E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζωή Λάσκαρη: Η αξία των κοσμημάτων της που θα δημοπρατηθούν

Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης μίλησε για τα εννέα κοσμήματα που θα τεθούν σε δημοπρασία

Δημοσίευση 20/11/2024 | 16:13

Ζωή Λάσκαρη: Η αξία των κοσμημάτων της που θα δημοπρατηθούν

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης μίλησε για τα κοσμήματα της Ζωής Λάσκαρη, τα οποία θα πωληθούν σε δημοπρασία.

Ο γνωστός γκαλερίστας αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου ότι η αξία των κοσμημάτων θα ξεπεράσει τις 120.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Τα κοσμήματα είναι εννέα, το λέω πρώτη φορά αυτό, και η αξία τους, στις βιτρίνες, σε λιανική πώληση, θα υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ. Και φυσικά έχουμε και την υπεραξία της Ζωής Λάσκαρη»

.

Τι είχε δηλώσει για τη δημοπρασία των κοσμημάτων ο Γιώργος Τσαγκαράκης

Ο Γιώργος Τσαγκαράκης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Happy Day» στις 18 Νοεμβρίου και είχε δηλώσει πως τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα έφτασαν στα χέρια του με τη σύμφωνη γνώμη μέλους της οικογένειας, ενώ δεν είχε προχωρήσει τότε στην αποκάλυψη του προσώπου.

Όσον αφορά στα κοσμήματα, πρόκειται για ένα περιδέραιο με δύο σειρές από μαργαριτάρια, αρκετά σπάνιο και ένα ζευγάρι λευκόχρυσα σκουλαρίκια 18 καρατίων με σμαράγδια μεγάλης αξίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στις 19 Νοεμβρίου ο γκαλερίστας αποκάλυψε ότι η Μάρθα Κουτουμάνου , η κόρη της σπουδαίας ηθοποιού από τον πρώτο γάμο της, ήταν εκείνη που του τα έδωσε, βάζοντας τέλος στις εικασίες.

Ειδικότερα για την κόρη της Ζωής Λάσκαρη, είχε δηλώσει: «Θα σας πω ότι από τη μέρα που συναντηθήκαμε στο γραφείο μου και μου παρέδωσε τα κοσμήματα και υπογράψαμε τα απαραίτητα έγγραφα, δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Τσαγκαράκης είχε περιγράψει τη συνομιλία που είχε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος είχε δηλώσει άγνοια για τη δημοπρασία των κοσμημάτων. «Με τον κύριο Λυκουρέζο είχαμε μια πολύ ωραία πολιτισμένη συζήτηση. Δεν είχε γνώση για τη δημοπρασία και λογικό το βρίσκω, γιατί δεν είναι κοσμήματα που προέρχονται από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Οπότε το βρίσκω λογικό. Προέρχονται από άλλο πρόσωπο της οικογένειας. Δεν συζητήσαμε για τη Μάρθα ή για κάτι συγκεκριμένο, με ρώτησε τι έγινε με τα κοσμήματα και του είπα ότι είναι κοσμήματα που προέρχονται από πρόσωπο της οικογένειας που μου έχει αναθέσει και με τιμάει αυτό να αξιολογήσω και να δημοπρατήσω».

«Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τα σκουλαρίκια με την υψηλότερη αξία από όλη αυτή τη συλλογή που έχω στα χέρια μου», είχε αναφέρει ο Γιώργος Τσαγκαράκης. Επιπλέον, είχε αποκαλύψει ότι η τιμή των συγκεκριμένων σκουλαρικιών είναι πενταψήφια.

Σε ερώτηση για το αν του πρότεινε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να αγοράσει ο ίδιος τα κοσμήματα, ο γκαλερίστας είχε απαντήσει αρνητικά: «Όχι, δεν έγινε κάποια συζήτηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μυρτώ Αλικάκη για τον χωρισμό του Πέτρου Λαγούτη: «Είναι φτηνό να ασχολούμαστε με όλα αυτά»

Tabloid 10.02.2026
O ηθοποιός ήταν πιο άνετος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την προσωπική του ζωή

Ένταση ανάμεσα σε Καραβοκύρη και Χριστοπούλου για τη Ματίνα Νικολάου: «Είναι κάργα προσβλητικό»

TV Buzz 10.02.2026
Στο τραπέζι της εκπομπής Real View βρέθηκε η άβολη ερώτηση που δέχτηκε η Ματίνα Νικολάου

Super Bowl: Εβγαλαν πάνω από 1.300 δολάρια κάνοντας τους... θάμνους στο halftime show του Bad Bunny

Παράξενα 10.02.2026
Στο ημίχρονο του Super Bowl LX δημιουργήθηκε μια σκηνή με δεκάδες ανθρώπους ντυμένους ως θάμνους, οι οποίοι δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εικόνα

Γιάννης Σμαραγδής: Ζούσα από τη σύνταξη της γυναίκας μου ‑ Βγήκε ένταλμα σύλληψής μου για χρέη

Tabloid 10.02.2026
Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γνωστός σκηνοθέτης

Σοφία Μουτίδου: «Περιμένω τη μήνυση του Μπέου και δεν θέλω και δεύτερη»

TV Buzz 10.02.2026
«Έχω ανεβάσει παλμούς, έχω ταραχτεί πολύ»

Celebrity σκάνδαλα από τα 00s που εχετε ξεχάσει (αλλά όχι εμείς)

Celebrity Stories 10.02.2026
Συλλήψεις, διαζύγια, ατυχήματα

Κάθριν Ο` Χάρα: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2026, σε ηλικία 71 ετών

Ιωάννα Τούνη: «Επιτέλους πάω ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ»

Tabloid Χτες
Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok και όσα δήλωσε για τα έξοδα του ταξιδιού

Ο Bad Bunny διέγραψε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram και έκανε unfollow τους πάντες μετά το Super Bowl

Tabloid Χτες
Ο 31χρονος τραγουδιστής δεν εξήγησε τον λόγο πίσω από την απόφασή του

Light: Η σύντροφός του αποκάλυψε ότι έχουν παντρευτεί

Tabloid Χτες
Το μεγάλο πάρτι δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά είμαστε παντρεμένοι, δήλωσε η Αννα Θεοδωρίδη

Οδυσσέας Σταμούλης για το γάμο του: «Ήταν η ολοκλήρωση της προσωπικής μας ζωής»

Tabloid Χτες
«Εδώ και ένα χρόνο ζω μια φοβερή αγκαλιά από τον κόσμο, ακόμα και από άγνωστους ανθρώπους», είπε ο ηθοποιός

Γιάννης Σμαραγδής: «Συναντήθηκα με τη Μαρία Καρυστιανού, της ξεκαθάρισα πως είμαι μοναχικός λύκος»

TV Buzz Χτες
«Ο πατέρας μου μού είχε πει να μην ασχοληθώ με την πολιτική γιατί είναι βρώμικο πράγμα, και αυτό θα κάνω», είπε ο σκηνοθέτης