπασμα του παρουσιαστή για την κριτική του Γρηγόρη Μελά, σχετικά με την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά στον Alpha, υπερασπιζόμενη τον συνεργάτη της και έγκριτο τηλεοπτικό δημοσιογράφο.

«Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει πολύ καλύτερες στιγμές, δεν πιστεύω ότι αυτή είναι η καλύτερη. Κάποιος που θα υποστήριζε κάτι τέτοιο, τον αδικεί εξαιρετικά. Έχει πολύ καλές τηλεοπτικές στιγμές, είναι πολλά χρόνια παρουσιαστής για να θεωρούμε ότι αυτό ήταν το αποκορύφωμα της καριέρας του. Γνώμη μου. Το θεωρώ προσβλητικό προς τον Δημήτρη. […] Αγενέστατο απέναντί σου, δε μου άρεσε ο τρόπος αυτός. Φιλοξενείσαι από μια εκπομπή και θεωρώ ότι αυτή η εκπομπή οφείλει να σε σεβαστεί. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Σέβομαι την άποψή του. Δεν καταλαβαίνω όμως ποιο είναι το point» ανέφερε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε απευθείας… κάνοντας unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram. Μια τακτική που ακολουθεί αρκετά συχνά όταν υπάρχει προστριβή με κάποιον.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Δικά μου δεν είναι τα social media; Ένα unfollow δε σημαίνει ότι δε γουστάρω κάποιον και ένα follow δε σημαίνει πως κάποιος είναι φίλος μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε «σβήσει» και στο παρελθόν την παρουσιάστρια του Mega, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Unfollow κάργα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Είναι προσωπικός ο λόγος και δε θα ήθελα να τον αναφέρω».

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ευχαριστώντας εκείνους που του έστειλαν μηνύματα και του εξέφρασαν τη στήριξή τους. Στην ίδια ανάρτηση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρει πως «προτιμά να κοιμάται ήρεμος τα βράδια από οτιδήποτε άλλο».

«Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ εντός και εκτός χώρου για τα μηνύματά σας. Ήταν ανέλπιστο και μου θύμισε Κυριακάτικα, γιατί προτιμώ να κοιμάμαι ήρεμος τα βράδια από οτιδήποτε άλλο. Ευγνωμοσύνη!» έγραψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο τραγικός θάνατος της Jayne Mansfield: Το μοιραίο δυστύχημα και ο θρύλος που σημάδεψε το Χόλιγουντ

Celebrity Stories 27.08.2025
Το μοιραίο τροχαίο του 1967 που στοίχισε τη ζωή στην εκρηκτική σταρ του Χόλιγουντ και γέννησε έναν μακάβριο αστικό μύθο

Το νέο ζευγάρι της showbiz; Eθεάθησαν στη Ρώμη χέρι ‑ χέρι

Tabloid 27.08.2025
Οι φήμες για τη σχέση τους

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 27.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Κέιτ Μίντλετον: Αποκαλύφθηκε το νέο της look κατά τη διάρκεια σπάνιας δημόσιας εμφάνισής της

Tabloid Χτες
Η πρόσφατη οικογενειακή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Σκωτία

Γιώργος Μαζωνάκης: Το επεισόδιο που οδήγησε τους γονείς του να ζητήσουν τον εγκλεισμό του

Tabloid Χτες
Τι συνέβη δύο εβδομάδες πριν την εισαγγελική εντολή

Έκραξαν την Κιμ Καρντάσιαν για το ντύσιμο της 12χρονης κόρης της: «Εντελώς ακατάλληλο για την ηλικία της»

Tabloid Χτες
Αντιδράσεις στα social media για την εμφάνιση της Νορθ Γουέστ στις οικογενειακές διακοπές στη Ρώμη

Πατέρας ο Ανδρέας Γεωργίου ‑ Γέννησε η σύζυγός του, Σιμώνη

Tabloid Χτες
Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου – Κηδεία: Ανείπωτος θρήνος αυτή την ώρα στο Νεκροταφείο Χολαργού

Tabloid Χτες
Η αδικοχαμένη επιχειρηματίας έδινε επί δύο χρόνια μία σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στα social media