E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζωή Λάσκαρη: Το νέο κόσμημα που δημοπρατείται σε τιμή σοκ

Βγαίνουν σε δημοπρασία συνολικά 9 πολύτιμα κοσμήματα της ηθοποιού

Δημοσίευση 19/11/2024 | 11:25

Ζωή Λάσκαρη: Το νέο κόσμημα που δημοπρατείται σε τιμή σοκ

Σε δημοπρασία βγαίνουν κοσμήματα της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, στις 23 Νοεμβρίου, καθώς επίσης στις 26 και 27 του ίδιου μήνα.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο κοσμηματοπώλης Γιώργος Τσαγκαράκης στην γκαλερί του οποίου βρίσκονται τα κοσμήματα της μεγάλης πρωταγωνίστριας, είπε ότι τα συγκεκριμένα «αποτελούν κομμάτια ιστορίας της τέχνης και του πολιτισμού και της προσωπικής της ιστορίας. Έχουμε βρει πάρα πολύ ωραίο φωτογραφικό υλικό με μερικά από αυτά τα κοσμήματα να τα φοράει. Και στις ταινίες και στην προσωπική της ζωή».

Μάλιστα, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς όπως διευκρίνισε «δε μου επιτρέπεται να ανακοινώνω το όνομα των προκατόχων για λόγους προσωπικών δεδομένων, αλλά ναι παρόλα αυτά σας δηλώνω πως προέρχονται από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον. Η γνησιότητα αποδεικνύεται κι από το φωτογραφικό υλικό που έχουμε συγκεντρώσει».

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της αείμνηστης ηθοποιού, Αλέξανδρος Λυκουρέζος ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι αν «τα κοσμήματα είναι της ζωής προφανώς μπορεί να τα έχει δώσει η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου».

«Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μπριγιάν και σμαράγδια σε κοπή drops, περίπου 25 καράτια και πάνω από 10 καράτια τα μπριγιάν. Είναι 9 συνολικά κοσμήματα, μοιραζόμαστε την κληρονομιά της Ζωής Λάσκαρη με το κοινό», είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ ο κ. Τσαγκαράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη