E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στον Εισαγγελέα η Ειρήνη Μουρτζούκου ‑ Για πρώτη φορά κρύβεται από τις κάμερες και φορά κουκούλα

Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/11/2024 | 11:04

Στον Εισαγγελέα η Ειρήνη Μουρτζούκου ‑ Για πρώτη φορά κρύβεται από τις κάμερες και φορά κουκούλα

Η Ειρήνη Μουρτζούκου αυτή την ώρα φτάνει στον Εισαγγελέα και στη δικαστική αίθουσα μετά την ποινική διώξη που της ασκήθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η 24χρονη Ειρήνη, πέρασε ένα δύσκολο βραδύ καθώς παρέμεινε στα γυναικεία κρατητήρια του τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας και το πρωί της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου την οδήγησαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στον Εισαγγελέα. Μάλιστα είχε το κινητό της τηλέφωνο μαζί προκειμένου να συνομιλεί με τη συνήγορό της.

Η ίδια είχε αρχικά βρεθεί στο Α.Τ. Αμπελοκήπων για να καταθέσει μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού για συκοφαντική δυσφήμηση. Περνώντας το κατώφλι της υπηρεσίας ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φωνάζοντας ότι θέλει να μηνύσει τον δημοσιογράφο προκειμένου να συλληφθεί. Ωστόσο, δεν γνώριζε πως ο πατριός είχε καταθέσει και τρίτη μήνυση σε βάρος της. Έτσι, αφού συνελήφθη μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Χαλανδρίου και έπειτα στο Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, στο Χαλάνδρι είχε «επιθετική διάθεση» καθώς απείλησε δημοσιογράφο που βρισκόταν στο σημείο για να κάνει τη δουλειά του πως θα του σπάσει το κινητό!

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ANT1 όταν οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν για τη σύλληψη, η Ειρήνη Μουρτζούκου εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι θέλει πρώτα να προλάβει να μηνύσει τον Πέτρο Κουσουλό για να συλληφθεί, ενώ παράλληλα καλούσε νευρικά από το κινητό της τηλέφωνο τη δικηγόρο της Βούλα Δημητριάδου, η οποία εκείνη την ώρα ήταν σε τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα, στο Χαλάνδρι είχε «επιθετική διάθεση» καθώς απείλησε δημοσιογράφο που βρισκόταν στο σημείο για να κάνει τη δουλειά του πως θα του σπάσει το κινητό!

Όταν την ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάει στο ΑΤ Χαλανδρίου, καθώς εκεί είχε κάνει τη μήνυση ο πατριός της και έπρεπε εκεί να τη μεταφέρουν, έγινε έξαλλη. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί, άρχισε για μια ακόμα φορά να εκρήγνυται γιατί νόμιζε ότι θα τη μεταφέρουν στο Ανθρωποκτονιών, όμως τελικά της εξήγησαν ότι πρέπει να τη μεταφέρουν στο Χαλάνδρι και ηρέμησε.

«Αντέδρασε με τη σύλληψή της, υπήρξε μία ένταση αλλά σήμερα είναι καλύτερη η κατάσταση»

Για την ποινική δίωξη που αντιμετωπίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου για συκοφαντική δυσφήμιση, μίλησε στο Mega η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ., μίλησε για την υπόθεση.

«Η ίδια μετέβη να υποβάλλει μήνυση σε ένα συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Δεν γνώριζε πως εκκρεμούσε άλλη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην Αμαλιάδα και αναμένονται οι απαντήσεις από την ιατροδικαστική έκθεση για το τελευταίο παιδί. Το Ανθρωποκτονιών δεν θεωρεί πως ακόμα χρειάζεται η κατάθεση της. Προηγούνται άλλες καταθέσεις».

«Υπήρξαν κάποια περιστατικά χθες κατά τη μεταφορά της σε άλλο αστυνομικό τμήμα. Αντέδρασε με τη σύλληψή της, υπήρξε μία ένταση αλλά σήμερα είναι καλύτερη η κατάσταση».

«Όταν χρειαστεί να καταθέσει για την υπόθεση με τα πέντε παιδιά, θα την εντοπίσουν άμεσα. Δεν μπορεί να κινητοποιηθεί η αστυνομία για μία συκοφαντική δυσφήμιση», είπε στην τηλεόραση του Mega ο επίτιμος Πρόεδρος αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά τώρα στο Αλσος Βεΐκου

Ελλάδα 17.07.2025
Στο σημείο σπεύδουν 30 πυροσβέστες με 11 υδροφόρα οχήματα

Με χρόνια φλεβική ανεπάρκεια διαγνώστηκε ο Τραμπ

Κόσμος 17.07.2025
Παρουσίαζε οίδημα στο κάτω μέρος των ποδιών

Από τη Γαλάζια Πατρίδα στη Νέα Μεσόγειο: Το προκλητικό άρθρο της Daily Sabah για τουρκική ηγεμονία από τη Συρία έως την Ισπανία

Κόσμος 17.07.2025
Η συμμαχία με την Ισπανία που βλέπει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας

Κυριακή Γρίβα: «Πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας αντικοινωνικού τύπου»

Ελλάδα 17.07.2025
Τι λέει ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τον δράστη

«Πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της πριν φθάσει βοήθεια»: Ο τραγικός απολογισμός μετά την κατάπαυση πυρός στη Σουέιντα

Κόσμος 17.07.2025
Σπίτια έχουν μετατραπεί σε ερείπια, νοσοκομεία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, η παροχή νερού και ηλεκτρισμού έχει διακοπεί

Έρχεται νέο ισχυρό κύμα καύσωνα και «τροπικές νύχτες»

Καιρός 17.07.2025
Εκτιμήσεις και για 45άρια, ποια θα είναι δυσκολότερη ημέρα

Ο Τραμπ «έκλεψε» ένα μετάλλιο στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων

Αθλητικά Νέα 17.07.2025
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του τροπαίου στο Μουντιάλ Συλλόγων

Θαvατηφόρo τρoχαίo με τρεις vεκρoύς στην Αργολίδα ‑ Νταλίκα συγκρούστηκε με τζιπ

Ελλάδα 17.07.2025
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που η μηχανή του τζιπ εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση

Ηράκλειο: Έτρεχαν ξυπόλητες μέσα στο βράδυ για να γλυτώσουν από τον πατέρα τους

Ελλάδα 17.07.2025
Οι γείτονες, που άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια, κάλεσαν την αστυνομία