E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα «Λούφα και Παραλλαγή»

Οι «Σειρήνες στη Στεριά» συνεχίζουν την ιστορία από τις «Σειρήνες στο Αιγαίο»

Δημοσίευση 30/4/2011 | 20:55

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα «Λούφα και Παραλλαγή»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα «Λούφα και Παραλλαγή»

Ακόμα μία «Λούφα», η τέταρτη συνολικά, ετοιμάζεται για τις ελληνικές αίθουσες. Η παραγωγή της Odeon ξεκίνησε γυρίσματα, όπου ύστερα από την παρένθεση του «Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή» (2008) επιστρέφει στη σκηνοθεσία ο Νίκος Περάκης, τον οποίο ακολουθούν όλοι οι βασικοί συντελεστές του «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες Στο Αιγαίο» (2005), της μεγαλύτερης εισπρακτικής επιτυχίας στην ιστορία του ελληνικού σινεμά. Η νέα κωμωδία της σειράς που ξεκίνησε από τη θρυλική «Λούφα και Παραλλαγή» του 1984, θα έχει τίτλο «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες Στη Στεριά» και αποτελεί επί της ουσίας τη συνέχεια της ταινίας του 2005.

Στα της ιστορίας, ο Σταυρακομαθιακάκης (Ορφέας Αυγουστίδης) εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη για την Αθήνα, ακολουθώντας τα ίχνη της μυστηριωδώς απαχθείσας προστατευόμενης του, της 12χρονης ορφανής Πακιστανής Noori. Εκεί, οι Παρβαλάντζας (Γιώργος Σεϊταρίδης) και Παπαδάκης (Στέλιος Ξανθουδάκης) προσπαθούν να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των... Ραφιών, Νάκος (Σωκράτης Πάτσικας), έχει βάλει σκοπό να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης (Ιωάννης Παπαζήσης) αγωνίζεται για την αισθητική αναβάθμιση της πρωτεύουσας.

Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης (Γιάννης Τσιμιτσέλης) πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του καθώς και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η πρώην του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα (Βίκυ Καγιά). Το cast συμπληρώνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2011.

Πηγή: CinemaNews.gr - Νεκτάριος Σάκκας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πιο διάσημο ροκ τραγούδι που γράφτηκε μέσα σε 5 λεπτά και το τραγουδάμε όλοι

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ύμνους της ροκ της δεκαετίας του 1980

Αυτός είναι ο λόγος που η Phoebe και ο Joey δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Μια ακόμα αποκάλυψη για τη σειρά που τελείωσε πριν από 15 χρόνια

Γιατί η Gen Z λατρεύει την ποπ κουλτούρα των `90s & `00s περισσότερο από κάθε άλλη γενιά;

E-Daily 3.Left Χτες
Το καταφύγιο από το άγχος της υπερπληροφόρησης

Το απαγορευμένο τραγούδι του Bruce Springsteen: Γιατί δεν το έπαιξε ποτέ live;

E-Daily 3.Left Χτες
Γιατί ο Bruce Springsteen δεν παίζει ποτέ live τη μεγαλύτερή του επιτυχία στις ΗΠΑ

To γυναικείο γκρουπ που άνοιξε το δρόμο για το body positivity όταν δεν υπήρχε καν σαν έννοια

E-Daily 3.Left Χτες
Το τραγούδι ήταν το anthem της αυτοεκτίμησης πολύ πριν τα κινήματα κατά του body shaming και της αποδοχής κάθε σώματος γίνουν mainstream.

Τα βιβλία που θα σου εξηγήσουν τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Αν αναζητάς μια ευρύτερη εικόνα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, κάθε ένα από αυτά τα έργα μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου προσφέρει νέες οπτικές γωνίες.

Αγνώριστη η Αννα Βίσση στο «Όλο Πιο Πάνω» – Δείτε το νέο της look

Μουσική Προχτές
Η Ελληνίδα σταρ συνεργάζεται με τον διεθνώς καταξιωμένο DJ ARGY σε ένα electro τραγούδι με μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα.

«Οδύσσεια» του Nolan: Πάνω από 127.000 εισιτήρια στα Village Cinemas

Σινεμά 23.07.2026
Η αυξημένη ζήτηση οδηγεί σε προσθήκη νέων προβολών και σε 4η εβδομάδα προπώλησης για την αίθουσα IMAX - μια ακόμα πρωτιά για την ταινία.

Οδύσσεια: Πώς μια τυχαία σκηνή με δελφίνια κέρδισε μια θέση στην ταινία του Nolan

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα δελφίνι πέρασε μπροστά από την IMAX κάμερα κατά τα γυρίσματα με τον Ματ Ντέιμον και ο σκηνοθέτης αποφάσισε να κρατήσει το πλάνο στην τελική εκδοχή της ταινίας.

Υπάρχει λόγος που αυτές οι ελληνικές σειρές παίζουν κάθε καλοκαίρι

TV Σειρές 23.07.2026
Οι ελληνικές σειρές που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά – και δεν πρόκειται να βαρεθούμε ποτέ.

Το τηλεοπτικό «καταφύγιο» του καλοκαιριού που αγαπούν όλες οι γενιές

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η σειρά που βλέπουμε κάθε καλοκαίρι ξανά και ξανά χωρίς να τη βαριόμαστε ποτέ

Ο Ματ Ντέιμον είχε γυναίκα σωσία στην «Οδύσσεια» – Τι είπε για τα μπράτσα της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η κασκαντέρ Ντέβυν Ντάλτον υποδύθηκε τον ηθοποιό στις σκηνές αναγκαστικής προοπτικής με τους γίγαντες Λαιστρυγόνες στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν.